Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Να ξέρεις όμως ότι τα συγκεκριμένα είναι από τα καλύτερα.

Τα εχω δοκιμασει αλλα δεν κάνουν...θελω για σκληρο μέταλο (σαν αυτο που ειναι φτιαγμενα τα καλης ποιότητας γερμανικά κλειδια) και αυτα ίσα που τα χαϊδεύουν...Εχω απο παλια 2-3 νουμερα κοβαλτιου τα οποια τα τρυπανε αέρα αλλα δεν ξέρω τι μαρκα ειναι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Να ξέρεις όμως ότι τα συγκεκριμένα είναι από τα καλύτερα.

5% σε κοβάλτιο δεν είναι από τα καλύτερα. Υπάρχουν και με 8%
τσαμούρης ή αθηνας
http://www.tsamouris.gr/ecat/eShop/Items.aspx?CategoryID=936
κάνουν και για INOX.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

τσαμούρης ή αθηνας
κάνουν και για INOX.

Και 8% και 12%...ψαχνω αλλα δεν βρίσκω...Τα έχεις δοκιμασει αυτά Παναγιώτη??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Και 8% και 12%...ψαχνω αλλα δεν βρίσκω...Τα έχεις δοκιμασει αυτά Παναγιώτη??

Νικο τα έχω δοκιμασει και είναι πολύ καλά. Μη πςι στο τσαμουρη να πάρεις 10αδες να πας στην Αθηνάς στον Δίλμα (παρόλο που ειναι ολιγον φαρμακείο) να του ζητήσεις (ειναι στην αρχη της αθηνας όπως ανεβαίνεις απο το μετρό στο δεξί σου χέρι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Νικο τα έχω δοκιμασει και είναι πολύ καλά. Μη πςι στο τσαμουρη να πάρεις 10αδες να πας στην Αθηνάς στον Δίλμα (παρόλο που ειναι ολιγον φαρμακείο) να του ζητήσεις (ειναι στην αρχη της αθηνας όπως ανεβαίνεις απο το μετρό στο δεξί σου χέρι.

ΟΚ, ευχαριστώ Παναγιώτη...θα δοκιμασω μερικα νουμερα να δω τι παιζουν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

τσαμούρης ή αθηνας
κάνουν και για INOX.

Δεν το προχώρησα τόσο πολύ Παναγιώτη αλλά βλέπω πολλούς που τα δουλεύουν εδώ και πολλές φορές για σκληρή χρήση!

Παιδες καλησπέρα. Ξέρει κανεις κάποια "δυνατή" εταιρία που να βγάζει ΚΑΛΑ τρυπάνια κοβαλτίου. Για δυσκολα τρυπήματα...υπάρχουν κοβαλτίου και κοβαλτίου τρυπάνια. Κάτι που να εχετε ήδη δοκιμάσει σε σκληρά μέταλλα και να τα κόβουν σα βουτυρο που λεμε...

Έχω μερικά τρυπανια werko που έχουν βγει καλα. Δες τα και αυτά αν θες

Έχω μερικά τρυπανια werko που έχουν βγει καλα. Δες τα και αυτά αν θες

Ξερω για τα werko αλλα και σε αυτα δεν εχω βρει 8 ή 12 % εδω Ελλαδα. Θα δοκιμασω τα του Παναγιώτη. Ευχαριστώ!!!

Re: Αλλαγή μπαταριών σε δράπανο μπαταρίας

Οι μπαταρίες παρέδωσαν πνεύμα μετά απο μερικά χρόνια. Για 18Volt φοράει 5 κομμάτια 18650 στα 1300mAh χωρίς προστασία.

Βρίσκονται απο ebay κτλ "original" Samsung 2500mAh στα ~4-6ευρώ χωρίς λαμάκια και 9 με λαμάκια το κομάτι.

Προτάσεις για μαγαζιά ή πατέντα για να κολληθούν λαμάκια;

Διαθέσιμα εργαλεία, μπαταρία αυτοκινήτου, ηλεκτροκόλληση inverter 80Α.

: )

Τελικά πέτυχε η επέμβαση. Μπαταρίες απ το http://neobatteries.com/ με λαμάκια 8 ευρώ έκαστη. Κράτησα όσο περισσότερο απ το λαμάκι των προηγούμενων μπαταριών για να γίνουν οι κολλήσεις.

IMG_20170321_191526.jpg

Ερωτηση ασχετη με εργαλεια αλλα με ποτηρια απο χαλκο!

Σε ενα ωραιο Ινδικο μαγαζι που παμε με την συζηγο εχουν κατι πανεμορφα ποτηρια απο χαλκο!
Επειδη λοιπον εχω βρει στο εμπει και σκεφτομαι να τα παρω στην Ξανθη που της αρεσουν αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγειηνο να πινουμε νερο απο αυτα.
mu115.jpg

s-l500.jpg

Ερωτηση ασχετη με εργαλεια αλλα με ποτηρια απο χαλκο!

Σε ενα ωραιο Ινδικο μαγαζι που παμε με την συζηγο εχουν κατι πανεμορφα ποτηρια απο χαλκο!
Επειδη λοιπον εχω βρει στο εμπει και σκεφτομαι να τα παρω στην Ξανθη που της αρεσουν αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγειηνο να πινουμε νερο απο αυτα.
mu115.jpg

s-l500.jpg

χαλκοσωλήνες Κυριάκο???

Ο χαλκός είναι το απόλυτα αντιβακτηριακό μέταλλο,και αδρανές,άρα μη τοξικό,πιείτε άφοβα.Υπάρχει κατατεθημμένη μελέτη στο υπουργείο υγείας για να αλλαχθούν όλα τα πόμολα στα νοσοκομεία της χώρας με χάλκινα,αλλά το κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ο χαλκός είναι το απόλυτα αντιβακτηριακό μέταλλο,και αδρανές,άρα μη τοξικό,πιείτε άφοβα.Υπάρχει κατατεθημμένη μελέτη στο υπουργείο υγείας για να αλλαχθούν όλα τα πόμολα στα νοσοκομεία της χώρας με χάλκινα,αλλά το κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Την μία μέρα θα μπουν τα πόμολα κ την άλλη θα τα ψάχνουν όλα (τώρα που έχει κ καλή τιμή ο χαλκός).