Μάστορες τα φώτα σας!!

Κανονικά θέλει δύο νέα κομμάτια & ένωση με μισοχαρακτες.

Διαφορετικά γέμισε τα με ξυλοκολα & πριονίδι & βαλτα ανάποδα. Το αριστερό κάνε το δεξί & το δεξί αριστερό ώστε το οποίο ψαχνό έχει απομείνει να έρθει από μέσα.
Μπορείς να τους βάλεις & δύο τακάκια για αντιστηριξη από κάτω ή δύο μεταλλικές γωνίες έτσι ώστε να περνούν αυτά τα βαρύ φορτία.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το σκαλισμα παραμένει.

Θα κανω την προσπαθεια μου με τριψιμο και βερνικι εμποτισμου κ αν το αποτελεσμα δεν με ικανοποιήσει πάμε για κιμωλιας.

Καλή η ιδεα για να τραμπάρω το αριστερο με το δεξι αλλα δεν μπορεί να εφαρμοστει λογω κάποιων φαλτσοκοπών στις άκρες που θα έρθουν ανάποδα.
Τακακια θα μπουν σιγουρα κάποια.

Ουπα σε ξυλο εχετε βάλει ποτε?

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να τριψεις τα κομματια πριν τα συναρμολογησεις. Στα μεγαλα σκισιματα ανοιγματα να βαλεις περαστες καβιλιες απο 8 mm και πανω, σε συνδυασμο με καλη ξυλοκολλα. Οπου μπορεις να βαλεις περαστες βιδες με προτρυπημα. Στοκαρισμα με πριονιδι και ξυλοκολλα.
Να μας το δειξεις οταν το τελειωσεις

Να τριψεις τα κομματια πριν τα συναρμολογησεις. Στα μεγαλα σκισιματα ανοιγματα να βαλεις περαστες καβιλιες απο 8 mm και πανω, σε συνδυασμο με καλη ξυλοκολλα. Οπου μπορεις να βαλεις περαστες βιδες με προτρυπημα. Στοκαρισμα με πριονιδι και ξυλοκολλα.
Να μας το δειξεις οταν το τελειωσεις
+1000..!!!

όπως τον βλέπω, έχω ένα ακριβώς ίδιο καναπέ στο νησί και το έχω βάλει στο πρόγραμμα να τον φτιάξω το άλλο καλοκαίρι.
Οπότε περιμένω εναγωνίως το αποτέλεσμα αλλά και τα υλικά που χρησιμοποίησες.

Μέχρι εδώ πήγε εύκολα το τρίψιμο. Από εδώ και πέρα πως συνεχίζω το τριψιμο? Να παρω κάνα ντρέμελ? Κάνα remover? Με απειρη υπομονη?
f4ce96a5c507a37f5f3d72c36c87fab1.jpg

Ναι λούστρο. Και εγώ τα γουστάρω τα κιμωλιάς. Αλλα είπα να δοκιμάσω παραδοσιακά πραγματα καταρχην.

Δοκιμασε και με συρματοβουρτσα στα δύσκολα σημεία....
Ειδάλλως θα συμφωνήσω ότι το remover είναι μονόδρομος...

Όχι συρματόβουρτσα.
Υπάρχουν βούρτσες από σκληρές ναύλον τρίχες, ειδικά για αυτή την δουλειά.
Μεγάλες βούρτσες που θέλουν ειδικό αντάπτορα και μικρά βουρτσάκια για το δράπανο.
Οι βούρτσες αυτές έχουν διαβαθμίσεις σαν τα γυαλόχαρτα.
Θα πάρεις την πιό χοντρή για να κάνεις το πρώτο καθάρισμα και μια μεσαία.

Εδώ σου βάζω τις μικρές και φτηνές.
https://www.aliexpress.com/item/328...1.0&pvid=5cb52678-a6d9-4500-b7fc-b68fc6eb6c3a

HTB1dxXJi4rI8KJjy0Fpq6z5hVXah.jpg

Βρε παιδιά σε μια αιώρα που έχω αγοράσει, από σουηδική ξυλεία βλέπω τα παρακάτω σημάδια. Τι είναι αυτά; από κάποιο έντομο; τρωκτικό;

Αν παρατηρήσετε είναι ανα 2 τα σημάδια...

89b9ceffbc3c75e8ef439be091341b9b.jpg
dd5122c2ff9781dd80ff3a6bb69a61a6.jpg
54461543222be4aeb501be8b3e381745.jpg

Στάλθηκε από το LDN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάλυψε με σακούλα και ταινία τον ενισχυτή και βάλε το καλώδιο σε λάστιχο ποτίσματος έτσι ώστε να αργήσεις να ξανά ανέβεις.Επισης μιάς και έχεις τη δυνατότητα,βάλε και δεύτερη κεραία.

Βρε παιδιά σε μια αιώρα που έχω αγοράσει, από σουηδική ξυλεία βλέπω τα παρακάτω σημάδια. Τι είναι αυτά; από κάποιο έντομο; τρωκτικό;

Αν παρατηρήσετε είναι ανα 2 τα σημάδια...

89b9ceffbc3c75e8ef439be091341b9b.jpg
dd5122c2ff9781dd80ff3a6bb69a61a6.jpg
54461543222be4aeb501be8b3e381745.jpg

Στάλθηκε από το LDN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εμένα με ενδιαφέρει!
το βλέπω σε πολλά σημεία στον κήπο