Μάστορες τα φώτα σας!!

Δηλαδη για το evolution ουτε συζητηση να γίνεται?

Δεν το ξέρω εγώ πρισωπικά το evolution. Το Dewalt το έχουν κάποιοι εδω μέσα και είναι ενθουσιασμένοι.
Επίσης, όπου και να διαβάσεις, έχει άριστες κριτικές.
Εσύ γιατί έχεις σταμπάρει το Evolution, έχεις κάποιο λόγο ή απλά σου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του;

Απο τι εχω δει κριτικες στο youtube ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του

Τι να σου πώ; Ίσως έχεις δίκιο.
Αν θες την άποψή μου, καλό είναι να ρωτάς αλλά ποτέ μην παρασύρεσε.
Αν δεν πεισθείς ο ίδιος μην πάρεις κάτι επειδή στο είπαν κάποιοι άλλοι, είναι σίγουρο οτι θα έρθει η στιγμή, και πολύ σύντομα μάλιστα, που θα το μετανοιώσεις.

Σ αυτο εχεις δικαιο γι αυτο μπηκα και στη διαδικασία να ρωτησω και εδω. Γιατι σαν εταιρεία μου ειναι αγνωστη και απο την αλλη δεν θελω να πεταξω λεφτα καλυτερα να περιμενω να αγορασω κατι πιο ακριβό και να χαίρομαι να το χρησιμοποιώ

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σ αυτο εχεις δικαιο γι αυτο μπηκα και στη διαδικασία να ρωτησω και εδω. Γιατι σαν εταιρεία μου ειναι αγνωστη και απο την αλλη δεν θελω να πεταξω λεφτα καλυτερα να περιμενω να αγορασω κατι πιο ακριβό και να χαίρομαι να το χρησιμοποιώ

Καλως ηρθες στην παρεα μας και χρονια πολλα!

Mεγαλη δουλεια να χαιρεται καποιος να χρησιμοποιει ενα εργαλειο! Ποιοτητα, εργονομια, ευχρηστια αντοχη. Αυτο εχει ομως και το τιμημα του, ειναι συνηθως πιο ακριβο απο αλλες εναλλακτικες , οπως σωστα ειπες.

Αδελφέ καλός όρισες στην παρέα μας !

Δεν θα σου προτείνω τίποτα αλλά θα σου πω την δική μου εμπειρία.
Πριν 3-4 χρόνια χαλβαδιαζα τα παγκοπριονα στο youtube και ήλπιζα να είχα ένα αλλά τα λεφτά ήταν πολλά.
Μπήκα στην διαδικασία οπός πόλοι από εδώ οπός και στο youtube να φτιάξω ένα από δαυτα με το δυσκοπριονο χειρός .
Ξόδεψα αρκετά σε ξύλα και όταν είχα ανάγκη το δυσκοπριονο δεν το ειχα .
Τα - ήταν πολλά
- δεν είχα δυσκοπριονο
- η ρύθμιση του φράκτη ήταν πόνος
- η ρύθμιση του ύψους κοπής εφιάλτης
- αλλαγή δυσκου ανάλογα με τις ανάγκες άστο καλύτερα να αγόραζα τα έπιπλα έτοιμα

Έτσι αποφάσισα να πάρω παγκοπριονο . Είπα να ξεκινήσω από τα φθηνά και να τα πατενταρω κλ λίγο σαν ελληναρας για να κάνω την δουλειά μου . Διάβασα ατελείωτες ώρες άρθρα κριτικές και είδα σχεδόν όλα τα βίντεο στο youtube για το κάθε μοντέλο.
1η απόφαση το φθηνό της einhel
Το έχει και ένας Έλληνας που κάνει βίντεο στο youtube . Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα για τα προβλήματα του . Το αποτέλεσμα ήταν να το βγάλω από την λίστα .
2η απόφαση το evolution με το bulle
Τα οποία είναι πανομοιότυπα με 100 εύρος διάφορα στην τιμή που στην ουσία πληρώνεις τον δίσκο της evolution που μαζί με τα αυτοκόλλητα είναι τα μοναδικά κομμάτια που της ανήκουν στο παγκοπριονο αυτό ...
Επίσης μέλος του φόρουμ μας επαγγελματίας στο είδος κάτοχος του εργαλείου με έσπρωξε προς την καναρινη γωνία. Λόγο ακριβείας ευκολίας ρυθμίσεων και ακριβείας .
3 απόφαση επιλογή και αγορά το DeWALT που όλοι φοναζουν! Είπα λοιπόν αφού θα ανέβω τόσο χρηματικά να δω και σε εκείνη την κατηγορία ανάλογα μηχανήματα. Δυστυχώς η ευτυχώς DeWALT και πάλι DeWALT.

+ Ο φράκτης θεϊκός ρυθμίζεται από 10χρονο
+ Δυνατότητα κοπής μέχρι 61 εκ
+ Συλλογή πριονιδιων άριστη λόγο προσθήκης υφασμάτων στο νέο μοντέλο
+ Ελαφρύ εύκολο να μετακινήθη
+ Άριστη ποιότητα κατασκευής
- ο φυσικός δεν είναι και τέλειος
- και ο οδηγός κοπής γονιών έχει ένα τζόγο
Αλλά αυτά είναι τίποτα μπροστά στα οποία θα αντιμετώπιζα αν έπαιρνα κάτι φθηνότερο .

Στο YouTube κυκλοφορούν απίστευτες πληροφορίες και απίστευτα ψέματα μην παρασυρθείτε από κάποιον που προωθεί κάτι !
Ελπίζω να σε βοηθήσα οπός βοήθησαν και τα παιδιά του φόρουμ Εμένα ! Καλές γιορτές;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Partner στα βαθιά κατ´ευθείαν !

Αν είναι για να κόβεις 4-5 ξύλα το χρόνο σίγουρα πρέπει να το σκεφτείς ξανά πριν να ανέβεις τόσο ψηλά σε τιμή.

Αδελφέ καλός όρισες στην παρέα μας !

Δεν θα σου προτείνω τίποτα αλλά θα σου πω την δική μου εμπειρία.
Πριν 3-4 χρόνια χαλβαδιαζα τα παγκοπριονα στο youtube και ήλπιζα να είχα ένα αλλά τα λεφτά ήταν πολλά.
Μπήκα στην διαδικασία οπός πόλοι από εδώ οπός και στο youtube να φτιάξω ένα από δαυτα με το δυσκοπριονο χειρός .
Ξόδεψα αρκετά σε ξύλα και όταν είχα ανάγκη το δυσκοπριονο δεν το ειχα .
Τα - ήταν πολλά
- δεν είχα δυσκοπριονο
- η ρύθμιση του φράκτη ήταν πόνος
- η ρύθμιση του ύψους κοπής εφιάλτης
- αλλαγή δυσκου ανάλογα με τις ανάγκες άστο καλύτερα να αγόραζα τα έπιπλα έτοιμα

Έτσι αποφάσισα να πάρω παγκοπριονο . Είπα να ξεκινήσω από τα φθηνά και να τα πατενταρω κλ λίγο σαν ελληναρας για να κάνω την δουλειά μου . Διάβασα ατελείωτες ώρες άρθρα κριτικές και είδα σχεδόν όλα τα βίντεο στο youtube για το κάθε μοντέλο.
1η απόφαση το φθηνό της einhel
Το έχει και ένας Έλληνας που κάνει βίντεο στο youtube . Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα για τα προβλήματα του . Το αποτέλεσμα ήταν να το βγάλω από την λίστα .
2η απόφαση το evolution με το bulle
Τα οποία είναι πανομοιότυπα με 100 εύρος διάφορα στην τιμή που στην ουσία πληρώνεις τον δίσκο της evolution που μαζί με τα αυτοκόλλητα είναι τα μοναδικά κομμάτια που της ανήκουν στο παγκοπριονο αυτό ...
Επίσης μέλος του φόρουμ μας επαγγελματίας στο είδος κάτοχος του εργαλείου με έσπρωξε προς την καναρινη γωνία. Λόγο ακριβείας ευκολίας ρυθμίσεων και ακριβείας .
3 απόφαση επιλογή και αγορά το DeWALT που όλοι φοναζουν! Είπα λοιπόν αφού θα ανέβω τόσο χρηματικά να δω και σε εκείνη την κατηγορία ανάλογα μηχανήματα. Δυστυχώς η ευτυχώς DeWALT και πάλι DeWALT.

+ Ο φράκτης θεϊκός ρυθμίζεται από 10χρονο
+ Δυνατότητα κοπής μέχρι 61 εκ
+ Συλλογή πριονιδιων άριστη λόγο προσθήκης υφασμάτων στο νέο μοντέλο
+ Ελαφρύ εύκολο να μετακινήθη
+ Άριστη ποιότητα κατασκευής
- ο φυσικός δεν είναι και τέλειος
- και ο οδηγός κοπής γονιών έχει ένα τζόγο
Αλλά αυτά είναι τίποτα μπροστά στα οποία θα αντιμετώπιζα αν έπαιρνα κάτι φθηνότερο .

Στο YouTube κυκλοφορούν απίστευτες πληροφορίες και απίστευτα ψέματα μην παρασυρθείτε από κάποιον που προωθεί κάτι !
Ελπίζω να σε βοηθήσα οπός βοήθησαν και τα παιδιά του φόρουμ Εμένα ! Καλές γιορτές;

ταυτίστηκα απολυτα ευχαριστω για το χρονο σου!!!!

ταυτίστηκα απολυτα ευχαριστω για το χρονο σου!!!!
Αδελφέ partner αυτή είναι η δουλειά του καθενός εδώ ! Να διασώσει λίγο από την ιντερνετική σοδειά με ιντερνετικη ανθρωπιά! Στην παρέα μας κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα από τον άλλο γιατι απλά είμαστε πλούσιοι που έχουμε ο ένας τον άλλο! Καλή πρωτοχρονιά !

Partner στα βαθιά κατ´ευθείαν !

Αν είναι για να κόβεις 4-5 ξύλα το χρόνο σίγουρα πρέπει να το σκεφτείς ξανά πριν να ανέβεις τόσο ψηλά σε τιμή.
καλημερα στην ουσια θελω να πεταξω ολα τα επιπλα που εχω σπιτι και να μπω στην διαδικασια να σχεδιασω και να τα φτιαξω
μονος μου. Ειναι ενα αρκετα μεγαλο project για εμενα οποτε θα ηθελα ενα εργαλειο που δεν θα με κανει να μετανιωσω το εγχειρημα μου.
τελικα νομιζω οτι η λυση ειναι να παω σε κατι που σιγουρα θα ειναι αξιοπιστο και ακριβοτερο

καλημερα στην ουσια θελω να πεταξω ολα τα επιπλα που εχω σπιτι και να μπω στην διαδικασια να σχεδιασω και να τα φτιαξω
μονος μου. Ειναι ενα αρκετα μεγαλο project για εμενα οποτε θα ηθελα ενα εργαλειο που δεν θα με κανει να μετανιωσω το εγχειρημα μου.
τελικα νομιζω οτι η λυση ειναι να παω σε κατι που σιγουρα θα ειναι αξιοπιστο και ακριβοτερο

:a0210:

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Χωρο εχεις?
Αν εχεις θα κανεις και ενα τραπεζι στο 745 και θα εισαι αρχοντας![/QUOTE
Καλησπερα ε απο χωρο ειμαι ετσι κ ετσι εχω κανει καταληψη το δευτερο δωματιο του σπιτιου αλλα μαλλον ενα τραπεζι θα το κανω!!!!

Καλησπερα ε απο χωρο ειμαι ετσι κ ετσι εχω κανει καταληψη το δευτερο δωματιο του σπιτιου αλλα μαλλον ενα τραπεζι θα το κανω!!!!
Εγώ έχω στα σχέδια ένα καρτ με τροχούς για το δυσκοπριονο με ένα συρτάρι και χορό αποθήκευσης δυσκου μελαμίνης και δισκου απλού για παλετοξυλα στο πλάι.το οποίο θα φέρνει το παγκοπριονο στο ύψος τον 85 εκ και τεριαζει με ένα αναδιπλούμενο τραπεζι που έχω φτιάξει από σίδερο στη βεράντα . Αν ακόμα σου ακούγετε μεγάλο κοίτα αυτό νομίζω είναι ιδανικό
https://youtu.be/fTukgTcxDwY

Μάστορες, καταλαβαίνει κάποιος να μου πει αν αυτός ο θερμοσίφωνας επισκευάζεται; Χάνει νερό αρκετό απο τη σχισμή του καπακιου του θερμοστάτη. Υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιο λαστιχάκι αλλαγή;
d56ae6b48145690525f0642cb0fb00dd.jpg
ba1a24f2ccb2193e39411d93206e588a.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγώ έχω στα σχέδια ένα καρτ με τροχούς για το δυσκοπριονο με ένα συρτάρι και χορό αποθήκευσης δυσκου μελαμίνης και δισκου απλού για παλετοξυλα στο πλάι.το οποίο θα φέρνει το παγκοπριονο στο ύψος τον 85 εκ και τεριαζει με ένα αναδιπλούμενο τραπεζι που έχω φτιάξει από σίδερο στη βεράντα . Αν ακόμα σου ακούγετε μεγάλο κοίτα αυτό νομίζω είναι ιδανικό

Εγω μπήκα σε επιχείριση υπερ παγκου απο εχθές!!!πρόλαβα τα πρώτα κοψίματα.εδω απλα τα εβαλα να δω τον ογκο που θα πιάνεται!
d693c622de25efa826725bfcb4c2c0fb.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολυ καλη ιδεα ευχαριστω πολυ!!!

Μάστορες, καταλαβαίνει κάποιος να μου πει αν αυτός ο θερμοσίφωνας επισκευάζεται; Χάνει νερό αρκετό απο τη σχισμή του καπακιου του θερμοστάτη. Υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιο λαστιχάκι αλλαγή;

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι ή "σχισμή του καπακιου του θερμοστάτη" δείξε με βέλος ακριβώς όχι με κύκλο γιατί περιλαμβάνει αρκετά σημεία ο κύκλος.Καπάκι του θερμοστάτη είναι το μπλε.
Αν υποθέσω ότι εννοείς το κέντρο περίπου του κύκλου ...εκεί είναι η βάση όλης της αντίστασης.

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι ή "σχισμή του καπακιου του θερμοστάτη" δείξε με βέλος ακριβώς όχι με κύκλο γιατί περιλαμβάνει αρκετά σημεία ο κύκλος.Καπάκι του θερμοστάτη είναι το μπλε.
Αν υποθέσω ότι εννοείς το κέντρο περίπου του κύκλου ...εκεί είναι η βάση όλης της αντίστασης.
Ναι. Αυτό εννοούσα. Το καπάκι της αντίστασης.

Με κόκκινο βελάκι φαίνεται το σημείο που φεύγει το νερό.

Με το κίτρινο βελάκι φαίνεται μια σταγόνα.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk