Μιχαλη, με κανεις και νιωθω ινδικο χοιριδιο ο
Για σενα και μονο (και την περιεργια μου) θα το δοκιμασω και θα σου πω σε 6 μηνες. Αν εχει τελειωσει η ....καραμπινα, θα ερθω απο εκει να το ανοιξουμε μαζι ο
Άγγελε από το κύριος δοχείο το βάζεις στο τενεκεδακι όσο χρειάζεσαι όση ώρα χρειαστεί και εποιτα το υπόλοιπο το ξαναβάζεις πίσω....το αναδευεις και εποιτα βάζεις από πάνω το υλικό αραιωσης...
Τα υπόλοιπα όπως διάβασες...
Γιατι ρε Aγγελε, μονο εγω θα κανω δοκιμες και πειραματα για χαρη της επιστημης και της γνωσης? Βοηθα και συ λιγακι
Μολις σημερα αγορασα μια κολλα σε σπρευ, μονο και μονο για να την δοκιμασω σε σχεση με αλλες δυο που εχω)
Μιχάλη τα 3 καπάκια που λέω απλός τα ρίχνεις και το κλείνεις πολύ καλά....Δεν ξαναραιωνεις..!!!Mια χαρα τοτε!
Η αραιωση βεβαια θα πρεπει να ειναι συμφωνη με ο,τι λεει ο κατασκευαστης.
Ok, thanks για το παραπανω.Μιχάλη τα 3 καπάκια που λέω απλός τα ρίχνεις και το κλείνεις πολύ καλά....Δεν ξαναραιωνεις..!!!
Οχι...εάν τα ανοίξεις μετά από 3 μήνες θα τα ανακατεψεις όπως είναι γιατί το υλικό θα είναι πιο σφικτό παρακάτω.. Διάβασε προσεκτικα πιο πίσω τι ανέφερα για τα πιγμεντα και τις χρωστικές ουσιες....!!!!
μαστόρια μου καλησπέρα και υγεία σε όλους
θέλω να φτιάξω με δοκάρια 4 X 9 cm κάποια ορθογώνια πλαίσια
Σκεφτόμουν να κάνω φαλτσοκοπή στις 45 μοίρες για να δειχνει όμορφη η συνδεση
το ερώτημα είναι πως συνδέω τα δοκάρια;
- pockethole jig δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω της φαλτσοκοπής
- με τις καβίλιες ποτέ δεν τα κατάφερα, οχι τουλάχιστον με το ματζαφλάρι της woolfcraft
- να βαλώ απλά κόλλα και κανα καρφί, φοβάμαι μην πληγώσω το ξύλο
κάποια άλλη ιδέα ;
χελιδονωουρές κλπ δεν ξέρω αν ειμαι τόσο καλός ώστε να βγει ωραίο
μαστόρια μου καλησπέρα και υγεία σε όλους
θέλω να φτιάξω με δοκάρια 4 X 9 cm κάποια ορθογώνια πλαίσια
Σκεφτόμουν να κάνω φαλτσοκοπή στις 45 μοίρες για να δειχνει όμορφη η συνδεση
το ερώτημα είναι πως συνδέω τα δοκάρια;
- pockethole jig δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω της φαλτσοκοπής
- με τις καβίλιες ποτέ δεν τα κατάφερα, οχι τουλάχιστον με το ματζαφλάρι της woolfcraft
- να βαλώ απλά κόλλα και κανα καρφί, φοβάμαι μην πληγώσω το ξύλο
κάποια άλλη ιδέα ;
χελιδονωουρές κλπ δεν ξέρω αν ειμαι τόσο καλός ώστε να βγει ωραίο
Aυτο που κανω εγω συνηθως σε μικροκατασκευες (και οχι μονο) ειναι να κολλησω πρωτα με κολλα τα δυο ξυλα και κατοπιν, οταν στεγνωσουν, να κανω τρυπες με το δραπανο και να περασω καβιλιες. Λιγο ανορθοδοξο αλλα δεν με εχει απογοητευσει ποτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.