Μάστορες τα φώτα σας!!

Πλούσιος σε συναισθήματα με το δέντρο? Σκέψου μονο ότι απομακρύνεσαι 90 ευρώ από τον τορνο + στολίδια + + +

Εχει κανεις σας άποψη για το πολυεργαλείο τύπου Dremel, που φέρνει το Leroymerlin και το ονομάζει Dexter ;
Εχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το γνήσιο 3000.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχει κανεις σας άποψη για το πολυεργαλείο τύπου Dremel, που φέρνει το Leroymerlin και το ονομάζει Dexter ;
Εχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το γνήσιο 3000.

Χρηστο
Πάρε dremel 3000 με ένα 50ρικο και δεν θα το μετάνιωσεις

Αντώνη το εχει προσφορα με 35-36 με 200 εξαρτηματα.
Θα του κανω περιστασιακή χρήση.

Αντώνη το εχει προσφορα με 35-36 με 200 εξαρτηματα.
Θα του κανω περιστασιακή χρήση.

Το μονο καλο ειναι οτι η θηκη του εργαλειου ειναι μια πολυ εξυπνα σχεδιασμενη αποθηκη αναλωσιμων, ειδικα τα πλαινα κουτακια. Και τα 2 χρονια εγγυησης.
Απο κει και περα η συγκριση με το dremel δεν μπορει να σταθει σε κανενα επιπεδο, ιδιως στην ποιοτητα κατασκευης και της αισθησης στο χερι. Αμα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις τι εννοω Χρηστο.

Αν το χρησιμοποιουσα αραια και που, ναι, θα το αγοραζα κυριως λογω της θηκης γιατι εχεις ενα συστημα με τα αναλωσιμα του μεσα σε μια συσκευασια.

Χρηστο,
Μέχρι να πάρω το dremel είχα αγοράσει 2 no name και με πρόδωσαν και τα δύο.
Η χρήση που του κάνω είναι περιστασιακή αλλά ή γνώμη μου είναι για 15 παραπάνω μην το παίξεις.
Πάρε dremel και πάρε αναλώσιμα φτηνά από lidl

http://www.skroutz.gr/c/1424/multitools.html?keyphrase=dremel+3000

Καλημερα σας και καλή βδομάδα. Ευχαριστω πολυ για τις γνώμες και τα σχόλια σας.

Βρε Χιωτες δεντρο;
Εσεις;
Αντι με τις ικανοτητες και τα εργαλεια που εχετε, να φτιαξετε ενα ψαροκάϊκο απο τα παλια (που εσπαγαν με μπουλντοζες για να παρουν επιδοτηση) και να στολισετε;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Για να μην το συνεχίσω στο νήμα "Τι παραλάβαμε σήμερα" θα ρωτήσω εδώ.
Βασίλη, ή όποις άλλος ξέρει, τι ακριβώς είναι αυτό; Το χρησιμοποιούσε το πυροβολικό για τις βολές; Πως δουλεύει;
Γιατί τα δείχνει όλα ανεστραμένα;

Καλημέρα,
Μοιάζει πάρα πολύ με το όργανο που είχαμε στο στρατό για να μετράμε-βρίσκουμε το στόχο του όλμου με ακρίβεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα,
Μοιάζει πάρα πολύ με το όργανο που είχαμε στο στρατό για να μετράμε-βρίσκουμε το στόχο του όλμου με ακρίβεια.

Α γειά σου...
Γί αυτό το σκοπό το χρησιμοποιούσαν αλλά πρέπει να βρούμε κάποιον παλιό χειριστή να μας εξηγήσει ακριβώς τη λειτουργία του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Α γειά σου...
Γί αυτό το σκοπό το χρησιμοποιούσαν αλλά πρέπει να βρούμε κάποιον παλιό χειριστή να μας εξηγήσει ακριβώς τη λειτουργία του.

θα σε βοηθούσα εγώ αλλά πάνε σχεδόν 20 χρόνια απο τη θητεία μου και η μνήμη μου ασθενεί...
Αλλά εσύ τι το θές κάτι τέτοιο, επανάσταση ετοιμάζεις?:fahne90:

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπαμπη αγγελια να φευγει αν δεν ειναι κειμηλιο και φυγαμε για τριφασικη κορδελα!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικά, υπάρχουν συλλέκτες που θα έδιναν αρκετά για το όργανο.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ναι ρε Μπάμπη .... πούλα το "όργανο" ...τι το θες ???? :flipout:

Παλιά (όχι πολύ :silly:) λέγαμε ένα ποιηματάκι, δεν ξέρω αν το λέγατε στις μέρες σου... :grinning-smiley-043

"Αν δεν σου σηκώνεται πιάστην
γύρισε πίσω και βάλτη στα δυό σου μεριά
κάθησε πάνω και χέστην
δεν σου χρειάζεται πιά."

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πραγματικά, υπάρχουν συλλέκτες που θα έδιναν αρκετά για το όργανο.

Κι έχω δύο... Ο,τι πρέπει για κορδελίτσα σένια.. :grandpa:

Βρε Χιωτες δεντρο;
Εσεις;
Αντι με τις ικανοτητες και τα εργαλεια που εχετε, να φτιαξετε ενα ψαροκάϊκο απο τα παλια (που εσπαγαν με μπουλντοζες για να παρουν επιδοτηση) και να στολισετε;

Απ'ολα εχουμε, απλα το καραβακι συμβολιζει ξενιτια και αποχωρισμο.

Αυτο ψαχνω για τον νεο φραχτη μου!!!
tetragones_tomes_alouminiou.jpg

Που θα βρω? Εχουμε κανενα φιλο αλουμινα?