Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Όσους κι αν ρώτησα δεν ξέρουν να μου πούν, μάλλον πρέπει να είναι εξειδικευμένο εργαλείο.
Έχει και δυο-τρία αλφάδια πάνω, παίρνει και μικρές κλίσεις με ρεγουλατόρο δεξιά-αριστερά, εκτός απ´ το πάνω κάτω βέβαια, και η βάση του είναι διαιρούμενη, σαν διπαράλληλος.
Τι σκατά είναι αυτό; :nounder:

Πρέπει να είναι πανάρχαιος θεοδόλιχος ή χωροβάτης.
Σαν και αυτούς έχουμε στο μουσείο τοπογραφίας στην σχολή μας.

Βέβαια αυτό διαφέρει λίγο αλλά σχετίζεται λογικά..

Απλα το θελω επιπεδο χωρις εγκοπες.
Με εδιαφερει 2 επι 10 σε ποντους.

πηγαινε σε έναν έμπορο αλουμινίου (βέργες) για κουφώματα και σίγουρα θα έχει να σου δώσει ή να σου πει που να πας

Για να μην το συνεχίσω στο νήμα "Τι παραλάβαμε σήμερα" θα ρωτήσω εδώ.
Βασίλη, ή όποις άλλος ξέρει, τι ακριβώς είναι αυτό; Το χρησιμοποιούσε το πυροβολικό για τις βολές; Πως δουλεύει;
Γιατί τα δείχνει όλα ανεστραμένα;

Μπάμπη ετοιμάσου...
είναι Surveying Alidade, Keuffel & Esser 5187A.

Last edited:
Μπάμπη ετοιμάσου...
είναι Surveying Alidade, Keuffel & Esser 5187A.

Ωραίος! :SFGSFGSF:

Νομίζω οτι εδώ είναι όλο το ζουμί, αυτό που είπε κι ο Βασίλης.

This task can be, for example, to draw a line on a plane table in the direction of the object or to measure the angle to the object from some reference point. Angles measured can be horizontal, vertical or in any chosen plane.

τι διαφορά έχει το

Bosch GSB 18 V-EC
BOS-GSB18VEC-0615990HJ4-6.jpg

με το

Bosch GSB18VE2Li
BOS-RGSBGDX5-0615990H96-3.jpg

The Bosch GSB18VE2Li is a compact and efficient Combi Drill which is extremely robust and virtually indestructable. Now with ERC (Electronic Rotation Control), putting this tool in a safety class of its own

GSB18VE2Li Features:

Extremely powerful - 80 Nm for the toughest screwdriving and drilling applications in wood and metal
Fully functional, even after falling 2 m onto concrete, due to flexible Dura Shield housing
Highly convenient - Perfect control over the tool thanks to innovative Electronic Rotation Control (ERC) - detects sudden jamming and shuts the tool down
Newly developed auxiliary handle with wave profile and easy locking mechanism for fast mounting and dismantling and a secure fit
Compact - very short head length (only 213 mm) for perfect handling
Electronic Motor Protection (EMP) protects the motor against overload and ensures a long lifetime
Innovative CoolPack batteries ensure optimum heat dissipation and therefore increase lifetime by up to 100% (cf. Li-Ion batteries without CoolPack)
Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protects the battery against overload, overheating and deep discharge
Integrated LED light for illuminating the work area, even in dark places

GSB 18 V-EC Combi Drill Features:

Very efficient: up to 75 holes (6 x 50 mm) in masonry (test concrete in accordance with EN 60745-2-1-) with only one battery charge (18 V - 4.0 Ah)
Even more powerful: 31 Nm (soft screwdriving applications) for a broad range of applications (18 V - 4.0 Ah)
Integrated impact drilling function for drilling in masonry up to 13 mm
Compact design: very short head length (only 189 mm) for perfect handling
Innovative CoolPack batteries ensure optimum heat dissipation and therefore increase lifetime by up to 100% (cf. Li-Ion batteries without CoolPack)
Bosch Electronic Cell Protection (ECP): protects the battery against overload, overheating and deep discharge
Electronic Motor Protection (EMP) protects the motor against overload and ensures a long lifetime
13-mm Auto-Lock drill chuck
Integrated LED light with afterglow function for illuminating the work area, even in dark places
Replaceable colour clips for easy labelling and identification of the tool
Mountable bit holder for easy transport and storage of bits on the tool
Practical belt clip for conveniently hanging the tool on a belt or ladder
Motor brake for precise work when driving rows of screws

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τόσους φανατικούς boschaκιδες έχουμε εδώ μέσα...που χάθηκαν?

jks?

ioannista ?

τα φώτα σας

το δεύτερο γιατί είναι 60 ακριβότερο από το brussless?

Αλλη μεταδοση και μεταλλικο τσοκ με 85Nm ροπη (robust line). Το VE-2-Li ειναι το dυνατοτερο 18v δραπανοκατσαβιδο της bosch.
o κινητηρας μονος του δεν κανει την διαφορα.
Το αντιστοιχο robust line με brushless ειναι αυτο που πηρα εγω, το GSB 18VE-EC που εχει και την ηλεκτρονικη προστασια για τον καρπο του χεριου και ροπη στα 75Nm με μεταλλικο τσοκ.

jks πρέπει να πήρες την κρέμα της bosch από ότι καταλαβαίνω από τα συγκριτικά...
https://www.bosch-professional.com/...oductcomparison?productIds=_34800_34754_39505

να το χαίρεσαι και να το προσέχεις !

και κάτι τελευταίο, το site της bosch για τα επαγγελματικά...είναι απλά εκπληκτικό, από τα καλύτερα και πληρέστερα site εταιρίας για να ενημερώσει και να προωθήσει τα εργαλεία της που έχω δει...είναι τρομερό πόσο γρήγορα, πρακτικά και εύκολα βρίσκεις τα πάντα...αυτό για μένα λέει αρκετά γενικότερα...

jks πρέπει να πήρες την κρέμα της bosch από ότι καταλαβαίνω από τα συγκριτικά...
https://www.bosch-professional.com/...oductcomparison?productIds=_34800_34754_39505

να το χαίρεσαι και να το προσέχεις !

και κάτι τελευταίο, το site της bosch για τα επαγγελματικά...είναι απλά εκπληκτικό, από τα καλύτερα και πληρέστερα site εταιρίας για να ενημερώσει και να προωθήσει τα εργαλεία της που έχω δει...είναι τρομερό πόσο γρήγορα, πρακτικά και εύκολα βρίσκεις τα πάντα...αυτό για μένα λέει αρκετά γενικότερα...

Καλα τα εργαλεια δεν ειναι και να τα χαιδευουμε ολη την ωρα. Πιστευω αυριο θα μπορεσω να ανεβασω αυτο που φτιαχνω εδω και ενα μηνα περιπου. Εκει εχει πεσει δουλεια με δραπανο, ρουτερ, δισκοπριονο ολα bosch και την σεγα του lidl και εχω και αρκετες φωτο. Τωρα χαλβαδιαζω την σεγα της bosch την ρευματος GST150 CE ή την μπαταριας GST18V-LI-S χωρις μπαταριες. Ιδια τιμη και τα δυο αλλα στο πρωτο δινει και το κιτ αναρροφησης σκονης που κοστιζει περιπου 25 ευρω.

To πρώτο ανήκει στην endurance series και έχει μοτέρ χωρίς κάρβουνα και μεταλλικό τσοκ ROHM.
Το δεύτερο ανήκει στην robust series (πέφτει από 2 μέτρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα) και είναι πιο δυνατό (κατά 20-25%).

Η διαφορά τους βέβαια είναι στο βάρος και στον όγκο.
Το δεύτερο είναι θηρίο μπροστά στο πρώτο!

Για να μην το συνεχίσω στο νήμα "Τι παραλάβαμε σήμερα" θα ρωτήσω εδώ.
Βασίλη, ή όποις άλλος ξέρει, τι ακριβώς είναι αυτό; Το χρησιμοποιούσε το πυροβολικό για τις βολές; Πως δουλεύει;
Γιατί τα δείχνει όλα ανεστραμένα;

Μπάμπη, εξάντας δεν είναι; τι σχέση έχει ο στρατός;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπάμπη, εξάντας δεν είναι; τι σχέση έχει ο στρατός;

Ο στρατός τα χρησιμοποιούσε.
Ο Παναγιώτης μου έδωσε και μια πολύ καλή ιδέα... :grandpa:

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για ένα Χριστούγεννιατικο εργαλείο.
Μου αρέσει πολύ ένα δέντρο και θα ήθελα να δω αν μπορώ να το βρω και αλλού εκτός του Leroy!
Είναι αυτό, λέγεται Glacier και με ενδιαφέρει σε 210 cm

DSC_3782.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Kαλη τιμη μου φαινεται για τετοιο δεντρο.
+1

To ιδιο μαλλον
http://epoxiakaverdis.gr/index.php?route=product/product&path=167_171&product_id=2204
99

http://epoxiakaverdis.gr/index.php?route=product/product&path=167_171&product_id=702

Παρομοιο στα 2.40 χωρις χιονια 79

Γιατί να δώσεις 90 ευρώ για κάτι άχρηστο? Έλα να ξεγυρίσουμε ένα mdf που εχω για πεταμα σε περιγραμμα δέντρου. Τρύπες στην άκρη για στολίδια και έτοιμος ο μπουμπης

Το δεντρακι το φυσικο αλλα και σαν αυτο που εβαλε ο Κυριακος εχει αλλη χαρη και δινει μια γλυκεια, παραδοσιακη, χειμωνιατικη και Χριστουγεννιατικη αισθηση.