Μάστορες τα φώτα σας!!

Βαζω να φορτισω στον xstar4 κατι eneloop ααα γαλαζιες και σε λιγο και ενω εχουν παρει καμμια 20/αρια mha τις δειχνει φουλ .ειναι για πεταμα ;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Βαζω να φορτισω στον xstar4 κατι eneloop ααα γαλαζιες και σε λιγο και ενω εχουν παρει καμμια 20/αρια mha τις δειχνει φουλ .ειναι για πεταμα ;

Για πεταμα ο φορτιστης ή οι μπαταριες?

Eχουν εξαντλησει τους κυκλους φορτισης οι eneloop lite? Mιλαμε για 3000 γεμισματα Βασιλη, τα εχουν κανει?
Eγω θα δοκιμαζα αλλο φορτιστη.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Οχι μιχαλη σχεδον καινουργιες ειναι 2-3 φορες εχουν φορτισθει!
Το κάνουν αυτό παιδιά ανεβάζουν προς στιγμή τάση και δείχνει ότι είναι φορτίσμενη η μπαταρία αλλά δεν έχει αμπέρ και μόλις ζητήσεις φορτίο ψοφάει. Η μπαταρία τότε είναι άχρηστη. Πολλές φορές δεν είναι όλα τα στοιχεία της κατεστραμενα άμα την ανοίξεις και τα μετρήσεις ένα ένα θα βρεις την άχρηστη. Συνηθως συμβαίνει σε β' διαλογής στοιχεία. Είναι θέμα τύχης

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους!
Σε αυτοσχέδιο δισκοπριονο πάγκου για την απορρόφηση της σκόνης τι είναι πιο αποδοτικό? Να μπει το ακροφύσιο της σκούπας απευθείας στο δισκοπριονο ή να κλειστεί σε αεροστεγές κουτί και το ακροφύσιο να συνδεθεί στο κουτί και να ρουφάει την ελεύθερη πλέον σκόνη?

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν κοβεις αρκετα μέτρα συχνα και καθε φορά, θα σου ελεγα να μην μπλεξεις καθολου με σκουπες. Εκτος και εαν κοβεις σε δωματιο μεσα σε σπιτι :))

Σε αλλη περιπτωση να σου πουν την γνωμη τους τα παιδια που εχουν βαλει σκουπα στο παγκοπριονο τους.

Δεν κόβω πολύ συχνά αλλά όταν το κάνω γίνεται ο κακος χαμός.ειναι μικρός ο χώρος και σκονιζονται τα πάντα.
Είμαι ακόμα με φυσητήρα σκουπάκι και φαράσι και σκέφτομαι να πάρω την σκούπα που έχει σήμερα στα lidl

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Η λογική λέει οτι αν το κλείσεις σε κουτί, όλο και κάτι θα μπεί μέσα στον κινητήρα του δισκοπρίονου.
Επίσης, δεν θα αερίζεται επαρκώς και θα ζεστένεται πιο εύκολα/γρήγορα. Παρόλο που δεν θα το χρησιμοποιείς συχνά οι κινήτρες δεν αισθάνονται άνετα όταν τους προκαλείς «ασφυξία».
Με την σκούπα όλο και κάτι από το πριονίδι θα περιφέρετε στον αέρα αλλά η μεγαλύτερη ποσότητα θα καταλήγει στην σκούπα.
Γνώμη μου είναι πως αυτός ο τρόπος είναι καλύτερος.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλησπέρα σε όλους!
Σε αυτοσχέδιο δισκοπριονο πάγκου για την απορρόφηση της σκόνης τι είναι πιο αποδοτικό? Να μπει το ακροφύσιο της σκούπας απευθείας στο δισκοπριονο ή να κλειστεί σε αεροστεγές κουτί και το ακροφύσιο να συνδεθεί στο κουτί και να ρουφάει την ελεύθερη πλέον σκόνη?

Φτιαχνεις κουτι και τελειωσες με τη σκονη σε ποσοστο πανω απο 80%. Κι εγω εκει κατεληξα.
Το δισκοπριονο μια χαρα αεριζεται γιατι η σκουπα δημιουργει ρευματα μεταφορας αερα

Μια μικρή επεξηγηση θα με βοηθουσε
Σ'ευχαριστω

Όταν κόβει ο δίσκος,βάση της φοράς του, τραβά προς τα κάτω το πριονίδι.Εκει με κουτί και σκούπα,τα μαζεύεις.

:chinscratch: Χμμμ... Δυσκολάκι έβαλες μάστορα...
Εγώ, επειδή θα με βόλευε πολύ και στα κλαδέματα, μάλλον στη δεύτερη την πιό ελαφριά θα πήγαινα.

Την πρώτη Κώστα , αυτά τα "ντεμι σεζόν" εργαλεία σαν την δεύτερη ποτέ δεν τα συμπάθησα .

Μικρη πιο μανιτζεβελη για κλαδεματα φιλε.

Να την επαιρνες με καλωδιο να πω οκ αλλα τωρα μπαταριας εγω θα πξγαινα στην πιο κόμπακτ.
Κομπακτ με 200 χιλιοστα κοπη σε ξυλο μαξ!
Μπομπα.

Μικρη πιο μανιτζεβελη για κλαδεματα φιλε.

Να την επαιρνες με καλωδιο να πω οκ αλλα τωρα μπαταριας εγω θα πξγαινα στην πιο κόμπακτ.
Κομπακτ με 200 χιλιοστα κοπη σε ξυλο μαξ!
Μπομπα.

Eτσι ειναι, η μεγαλη ειναι πιο αρκετα πιο μεγαλη και πιο βαρια αλλα η και διαφορα στην ισχυ και δυνατοτητα κοπης ειναι πολυ σημαντικη.
Σχεδον σαν να συγκρινεις 12βολτο και 18βολτο. Εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτη η διαφορα στην ισχυ των δυο εργαλειων.