vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Βαζω να φορτισω στον xstar4 κατι eneloop ααα γαλαζιες και σε λιγο και ενω εχουν παρει καμμια 20/αρια mha τις δειχνει φουλ .ειναι για πεταμα ;
Βαζω να φορτισω στον xstar4 κατι eneloop ααα γαλαζιες και σε λιγο και ενω εχουν παρει καμμια 20/αρια mha τις δειχνει φουλ .ειναι για πεταμα ;
Το κάνουν αυτό παιδιά ανεβάζουν προς στιγμή τάση και δείχνει ότι είναι φορτίσμενη η μπαταρία αλλά δεν έχει αμπέρ και μόλις ζητήσεις φορτίο ψοφάει. Η μπαταρία τότε είναι άχρηστη. Πολλές φορές δεν είναι όλα τα στοιχεία της κατεστραμενα άμα την ανοίξεις και τα μετρήσεις ένα ένα θα βρεις την άχρηστη. Συνηθως συμβαίνει σε β' διαλογής στοιχεία. Είναι θέμα τύχηςΟχι μιχαλη σχεδον καινουργιες ειναι 2-3 φορες εχουν φορτισθει!
Μια μικρή επεξηγηση θα με βοηθουσεΣκούπα από κάτω
Κατά τη φορά του δίσκου.
Καλησπέρα σε όλους!
Σε αυτοσχέδιο δισκοπριονο πάγκου για την απορρόφηση της σκόνης τι είναι πιο αποδοτικό? Να μπει το ακροφύσιο της σκούπας απευθείας στο δισκοπριονο ή να κλειστεί σε αεροστεγές κουτί και το ακροφύσιο να συνδεθεί στο κουτί και να ρουφάει την ελεύθερη πλέον σκόνη?
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν κόβει ο δίσκος,βάση της φοράς του, τραβά προς τα κάτω το πριονίδι.Εκει με κουτί και σκούπα,τα μαζεύεις.Μια μικρή επεξηγηση θα με βοηθουσε
Σ'ευχαριστω
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μικρη πιο μανιτζεβελη για κλαδεματα φιλε.
Να την επαιρνες με καλωδιο να πω οκ αλλα τωρα μπαταριας εγω θα πξγαινα στην πιο κόμπακτ.
Κομπακτ με 200 χιλιοστα κοπη σε ξυλο μαξ!
Μπομπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.