μαστοες τα φωτα σας, στην προστασια μαρμαρου.
ετριψα το μαρμαρο σε ενα σοβατει και ενα περβαζι παραθυρου για να βγαλω λεκεδες, και σκοπευω την ανοιξη να τριψω και το μαρμαρο ακτω απο τα καγκελα που εχει λεκεδες απο σκουρια.
Τι να περασω απο πανω για προστασια?
Τα βερνίκια είναι για κάνα χρόνο.
Η καλύτερη προστασία στο μάρμαρο είναι το καλό γυάλισμα του.
Το οποίο γίνεται πώς ??? Έχω έναν μαρμάρινο νεροχύτη κουζίνας με πάγκους δεξιά-αριστερά...και θέλω να τον ανακαινίσω και να γυαλίσω και την γούρνα.
Οκ ...Ευχαριστώ σε λίγο που θα έλθει η ώρα του θα το παλέψω. Τι στροφές πρέπει περίπου να έχει το εργαλείο ?? Να βάλω το στρογγυλό τριβείο της Bosch που έχω ... αλλά δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφές 12.000 στροφές λέει επάνω ...το πολυεργαλείο του Lidl λέει 15.000-21.000...είναι μάλλον πολλές.
Ένας μικρός γωνιακός της Kress που έχω λέει 10.000 στροφές ...με βλέπω να δουλεύω χέρι. Δράπανο με ρυθμιζόμενες στροφές και ειδικό εξάρτημα για γυαλόχαρτα κάνει??
Παιδιά ξέρετε που θα μπορούσα να βρώ μεγάλες γωνιές σαν και αυτή της φωτό;Έχω φάει τον (διαδικτυακό) κόσμο αλλά τίποτα..
Ψάξε λίγο με την λογική ότι η εντολή θέρμανσης δεν πάει στον καυστήρα αλλά στην ηλεκτροβανα για να ανοίξει.
Αφού ανοίξει στέλνει εντολή στον κεντρικό ρελέ για να οπλίσει ώστε να δώσει στον καυστήρα,αλλά και εντολή στο να κλείσουν οι άλλες ηλεκτροβανες.
Μια απλή προσέγγιση για να δεις αν υπάρχει λάθος απ την αρχή είναι να βάλεις στο πρώτο διαμέρισμα τον παλιό θερμοστάτη και στο δεύτερο τον καινούργιο.Αν είσαι εντάξει,τότε το πρόβλημα είναι με τις εντολές στις ηλεκτροβανες.
Αν έχεις πίνακα αυτονομίας το ρεύμα που βλέπεις παντού είναι επιστροφές απ τα πηνία των ηλεκτροβανων.
Αν έχεις πίνακα αυτονομίας το ρεύμα που βλέπεις παντού είναι επιστροφές απ τα πηνία των ηλεκτροβανων.
Δύσκολα λόγω επιστροφών...
Ρώτα το κυρ Γιάννη τον "φαρμακοποιό" θα σου βρεί αυτός ότι θέλεις.
http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=index&cPath=6_331
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.