Amilo
Senior Member
- 20 March 2011
- 355
Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!
Και εγω δεν ηθελα να το στοκαρο αλλα εδω που ζω στα ορεινα μεσα στο σπιτι μερικες φορες εχω αραχνες και δεν θα ηθελα να ανοιξω το καπακι και να δω μεσα φωλια απο αραχνες για αυτο και το στοκαρα.
Σε ευχαριστω που απαντησες, μαλλον επρεπε να ειχα ρωτηση πριν ξεκινησω την κατασκευη, πρωτη φορα δουλευω με μοριοσανιδα.Tην μοριοσανίδα θέλεις δε θέλεις,θα την στοκάρεις και θα την περάσεις βελατούρα-ριπολίνη.Το "θέλεις δε θέλεις" δεν είναι κάποιος νόμος του κράτους,αλλά αυτό το άθλιο υλικό το κρύβεις με όποιον τρόπο μπορείς κατά τη γνώμη μου.
Τώρα το υπόλοιπο.
Τα στοκαρίσματα που έχεις κάνει θα σε παιδέψουν,αλλά είμαι της γνώμης να μείνει το ξύλο να φαίνεται.
Το οποίο σημαίνει ΚΑΛΟ τρίψιμο στα στοκαρίσματα και καλό τρίψιμο στο υπόλοιπο ξύλο,και μετά ένα βερνικάκι εμποτισμού στην απόχρωση της αρεσκείας σου (γιατί τα παλετόξυλα είναι "ξασπρουλιάρικα" σαν Σουηδός τουρίστας) και τέλος ένα βερνίκι φινιρίσματος (είτε εμποτισμού,είτε κρούστας).
Γνώμη μου και μην την ακούς καθόλου
edit:μ`έπιασε η γρουσουζιά,και δεν πρόλαβα να πω ότι η κατασκευή μ`αρέσει!
Και εγω δεν ηθελα να το στοκαρο αλλα εδω που ζω στα ορεινα μεσα στο σπιτι μερικες φορες εχω αραχνες και δεν θα ηθελα να ανοιξω το καπακι και να δω μεσα φωλια απο αραχνες για αυτο και το στοκαρα.