Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπαμπη σε αυτη την περιπτωση μου θυμισες τον Διαβολικ.

Ειναι 100% εξυπηρετικο και χρηστικο το να εχεις εξωτερικο 1/2 και να εχεις το εργαλειο ετοιμοπολεμο.
Επισης οι δυναμεις που θα ασκηθουν στο 1/4 ειναι πολυ πιθανον να το κοψουν.
Χθες συζηταγαμε και λεγαμε για το dewalt & το milwakee με τα τσοκ και υποστηριζες την ευκολια του αυτοματου τσοκ.
Εδω αλλαζει επειδη ειναι ΜΑΚΙΤΑ?

Δεν είπα ποτέ οτι δεν είναι βολικό, είπα οτι είναι επουσιώδες και δεν αντισταθμίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του άλλου πακέτου. Όπως βέβαια συμφώνησα και του είπα να κοιτάξει το θέμα της εγγύησης.
Κι αυτά περί Makita να μου τα πει κάποις άλλος ΟΚ,αλλά εσύ που είσαι Μουτζαχεντίν; :flipout:

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αστα αυτά.
Για τον ίδιο λόγο πας σε ρουτερ 1/2 αν το σκεφτείς...
Σε τα μας τώρα.....
Χεχεχεχεχε

Ναί αλλά δεν μ´ αφήνεις....

Επειδή θέλω να πουλήσω το Dewalt.... :flipout::flipout:

Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

@enduras1
Τελικά μπορεί να γίνει παράδοση Θεσσαλονίκη για το δικό μου σετάκι με το ίδιο κοστολόγιο ?? Διότι εάν είναι να επιβαρυνθώ και με αποστολή από Αθήνα Θεσσαλονίκη μήπως με συμφέρει να το πάρω στα 30 ευρώ από Θεσσαλονίκη. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε διέγραψε το δικό μου σετάκι.

Μια φορα, δυο δλδ, σε φωτισε ο Θεος καιπηρες αξιο εργαλειο....

Θα παμε για το πρασσινο με 1/2 δεν ειπαμε?
Ισως δωσω και εγω το B&D να παρουμε 2 και να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα κοπτικα.

@Jojordan με 1,5 ευρω επιπλεον μπορει να αποσταλει με μορφη δεματος στην διεθυνση σου.
Απλα θα πρεπει να παω ταχυδρομειο.
Σκεψου το και πες μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φιλε Κωστα με το δικο σου αντικειμενο παμε στα + 48,40 delivery

Επειδη ειναι ακομη ο Μπαμπης με ενα σταντ ΤΡΙΤΟΝ το οποιο ανεβαζει και εκεινο το κοστος ισως το προχωρησουμε.

Τελικα Δημητρη Weather εσυ το θελεις το σταντ???

Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Εάν γίνομαι μπελάς, και ανεβαίνει το κόστος μεταφορικών δραματικά με βγάζεις εκτός, στεγνά. :behead: Σε καμία περίπτωση δεν θα επιβαρύνω κόσμο. Αν τυχόν υπάρξη προσθαφαίρεση με βάζεις μέσα ή θελήσουν κάτι ακόμα κάποιοι άλλοι. Αναλόγως πως θα κάτσει τελικά η παραγγελία. :cool:

αν υπάρχει περιθώριο και αν δεν επιβαρύνω με σούρτα-φέρτα στο ταχυδρομείο θα ήθελα και εγώ το σταντ της triton κύριοι!Κυριάκο αν δε γίνεται δεν υπάρχει φυσικά κανένα θέμα!

Κυριάκο δεν είναι θέμα,ευχαρίστως να δώσω τα επι πλέον μεταφορικά.Μου χρειάζεται και εδώ δεν υπάρχουν,σε προσιτή τιμή τουλάχιστον.Εσύ δε θέλω να επιβαρυνθείς με μετακινήσεις.Αν δεν έχεις θέμα,count me in!

Αυτο εδω Δημητρη.
https://www.amazon.co.uk/Hitachi-M12VE-J6-2-inch-Variable-x/dp/B005EF7OBE

c72fa196be18c15aed2fe3693f4dcf77.jpg

Δεν έχουν και μεγάλο κοινό τα πράσινα οπότε δεν μπορούσα να το συνδυασω. Εγώ αν καταφέρω να διωξω τπτ από αυτά που πουλάω θα πάω για την δοκιμασμένη (και οικονομική λύση) του black and decker μίσης ίντσας (για ανάποδα σε πάγκο βέβαια)

• Με μια τρυπούλα στο πάνω μέρος του πάγκου νομίζω θα κάνουμε καλύτερη δουλειά. Δεν είμαι σίγουρος οτι γίνεται στο συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά νομιλζω οτι το πήρε το μάτι μου.
Ξεκίνα να το σκέφτεσαι σοβαρά.
Τελικά τι έγινε με τα router, αγοράσαμε τα ίδια ακριβώς; Κι εγώ έχω ένα B&D που πρέπει να το δώδω... :flipout:

Επειδη ειναι ακομη ο Μπαμπης με ενα σταντ ΤΡΙΤΟΝ το οποιο ανεβαζει και εκεινο το κοστος ισως το προχωρησουμε.

Τελικα Δημητρη Weather εσυ το θελεις το σταντ???

Ναί Κυριάκο εγώ είμαι κομπλέ όπως μέ γράφεις τά φιδοτρύπανα καί τό stand Triton.

Δεν έχω ιδέα, δεν τα ξέρω αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα είναι καλά.
Το θέμα όμως είναι τα χρειάζεσαι όλα αυτά; Δηλαδή 5 22-δυάρια και 5 25-άρια τα χρειάζεσαι;