Να με συγχωρείτε. Εννοούσα αυτό:
Μπορεί να έχει να κάνει κάτι με την υγρασία, επίσης υπάρχει πεύκο Red Pine
Το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες. Είσαι λοιπόν έκθεση στον ήλιο και υγρασία από την κόλλα σου έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Όλα πρακτικά έχει υγρασία η οποία απορροφάται το ξύλο και μένουν τα συστατικά τα οποία μας δίνουν το αποτέλεσμα... Αυτή είναι η γνώμη μου πάντα..
Λόγω των έντονων κόκκινων νερών που κάνει;Η αλλαγη χρωματος ειναι ξεκαθαρα το αποτελεσμα της επιδρασης της κολλας με το συγκεκριμενο τεμαχιο ξυλου. Ουτε ηλιος ουτε υγρασια.
Παιδιά κάτι μάλλον εύκολο αλλά έχω μπερδευτεί (αρχάριος γαρ..)
1. Στο μπάνιο του σπιτιού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει ούπατ για να στερεώσει διάφορα πράγματα. Τι υλικό να χρησιμοποιήσω για να καλύψω τις τρύπες και να τις φέρω πρόσωπο με το πλακάκι (λευκό). Κάποια στιγμή θα τα αλλάξω στα πλαίσια ανακαίνισης αλλά όχι άμεσα..
2. Για καθάρισμα αρμών πλακιδίων από μαυρίλα υπάρχει κάτι που προτείνετε ; Εχω βρει δεκάδες προϊόντα αλλά δεν ξερω την αποτελεσματικότητά τους..
Το παράξενο είναι ότι ο αποχρωματισμός συνεβει μόνο στο σημείο που αρχικά εφαπτοταν το πηχακι.Οχι, εννοω την γενικοτερης αλλαγη αποχρωσης του πευκου μετα απο την χρηση της κολλας η καποιου αλλου υλικου οπως βερνικι η λαδι. Ειναι πολυ λογικος ο απο/χρωματισμος του ξυλου.
Το πευκο δεν εχει ιδια πυκνοτητα παντου και ειναι δυσκολο να αναπαραξεις ακριβως την ιδια αποχρωση. Επισης δεν γνωριζεις το ακριβες ειδος πευκου και την πιθανη του επεξεργασια/εκθεση σε καποιες ιδιαιτερες συνθηκες πριν το χρησιμοποιησεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.