Μάστορες τα φώτα σας!!

Συνάδελφοι τά φώτα σας
Ψάχνομαι γιά ένα καρφωτικό αέρος γιά ερασιτεχνική χρήση μιά στό τόσο,είμαι μεταξύ τού Topex πού θυμάμαι η Αγάπη τό έχει καί είχε αναφέρει πολύ καλά λόγια.Τού Bulle
Kαι μετά πάμε ψηλά γιά ερασιτεχνική χρήση μιά στό τόσο στό Prebena

Γειά πείτε συνάδελφοι όσοι έχετε τά παραπάνω η καί τό parkside πού τό κατατάσω στά φτηνά (έτσι καί αλλιώς τά φτηνά φασόν από Κίνα είναι όλα),άν είσαστε ευχαριστημένοι,η αν καί ποιά "κουσούρια" έχουν.
Γιατί άν έχουν προβλήματα τά φτηνά νά μασάνε τά καρφιά καί να βρίζω,καλύτερα νά δώσω τό κάτι παραπάνω καί να πάω στά σιγουρα στό Prebena.

Συνάδελφοι τά φώτα σας
Ψάχνομαι γιά ένα καρφωτικό αέρος γιά ερασιτεχνική χρήση μιά στό τόσο,είμαι μεταξύ τού Topex πού θυμάμαι η Αγάπη τό έχει καί είχε αναφέρει πολύ καλά λόγια.Τού Bulle
Kαι μετά πάμε ψηλά γιά ερασιτεχνική χρήση μιά στό τόσο στό Prebena

Γειά πείτε συνάδελφοι όσοι έχετε τά παραπάνω η καί τό parkside πού τό κατατάσω στά φτηνά (έτσι καί αλλιώς τά φτηνά φασόν από Κίνα είναι όλα),άν είσαστε ευχαριστημένοι,η αν καί ποιά "κουσούρια" έχουν.
Γιατί άν έχουν προβλήματα τά φτηνά νά μασάνε τά καρφιά καί να βρίζω,καλύτερα νά δώσω τό κάτι παραπάνω καί να πάω στά σιγουρα στό Prebena.

Δημήτρη γι αυτά που θες θα σε καλύψει απόλυτα αυτό του lidl.
Δεν ξέρω πότε θα το φέρει βέβαια αλλά είναι το καλύτερο vfm με πολλές δυνατότητες και με πολλά συνοδευτικά!

Δημήτρη γι αυτά που θες θα σε καλύψει απόλυτα αυτό του lidl.
Δεν ξέρω πότε θα το φέρει βέβαια αλλά είναι το καλύτερο vfm με πολλές δυνατότητες και με πολλά συνοδευτικά!

Ευχαριστώ Νίκο γιά τήν άμεση απάντηση,τό λίνκ τού topex τό άλλαξα γιατί είχα βάλει από λάθος αυτό μέ τά δίχαλα.
Θυμάμαι πού τήν ίδια ερώτηση είχε κάνει ο Νεκτάριος πρίν δυό χρόνια,αλλά δέν είχα δώσει σημασία γιατί δέν ενδιαφερόμουν,απλά θυμάμαι ότι τού πρότεινες τό parkside,τελικά τό parkside αγόρασε τότε ?
Τό θέμα είναι πότε θά τό ξαναφέρει ?

Ευχαριστώ Νίκο γιά τήν άμεση απάντηση,τό λίνκ τού topex τό άλλαξα γιατί είχα βάλει από λάθος αυτό μέ τά δίχαλα.
Θυμάμαι πού τήν ίδια ερώτηση είχε κάνει ο Νεκτάριος πρίν δυό χρόνια,αλλά δέν είχα δώσει σημασία γιατί δέν ενδιαφερόμουν,απλά θυμάμαι ότι τού πρότεινες τό parkside,τελικά τό parkside αγόρασε τότε ?
Τό θέμα είναι πότε θά τό ξαναφέρει ?

Δεν ξέρω τι πήρε ο Νεκ αλλά εγώ είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και 2 χρόνια που το έχω.
Αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις ειδάλλως πας σε bulle (ακριβώς το ίδιο με Parkside απλά πιο ακριβό).

Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι να δώσεις 80 ευρώ για καρφωτικό...

Δεν ξέρω τι πήρε ο Νεκ αλλά εγώ είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και 2 χρόνια που το έχω.
Αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις ειδάλλως πας σε bulle (ακριβώς το ίδιο με Parkside απλά πιο ακριβό).

Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι να δώσεις 80 ευρώ για καρφωτικό...

Καλά εννοείται γιά μιά στό τόσο δέν αξίζει γιά 80 ευρώ,εφόσον μού λές ότι δέν "μασάει" πουθενά τό parkside
Θυμάσαι σέ τί τιμή τό φέρνει τό Lidl ?

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Έχω το Topex κ δεν μασάει πουθενά. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αρα εφόσον Αγάπη καί Κώστας αναφέρουν ότι είναι άψογο,πάω γιά Topex :a0210:
Tό είδα τό parkside καί είναι ολόιδιο μέ τό topex,αλλά μετά από ψάξιμο είδα ότι τά φέρνει Σεμπτέμβριο οπότε ζήσε Μάη μου πού λένε.

Parkside εχω και γω και δεν ειναι ψευτικο καθολου.
Μου εχει κολλησει μονο οταν χρειαστηκε λαδακι. Αλλο θεμα δεν ειχα ουτε με καρφια ουτε με διχαλα.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ναι το ίδιο είναι.
Πάρε το topex.

Δεν ειναι το ιδιο.
Μονο και μονο απο τη φωτογραφια βλεπω ατα γρηγορα δυο διαφορες. Η πρωτη στη κεφαλη που δεν ξερω τι γινεται με το τοπεχ, αλλα με το παρκσιδε, ανοιγει να βγαλεις τα τυχον κολλημενα καρφια. Η δευτερη ειναι στο παχος της κασσετας. Στο παρκσιδε παιρνει σχεδον 5αρια καρφια και διχαλα, το τοπεχ??

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν ειναι το ιδιο.
Μονο και μονο απο τη φωτογραφια βλεπω ατα γρηγορα δυο διαφορες. Η πρωτη στη κεφαλη που δεν ξερω τι γινεται με το τοπεχ, αλλα με το παρκσιδε, ανοιγει να βγαλεις τα τυχον κολλημενα καρφια. Η δευτερη ειναι στο παχος της κασσετας. Στο παρκσιδε παιρνει σχεδον 5αρια καρφια και διχαλα, το τοπεχ??

Νεκτάριος έχεις μύνημα!

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν ειναι το ιδιο.

Πολύ μικρές διαφορές βλέπω Νεκτάριε.Θα δώ από κοντά καί τό Topex καί το Bulle νά δώ αυτήν τήν λεπτομέρεια πού ανέφερες άν τήν έχουν.
Καί τό topex 15-50 mm καρφιά παίρνει,καί δίχαλα 10-40 mm
Το Bulle παίρνει μόνο καρφιά 15-50 mm καί όχι δίχαλα.
Γιά δίχαλα δέν μέ ενδιαφέρει,έχω τό ηλεκτρικό Skill που μέ τά δίχαλα εώς 16mm μέ υπέρ καλύπτη,τά καρφιά δέν μέ καλύπτουν μέχρι 16 mm,καί γιαυτό θέλω καρφωτικό αέρος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πολύ μικρές διαφορές βλέπω Νεκτάριε.Θα δώ από κοντά καί τό Topex καί το Bulle νά δώ αυτήν τήν λεπτομέρεια πού ανέφερες άν τήν έχουν.
Καί τό topex 15-50 mm καρφιά παίρνει,καί δίχαλα 10-40 mm
Το Bulle παίρνει μόνο καρφιά 15-50 mm καί όχι δίχαλα.
Γιά δίχαλα δέν μέ ενδιαφέρει,έχω τό ηλεκτρικό Skill που μέ τά δίχαλα εώς 16mm μέ υπέρ καλύπτη,τά καρφιά δέν μέ καλύπτουν μέχρι 16 mm,καί γιαυτό θέλω καρφωτικό αέρος.
Παντως το panava θα ηταν η τελεια επιλογη, παρεα με τον αεροσυμπιεστη...:music-smiley-005:

Δημητρη εχω το parkside το εχω δουλεψει αρκετα .παντα βαζω μια δυο σταγονες λαδι πριν την χρησει.δεν μου εχει κολλησει ποτε ουτε ενα καρφι.απ το καλητερα κομματια της parkside!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Παντως το panava θα ηταν η τελεια επιλογη, παρεα με τον αεροσυμπιεστη...:music-smiley-005:

Tό ξέρω ωραίο δίδυμο Prebena όχι όχι Panava,αλλά καί 80 ευρώ για καρφωτικό στήν χάση καί στήν φέξη,τά λυπάμαι νά τά δώσω. :smash:

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δημητρη εχω το parkside το εχω δουλεψει αρκετα .παντα βαζω μια δυο σταγονες λαδι πριν την χρησει.δεν μου εχει κολλησει ποτε ουτε ενα καρφι.απ το καλητερα κομματια της parkside!

Ευχαριστώ Βασίλη -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Έλεος με τους απατεώνες!!!!!!
Ειναι ακριβα αδερφε αλλα αφου δεν βρισκουμε πουθενα...και αν βρεις θα σου πουν να παρεις κουτι με 1000 απο καθε νουμερο

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά ποιος θα σας πει να πάρετε χιλιάδα;;;; μπείτε σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί με βίδες με το κομμάτι πουλάνε (δεν τις μετράνε βέβαια τις ζυγίζουν).

Για καρφωτικο και εγώ το Topex έχω μια χαρά είναι καμιά σχέση με ηλεκτρικά η χειροκίνητα