Μάστορες τα φώτα σας!!

[/QUOTE]
Καλημερα αυτο φοβαμαι και γω. Ωραια ιδεα το συστημα με τα γραναζακια αλλα νομιζω θα δυσκολευτω να βρω τα εξαρτηματα[/QUOTE]

Να τα βρείς δεν θα δυσκολευτείς, δεν ξέρω όμως μήπως δυσκολευτείς οικονομικά. Δεν έχω ιδέα από τιμές.
Αν πάς στον Τσιρίκο ή στο Chris Motor στη Σπύρου Πάτση θα δείς πάρα πολλές λύσεις για το πρόβλημά σου αλλά, όπως είπα, από τιμές δεν γνωρίζω.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

καλημερα το συστημα για το ανεβοκατεβασμα το εχω ετοιμο . Το εχω κανει με ντιζα που θα την βιδωνω με το τον βιδολογο και θα ανεβοκατεβαινει.
Το συστημα με τη μανιβελα το σκεφτηκα να το κανω για πιο μεγαλη σταθεροτητα αλλα δεν σκεφτηκα το πιο προφανες το ρουτερ.
Με το ελευθερο φραχτη μου εβαλες ιδεες και η αληθεια ειναι οτι ειναι και πιο ευκολα υλοποιησιμος.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις τις συμβουλες σας και τισ πληροφοριες που μου δωσατε!!!

επισης στο ρουτερ δεν σε νοιαζει η παραλληλοτητα του φραχτη αλλα μονο η αποσταση της καθετης με το κοπτικο!
Αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις και παγκοπριονο μη σκας και τοσο για τον φραχτη!

επισης στο ρουτερ δεν σε νοιαζει η παραλληλοτητα του φραχτη αλλα μονο η αποσταση της καθετης με το κοπτικο!
Αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις και παγκοπριονο μη σκας και τοσο για τον φραχτη!
Καλησπερα παγκοπριονο δεν θα κανω, μετα απο προτροπη της παρεας
εδω λεω να παρω το dewalt αν και αληθεια ειναι οτι μου μπαινουνε ιδεες
μηπως να το φτιαξω μονος μου αλλα λογο περιορισμου ελευθερου χρονου θα καταληξω στη ετοιμη λυση.
Ναι οντως το ρουτερ δεν χρειαζεται απολυτη παραλληλοτητα πωπω τζαμπα εφαγα σκαλωμα για το πως θα
ειναι παραλληλο και σταθερο ευχαριστω πολυ !!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω να μαθω εχω πολλα ακομα!!!

Κυριοι υπάρχει στα σκαριά ένα πρότζεκτ που αφορά μεταφορά του μπάρμπεκιου στην άλλη πλευρά της αυλής.
Εκει όμως υπάρχει ένα μεταλλικό ντεπόζιτο πετρελαίου το οποίο είναι άδειο και δε χρησιμοποιειται πλέον. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αυτό μπορεί να κοπεί με τροχό η με κάποιον άλλο τρόπο,καθώς να φύγει ατόφιο δε γίνεται πια;

Με τροχό κόβεται, αρκεί να είσαι βέβαιος οτι δεν υπάρχουν αέρια εγκλωβισμένα στο νεπόζιτο γιατί θα κάνει "μπούμ".

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Με τροχό κόβεται, αρκεί να είσαι βέβαιος οτι δεν υπάρχουν αέρια εγκλωβισμένα στο νεπόζιτο γιατί θα κάνει "μπούμ".

αυτό το μπουμ φοβάμαι και γω...
αν εχω ανοιξει τις ταπες απο πάνω και κάτω , λογικά δε θα έχω πρόβλημα ε?

Τάπα έχει από πάνω ή καταπακτή;
Εγώ, επειδή τα φοβάμαι αυτά, για να σιγουρευτώ, θα το γέμιζα νερό και μετά θα το άδειαζα για να σιγουρευτώ οτι δεν έχει μείνει τίποτε μέσα.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τάπα έχει από πάνω ή καταπακτή;
Εγώ, επειδή τα φοβάμαι αυτά, για να σιγουρευτώ, θα το γέμιζα νερό και μετά θα το άδειαζα για να σιγουρευτώ οτι δεν έχει μείνει τίποτε μέσα.

όχι είναι τάπα, λίγο πιο μεγάλη από την αντλία πετρελαίου του βυτίου...λες να το κάνω έτσι ε?

Μπα τι μας λες????
Αποφασισες να με ακουσεις που σου ειπα να το μεταφερεις να γλυτωσεις απο τον γειτονα???
Χαχαχαχα
Αντε να ερθω να ψησουμε!!!

Οσο για τη δεξανενη οντως νερο αλλα προσοχη στο αδειασμα καθως θα έχει μεσα υπολοιπα πετρελαιου.

Το καλυτερο ολων ειναι μια σπαθοσεγα που δε πεταει σπιθες και υπομονη Σταμο.

Μπα τι μας λες????
Αποφασισες να με ακουσεις που σου ειπα να το μεταφερεις να γλυτωσεις απο τον γειτονα???
Χαχαχαχα
Αντε να ερθω να ψησουμε!!!

Οσο για τη δεξανενη οντως νερο αλλα προσοχη στο αδειασμα καθως θα έχει μεσα υπολοιπα πετρελαιου.

Το καλυτερο ολων ειναι μια σπαθοσεγα που δε πεταει σπιθες και υπομονη Σταμο.

δεν υπάρχει αλλη λύση Κυρ, εκτος και αν το πετάξω, χεχεχεχ
σπαθοσέγα ε? καλύτερη λύση από τον τροχό?

Καλυτερη με την εννοια οτι ειναι πιο βολικη και πιο ασφαλης λυση. Με οποιαδηποτε σπαθοσεγα αλλα με λαμες για μεταλλο της Bosch.

Καλυτερη με την εννοια οτι ειναι πιο βολικη και πιο ασφαλης λυση. Με οποιαδηποτε σπαθοσεγα αλλα με λαμες για μεταλλο της Bosch.

Νέα αγορά στα σκαριά χεχεχε!!! 😁

Νέα αγορά στα σκαριά χεχεχε!!!
Από μεταλλικη δεξαμενή πετρελαίου άδεια, έχασα παιδικό φίλο πριν από χρόνια, γιατί προσπάθησε να την κολλήσει με ηλεκτροκοληση.
Γι αυτό Σταμάτη πρόσεχε δεν είναι για να παίζεις μ αυτά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από μεταλλικη δεξαμενή πετρελαίου άδεια, έχασα παιδικό φίλο πριν από χρόνια, γιατί προσπάθησε να την κολλήσει με ηλεκτροκοληση.
Γι αυτό Σταμάτη πρόσεχε δεν είναι για να παίζεις μ αυτά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σου πω και γω κολωνω να το κόψω..Μην πάμε για μαλλί....

αθιγγανους θα φωναζα αλλα έχω θέμα με το χώρο, δεν περνάει ολόκληρο..