Μάστορες τα φώτα σας!!

Παιδιά ξέρει κανείς στο περίπου το κόστος/τετραγωνικό για να κάνεις μια πλάκα περίπου 10-12 πόντους πάχος?

Θα είναι στον κήπο, όχι κάτι σπουδαίο δλδ η κάτι που σηκώσει πολύ βάρος.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Αφού είσαι σε σχετικά μικρό μέρος αν έχει κάποιον που χτίζει ή μπορείς να βγάλεις άκρη μπορούν να στο φέρουν έτοιμο με την δική τους παραγγελία ή μπορεί ακόμη και να τους περισσέψει.
Κόστος όσο με τα σακουλάκια και αν θα δώσεις και κανένα μπαξίσι για την εξυπηρέτηση αλλά θα τελειώσεις σε 2 λεπτά.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αφού είσαι σε σχετικά μικρό μέρος αν έχει κάποιον που χτίζει ή μπορείς να βγάλεις άκρη μπορούν να στο φέρουν έτοιμο με την δική τους παραγγελία ή μπορεί ακόμη και να τους περισσέψει.
Κόστος όσο με τα σακουλάκια και αν θα δώσεις και κανένα μπαξίσι για την εξυπηρέτηση αλλά θα τελειώσεις σε 2 λεπτά.

To κυβικο εχει περιπου 75 ευρω το κυβικο οταν ερθει 6αρα η 9 αρα βαρελα...ειδαλως για ενα και 2 κυβικα πανω απο 100....
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες γλυτωνεις πολλα και χρονο αλλα πρεπει να υπαρχει προσβαση για να γινει αυτο...ειδαλως στο ριχνει σε ενα σημειο και μετα αντε τραβα το.....

Είπα αν υπάρχει περίπτωση με αφορμή που μπορεί να φτιάχνει κάποιος άλλος και ακόμη καλύτερα γνωστός κοντά κάτι. Οι τιμές που λες είναι φυσικά με ΦΠΑ.

Ω, ευχαριστώ !

Φαίνεται ακριβώς αυτό που χρειάζομαι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπα όχι,δεν υπάρχει κανείς γνωστός κοντά.

Άρα για εμένα που θέλω περίπου 1.5 κυβικό να υπολογίσω μαζί με τα πλέγματα κανένα 200ρι ε?

Πόσα μέτρα θες να στρώσεις. Το λέω αυτό γιατί μπορεί ανάλογα τις ποσότητες να πέφτουν και οι τιμές...

Εαν μιλαμε για 1.5 με 2 τετραγωνικα να υπολογιζεις κοντα στα 130-140 ..
Καθώς θα πάρεις 1 big bag σε κυβικό άμμο και μισό κυβικό γαρμπιλι...που θα σου βγουν κοντά στο 70αρη...Από εκεί και πέρα με 4 τσιμέντα το πολυ ( μπορείς και 3Χ50αρια και 1 25αρη)βγαίνει και θες 2 ravinex συν το πλέγμα...
Αν τα βάλεις πανω/κάτω εκεί σου βγαίνει..
Επαναλαμβάνω όμως πόσο ακριβως θες να στρώσεις...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ασυνήθιστο; Πώς μπορώ να ανοίξω οπές ας πούμε 40mm διάμετρο σε πέλμα ελαστικού; Όχι, δε θα εκδικηθώ κάποιον! Σκέφτηκα ποτηροτρύπανο αλλά το θεωρώ δεδομένο πως θα λυώσει το καουτσύκ και θα γίνουν όλα μάζα. Μετά σκέφτηκα φτερού αλλά δεν ξερω.. Καμιά ιδέα;

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ασυνήθιστο; Πώς μπορώ να ανοίξω οπές ας πούμε 40mm διάμετρο σε πέλμα ελαστικού; Όχι, δε θα εκδικηθώ κάποιον! Σκέφτηκα ποτηροτρύπανο αλλά το θεωρώ δεδομένο πως θα λυώσει το καουτσύκ και θα γίνουν όλα μάζα. Μετά σκέφτηκα φτερού αλλά δεν ξερω.. Καμιά ιδέα;

διμεταλλικα ποτυροτρυπανα χρειαζεσαι καθως εχουν μεσα και ατσαλινα λινα.
Με αργες στροφες θα δουλεψεις και δεν νομιζω να παθει τιποτς το λαστιχο. Ισως μονο τονποτηρι λογο τοων ατσαλινων λινων.

Ζορικο πραμα η διατρηση καουτσουκ.
Νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι ποτηροτρυπανο και σιγουρα καποιο λιπαντικο.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τα μετρα που εχεις ειναι πολλα...ισως σε συνφερει βαρελα....
Στις ποσοτητες που σου ανεφερα υσχιει το αντιθετο για αμμο και γαρμπιλη..

Δες εδω και θα παρεις αποντηση....

http://www.sellandbuild.com/tools/concrete
Ένα παλληκάρι που κάνει διάφορα μου είπε ότι υλικά και εργατικά θα μου πάρει ένα 300ρι...το θεωρείς καλή τιμή γτ βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα.

Μία μεταλλική σωλήνα Φ40 αν τη ζεστάνεις με καμινέτο και το σπρώξεις μέχρι τα λινά?
Μετά με κοφτάκι μικρό να τα κόψεις και ξανά με τη σωλήνα?

Αλλιώς με dremel?