εξαρτάται από το τι αποτέλεσμα θέλεις...μπορεί να φτάνει και 1 νούμερο...μπορεί και 5...το τι αποτέλεσμα θες είναι εντελώς υποκειμενικό, για αυτό είπα πριν για το βίντεο ότι δεν έχει νόημα...σε άλλου αρέσει η πόρτα να γίνει "σαγρέ" και σε άλλους αρέσει να γίνει "καθρέφτης".Εγω πιστευω οτι για κατασκευες ξυλινες και οχι για καποια ιδιαιτερα κομματια οπως του παυλου π.χ τα τρια νουμερα αρκουν! Δηλ αν θελω να βαψω μια πορτα ποσα γκριντ θα την περασω ;;
εξαρτάται από το τι αποτέλεσμα θέλεις...μπορεί να φτάνει και 1 νούμερο...μπορεί και 5...το τι αποτέλεσμα θες είναι εντελώς υποκειμενικό, για αυτό είπα πριν για το βίντεο ότι δεν έχει νόημα...σε άλλου αρέσει η πόρτα να γίνει "σαγρέ" και σε άλλους αρέσει να γίνει "καθρέφτης".
@strs θέλω να φάω ένα τμήμα από την εσωτερική περίμετρο ώστε, η εξωτερική περιμετρος να γίνει πάτημα αυτομάτως ώστε να καθίσει ο πάτος. Αν φάω δλδ 1.5 cm ύψος και 5mm βάθος εσωτερικά θα γίνει αυτό που θέλω. Το θέμα είναι πως. Με φτερωτο τρυπάνι δε γίνεται μιας και δεν έχει πάτημα (κυλινδρος).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.