να ρωτήσω βρε παιδιά, αυτό το μπουλουνόκλειδο Ryobi παίρνει κάποιο αντάπτορα για bits ; το λιγουρεύομαι πολύ
αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχει ο Χιώτης
400 ροπή, τι τέρας είναι αυτό ;
Να ρίξεις κιτρικό οξύ μέσα και θα φύγουν όλα τα άλατα.
Πάρε μια κούπα κιτρικό οξύ από φαρμακείο ή Βασιλόπουλο-Χημικά-Αγ. Ανδρέου, αραίωσε το με λίγο βραστό νερό ή καλύτερα βάλε το να βράσει μαζί με λίγο νερό και ρίχτο μέσα.Αν μπορείς όταν σε λίγο κρυώσει βάλε και την αντίσταση να δουλέψει να ξαναζεσταθεί .Σε καμιά ώρα το πολύ θα έχει καθαρίσει.Άδειασε και ξέπλυνε.Υπάρχει μια περίπτωση να επηρεάζεται το κράμα του μπόιλερ,μου έχει τύχει μια φορά στις χίλιες να μου λιώσει ένα εξάρτημα από βάση άξονα σε μοτεράκι ενα περίεργο κράμα που έμοιαζε με σκληρό μολύβι, αλλά το είχα αφήσει όλη την νύχτα. Αν είναι πλαστικό κάντο άφοβα.
Άμα θες έλα από εδώ να το κάνουμε που έχω και κιτρικό. Πάρε και τον εργαλειομανιακό.
Eισαι σιγουρος οτι το χρειαζεσαι πραγματικα το μπουλονοκλειδο? Εγω το πηρα κυριως για να συμπληρωσω την συλλογη των 18βολτων ryobi..
Στην ερωτηση σου τωρα, ναι ερχεται με ανταπτορα για τα κοινα bits 1/4". Βεβαια, το να βιδωνεις κοινες βιδες με μπουλονοκλειδο 1/2" ειναι λιγο ανορθοδοξο, αλλα εχει εναν αερα αρχοντιας!!
Η ροπη ειναι μεγαλη και γιαυτο αγορασα ενα σετακι καρυδακια τυπου impact της proxxon, σε περιπτωση που οντως το χρησιμοποιησω)
Eδω ο ανταπτορας, σημειωμενος με πρασινο στη φωτο.
![]()
Καλημέρα.
Ψάχνω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να του δίνω τις διαστάσεις ενός φύλλου, να του δίνω τα σχήματα που θέλω να κόψω, και να μου τοποθετεί τα σχήματα πάνω στο φύλλο μέ τέτοιο τρόπο, ώστε να τα κόψω με την ελάχιστη δυνατή φύρα.
Γνωρίζετε κάτι τέτοιο; (αν υπάρχει και κάτι online χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση, ακόμα καλύτερα).
Ευχαριστώ.
Δημήτρης
Υπάρχει στην ελληνική αγορά pre-drilled άξονας ή στηριζόμενος άξονας 12 χιλιοστών; Αν ναι, πού μπορεί να βρεθεί;
Εγώ αυτό '' Smart2DCutting '' είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα πολύ καλό αλλά λίγο δύσκολο μέχρι να το μάθεις , για οδηγίες στο youtube θα βρεις πολλές .
Σ' ευχαριστώ.
http://www.contemporist.com/these-designers-made-a-stool-using-offcuts-of-wood-and-resin/
Συνθέτη τεχνική, όμορφο κ σύγχρονο αποτέλεσμα.
Μπάμπη,αυτό το μοτέρ ελέγχεται από πλακέτα....
Χειροκίνητα το πολύ δύο ταχύτητες να βγάλεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.