Μάστορες τα φώτα σας!!

Που λέει για τη διαφορά στην ισχύ; Δεν το είδα.
Εγώ θεωρώ οτι η επιλογή εξαρτάται απ´τη χρήση που προορίζεται. Επειδή είχα την αντίστοιχη της μεγάλης, μια Parkside, κι ένα μικρό της Bosch, το ΚΕΟ, στο κλάδεμα η μεγάλη ήταν απαγορευτική, ειδικά αν χρειαζόταν να ανεβείς στο δέντρο και να τεντώνεσαι.
Αν πάλι είναι για χρήση σε δουλειές εργαστηρίου η μεγάλη είναι πιο σωστή επιλογή.

Προς την μεγάλη κλίνω.
Αφού έχω την μικρή κ είναι πραγματικό διαολάκι.
Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα κ βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους κ εδώ είμαστε κ πάλι.

εγώ πάντως νομίζω ότι η μικρή έχει ποιο καλά πιασίματα και ποιο πολλές παλινδρομήσεις (από 0 έως 3,050 αντί 2.400 έως 2.700 της μεγάλης)
ξεκινάει δηλαδή ποιο ομαλά και ανεβάζεις εσύ όσες στροφές θέλεις.
Η επιλογή όντως είναι δύσκολη. εγώ για τόσα χρήματα και για να μην μετανιώσω για την επιλογή μου θα πήγαινα να τις χουφτώσω και τις δύο. άλλωστε επιτρέπεται, δεν είναι γυναίκες να φας και καμιά ανάποδη.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Που λέει για τη διαφορά στην ισχύ; Δεν το είδα.
Εγώ θεωρώ οτι η επιλογή εξαρτάται απ´τη χρήση που προορίζεται. Επειδή είχα την αντίστοιχη της μεγάλης, μια Parkside, κι ένα μικρό της Bosch, το ΚΕΟ, στο κλάδεμα η μεγάλη ήταν απαγορευτική, ειδικά αν χρειαζόταν να ανεβείς στο δέντρο και να τεντώνεσαι.
Αν πάλι είναι για χρήση σε δουλειές εργαστηρίου η μεγάλη είναι πιο σωστή επιλογή.

Δεν λεει πουθενα για διαφορα στην ισχυ Μπαμπη, απλα τις εχω δοκιμασει και τις δυο και η διαφορα ειναι οντως μεγαλη.

Γιωργο, η μεγαλη εχει μεγαλυτερη παλινδρομιση, μεγαλυτερο βημα, και αυτο ισως κανει την διαφορα απο τις λιγο περισσοτερες στροφες της μικρης.

Παιδιά με τι τρόπο και τι καθαριστικα βγάζουμε την βρωμιά από το τιμόνι και τον λένε ταχυτήτων;
Δοκίμασα διάφορα, μεταξύ αυτών και ζιφ και ένα ειδικό αφρό για πληκτρολόγια. Τίποτα.
Ιδέες και εμπειρίες σας;

Πάρε σφουγγαράκι γόμα άσπρο. Ένα δοχείο με μόνο νερό το βουτάς και τρίβεις.

Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάζεται οτιδήποτε πλην νερού και απειροελάχιστου σαπουνιού.
Οτιδήποτε άλλο γυαλίζει αλλά ξεραίνει τα μη μεταλλικά μέρη.
Μετά από μερικούς καθαρισμούς, συν τω χρόνω θα είναι για πέταμα.

Μάστορες τα φώτα σας.
Θα χρειαστώ μια συλλογή που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα εξαρτήματα/bits για τα νέα μου τρυπανο/μπουλονόκλειδα. Να έχει πολλά καρυδάκια, μύτες διάφορες κλπ.
Να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για να τα έχω μαζί μου στα .....μελλοντικά μου σχέδια.

Δεν θέλω να περιέχει κλειδιά, τσιμπίδες & σφυριά. Μόνο εξαρτήματα για να φοριούνται στα τρυπανο/μπουλονόκλειδα.
Μια τέτοια συλλογή: https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7973, αλλά με ακόμα περισσότερα εξαρτήματα επάνω της.

Και αν μπει σπρέι σιλικόνης από πάνω;
Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάζεται οτιδήποτε πλην νερού και απειροελάχιστου σαπουνιού.
Οτιδήποτε άλλο γυαλίζει αλλά ξεραίνει τα μη μεταλλικά μέρη.
Μετά από μερικούς καθαρισμούς, συν τω χρόνω θα είναι για πέταμα.

Θεωρω οτι η συλλογη με τα καρυδακια θα πρεπει να εχει 1/4 και 1/2 το να περιεχει και 3/8 ειναι προσθετο βαρος.
Επισης και μια συλλογη με μακριες κατσαβιδολαμες ειναι απαραιτητη

Eγω πιστευω οτι κασετινα με οσα θες ολοκληρωμενη αποκλειεεται να βρεις και θα δωσεις και ενα καρο περιουσια...
Καταλαβαινω οτι τα θες συμμαζεμενα αλλα ολο και κατι θα λοιπει....

Εγω εχω αυτη
Και επειδη δεν ειναι μπουλονοκλειδο style τα δικα μου εχω παρει και ανταπτορα για καρυδακια

makita και το αντιστοιχο σε 1/2 .