sharkovios
AVClub Addicted Member
Χα χαΣτείλε μου εμένα το PTS10 !
Sent from my iPad using Tapatalk
Χα χαΣτείλε μου εμένα το PTS10 !
Sent from my iPad using Tapatalk
Και ευχαριστώ για την προθυμία.Κοψτα και φερτα σε εμένα να στα κάνω
Απο πανω αν έπεφτε το φως δεν θα εχει σκιά... πλαγίως εννοείς . Μπορεις να τραβήξεις μια φωτογραφία πανω σε άσπρη επιφάνεια αυτού που θες , το βάζεις στο photoshop πειράζεις τα channels ώστε να αναδείξεις την σκιά πιο έντονη . Το εκτυπώνεις σε 1:1 και το εχεις για πατρόν εκεί που θες να κανεις την καταςκευη. Μια ιδέα.
Οποιος εχει προβλημα με την σκονη – πριονιδια σε δισκοπριονο παγκου προτεινω να φτιαξει ενα ελαφρυ ξυλινο (MDF) κουτι που θα αγκαλιασει το δισκοπριονο, και πανω στο κουτι θα κουμπωσεις την σκουπα. Το κουτι θα εχει μεντεσεδες στη μια πλευρα για να ανοιγει ευκολα για ρυθμισεις, επισης θα πρεπει να κλεινει αεροστεγως.
Χαχα. Για τον εργαλείοφορο έψησα το γυναικακι να μου τον κάνει δώρο. Από την άλλη ο Μητρόπουλος με έχει στο περίμενε από βδομάδα σε βδομάδα. Άσε που προσπαθεί να με πείσει να πάρω έναν expert που έχει απέξω με 300 ευρώ!Εδώ ήθελες εργαλειοφορέα που έκανε ένα χιλιάρικο ... εκεί θα κολλήσεις
Κοίτα μόνο να μπορείς να κάνεις την δουλειά που θέλεις.
Σε συνέχεια της προχθεσινης κουβέντας για τα ρούτερ, σκέφτομαι να ανέβω επίπεδο και να πάρω αυτό http://www.prometheus.gr/product.asp?catid=899 . Έχει κανένας εμπειρία ή κάτι άλλο να προτείνει;
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σου πω οτι κατάλαβα τι εννοείς θα σε γελάσω...:nounder:
Θα κλείσεις το δισκοπρίονο σε κουτί; Και μάλιστα κλεισμένο αεροστεγώς;
Συμφωνώ. Βέβαια το gmf το βρίσκω 400 από Γερμανία. Από την άλλη αυτό που έλεγα για τον πάγκο είναι ότι το βάθος ρυθμίζεται από το κάτω μέρος της βάσης με Άλεν. Σημαντικό μεν, αξίζει αυτό τα τόσα χρήματα;; Το σκέφτομαι ακόμα.Ναι ρε συ Νικο γιαυτο το λεω.
Καλα τα μπλεδακια αλλα σε καποιες περιπτωσεις ειναι υπερτιμημενα και ισως αξιζει να κοιταξεις αλλου.
Και εγω με τα κιτρινακια εχω κολλημα αλλα σε φαλτσοπριονο εφευγα πανω απο 700 ευρω οποτε πηγα σε μπλε Bosch.
Υπαρχει ενα ΜΕΤΑΒΟ που εχει ακομη και μικρομετρο επανω αν δεν κανω λαθος.
Επισης αν δεν κανω τραγικο λαθος οι βιδες αναρτησης ειναι ιδιες???
Ας μας το επιβεβαιωσει καποιος.
Συμφωνώ. Βέβαια το gmf το βρίσκω 400 από Γερμανία. Από την άλλη αυτό που έλεγα για τον πάγκο είναι ότι το βάθος ρυθμίζεται από το κάτω μέρος της βάσης με Άλεν. Σημαντικό μεν, αξίζει αυτό τα τόσα χρήματα;; Το σκέφτομαι ακόμα.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.