Μάστορες τα φώτα σας!!

Οχι φιλε μου......σε καμμια των περιπτωσεων:furious3:
Θα ΞΑΝΑ σκοτωθουμε με την γυναικα μου.
Οταν ελεγα να μην την βαλουμε, ακουσε τον μαστορα που εδινε ισοβια εγγυηση (τι να μας κλ@σει το πλακακι τωρα μωρε) και οχι εμενα ,που ειχα σοβαρες αντιρρησεις ειδικα πανω απο την κουζινα που εχει συνεχως θερμους υδρατμους .
Βεβαια ενας γνωστης μου ειπε, οτι με το καλο πολυουρεθανικο βερνικι ΔΕΝ θα ειχα προβλημα, αλλα μαλλον το βεγγαλικο μας εβαλε το ακριλικο...το δευτεροκλασατο!!
Ενα μπαλωμα θελω τωρα ,για να μην καταστρεψω το τσιμεντο και μετα με το ηδη αγορασμενο καλο της Isomat θα καθαρισω μια και καλη!!

Οοτι με το καλο πολυουρεθανικο βερνικι ΔΕΝ θα ειχα προβλημα

Σε καμια περίπτωση 2 συστατικών....
..και όποιο επιλέξεις να έχει υψηλές θερμοκρασιακες αντοχές...

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σε καμια περίπτωση 2 συστατικών....
..και όποιο επιλέξεις να έχει υψηλές θερμοκρασιακες αντοχές...
Γιατι οχι??
Η πολυουθρεθανικες μονο δυο συστατικων ειναι.
Τουλαχιστον σε Isomat και durostick.
Yπαρχει και κατι αλλο?

Γιατί τα 2 συστατικών κρακελαρουν με την παροδο του χρονου με τις θερμοκρασίες που θα αναπτυσονται τριγύρω....

Γενικότερα των 2 συστατικών δεν είναι πάντα πανάκια λύση...

Ενός συστατικού και μάλιστα συμπαγές...

https://www.baumarket.gr/product/maritrans/

Διάβασε specs και θα καταλάβεις....

Για κολλήσεις ξύλου με ξυλόκολλα, τι βάζουμε για για προστασία να μην κολλήσει και ο ξύλινος πάγκος μαζί; Φύλλα χαρτιού Λαδόκολλας θα κάνουν δουλειά;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Γιατί τα 2 συστατικών κρακελαρουν με την παροδο του χρονου με τις θερμοκρασίες που θα αναπτυσονται τριγύρω....

Γενικότερα των 2 συστατικών δεν είναι πάντα πανάκια λύση...

Ενός συστατικού και μάλιστα συμπαγές...

https://www.baumarket.gr/product/maritrans/

Διάβασε specs και θα καταλάβεις....

Θα πάρω ΚΑΙ αυτό και ότι βρέξει ας κατεβάσει!
Χειρότερα αποκλειστικά να γίνει:D

παιδες την γνωμη σας....
Θελω να περασω μια καβιλια 14mm μεσα σε σωληνα PVC 20mm (για πτυσομενο ιστο κεραιας ασυρματου) αλλα η καβιλια ειναι μια σταλα παχυτερη.
Θελω ιδεες πως να την κατεβασω στο παχος χωρις να πεθανω στο γυαλοχαρταρισμα.
Απο εργαλεια εχω ενα παστραγκουλο και ενα πλατω για δραπανο.
Αλλα προσανατολιζομαι να την ξυσω με ενα μαχαιρι (η λεπιδα καθετα)

Υπάρχει link ελληνικό ή ξένο από το οποίο μπορώ να προμηθευτώ προέκταση για τρυπάνι forstner το οποίο να έχει μήκος >120mm & να δέχεται τρυπάνι forstner με διάμετρο στελέχους 10 mm & φυσικά να το σφίγγει κιόλας.
Θα το χρειαστώ στον τόρνο για τρύπημα σε μεγάλο μήκος.

Όχι για τρυπάνι με στέλεχος bit 1/4''.

Αυτό; Πανάκριβο βέβαια... Κι εδώ.
Αν δεν το βιάζεσαι θα φτιάξουμε ένα μπρούτζινο... Αν το βιάζεσαι πολύ μπορώ να σου στείλω αύριο ένα αλουμινένιο σχετικά μικρό όμως (10 cm).

Αυτό; Πανάκριβο βέβαια... Κι εδώ.
Αν δεν το βιάζεσαι θα φτιάξουμε ένα μπρούτζινο... Αν το βιάζεσαι πολύ μπορώ να σου στείλω αύριο ένα αλουμινένιο σχετικά μικρό όμως (10 cm).

Να φτιάξουμε & να το πληρώσουμε βέβαια. Φοβάμαι στο σφίξιμο μην τυχόν μας κάνει έκκεντρο μπροστά επειδή με τις allen θα μονοπαντιασει.

Να φτιάξουμε & να το πληρώσουμε βέβαια. Φοβάμαι στο σφίξιμο μην τυχόν μας κάνει έκκεντρο μπροστά επειδή με τις allen θα μονοπαντιασει.

Κανένα πρόβλημα...
Δεν μπορεί να μονοπαντιάσει και να κάνει έκκεντρο γιατί η τρύπα θα είναι ακριβώς 10 mm.

Υπάρχει link ελληνικό ή ξένο από το οποίο μπορώ να προμηθευτώ προέκταση για τρυπάνι forstner το οποίο να έχει μήκος >120mm & να δέχεται τρυπάνι forstner με διάμετρο στελέχους 10 mm & φυσικά να το σφίγγει κιόλας.
Θα το χρειαστώ στον τόρνο για τρύπημα σε μεγάλο μήκος.

Όχι για τρυπάνι με στέλεχος bit 1/4''.

Σε ξυλοτρυπανο μακρυ με δεκαρι διαμετρο κατευθειαν δεν θα σε βολευε?

https://www.johnart.gr/Catalogue/in...ucts_id=9474&zenid=97fkdl86c4alm61t2tm4t8ivq3

Sao Paolo Οι τρύπες που θέλω να κάνω θα είναι με forstner >40 mm. Μακριά τρυπάνια (φιδοτρύπανα) έχω αλλά είναι μέχρι 24 mm διάμετρο.