Μάστορες τα φώτα σας!!

Σωστος.
Κι εγω που το εψαξα λιγο χθες το βραδυ, αυτα ειδα. Κυριως για πιστολι βαφης, ποτε για πινελο. Και ειναι και πιο δυνατο ως διαλυτικο.
Παλι καλα, που δεν το εβαλα στο χρωμα :)

Μάστορια πως να αλλάξω μπαταρία στο αυτοκίνητο, χωρίς να μπλοκάρω το κασετόφωνο, γιατί δεν έχω τους κωδικούς?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Θέλω να πάρω ένα τροφοδοτικό για να κάνω ηλεκτρόλυση, τι μου προτείνετε?

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μηπως καποιος γνωριζει να μου πει στο 1:30 ριχνει με σπρει πανω στο ξυλο τι σπρει ειναι και τι εριξε;

Δεν υπαρχει κυανοακρυλικη σε σπρευ, οποτε αυτο το σπρευ πρεπει να ειναι ο επιταχυντης (CA activator) που τον ψεκαζεις στο ξυλο πριν βαλεις την κυανοακρυλικη για να στεγνωσει η κολλα αμεσως.

Δεν υπαρχει κυανοακρυλικη σε σπρευ, οποτε αυτο το σπρευ πρεπει να ειναι ο επιταχυντης (CA activator) που τον ψεκαζεις στο ξυλο πριν βαλεις την κυανοακρυλικη για να στεγνωσει η κολλα αμεσως.

Πριν ή αφού?

Πριν κανονικα. Εγω το βαζω ομως αφου, τις περισσοτερες φορες.

Δουλευει και στις δυο περιπτωσεις, οτι βολευει τον καθενα και αναλογα την περιπτωση.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Θέλω να πάρω ένα τροφοδοτικό για να κάνω ηλεκτρόλυση, τι μου προτείνετε?

ενα τροφοδοτικο 12v ή και παλιος φορτιστης μπαταριας χωρις ενδειξεις πληρους φορτιστης κλπ (αχρηστα στην περιπτωση σου)
θα πρεπει ομως να δινουν τουλαχιστον 4 με 6Α για να κανεις τη δουλεια σου γρηγορα

Βασίλη, πολύ καλά, δυνατά(20-30Α) και τζάμπα τροφοδοτικά μπορείς να κάνεις από τροφοδοτικό PC. Είναι εύκολη πατέντα και υπάρχει πολύ υλικό στο ιντερνετ ανάλογα με το τροφοδοτικό που θα βρεις.

Δημήτρη ευχαριστώ. Είδα ήδη αρκετά βίντεο στο YouTube, αρκετά απλό είναι. Απλά βγάζει πολλά αμπέρ, θα είναι οκ για ηλεκτρόλυση?

Με τα τροφοδοτικά, όσο περισσότερα αμπέρ βγάζει τόσο το καλύτερο.
Δεν έχω κάνει ποτέ ηλεκτρόλυση - ο Θανάσης παραπάνω λέει τουλάχιστο 4 με 6 Αμπέρ. Και 100 Αμπέρ τροφοδοτικό να είχες, πάλι 4 έως 6 θα τραβούσε το πρότζεκτ. Απλά τα δυνατά τροφοδοτικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε άλλες εφαρμογές πιο απαιτητικές.

Λοιπον....... εχω σοβαρή ερώτηση..
Σκέφτομαι να φτιάξω μια βαλλίστρα. (οπλο-τόξο). Ψάχνοντας.. βρήκα ότι χρησιμοποιούν καρυδιά η φτελιά η baboo. Προς το παρών έχω σχεδιάσει μόνο το κοντάκι και λίγο επιπλέον. Βέβαια θα κάνω πρόχειρη δοκιμή πρώτα εννοείται.
Η ερώτηση είναι άν ξέρετε να μου πείτε, αν μιλάμε για καρυδιά που διαθέτω, πως να χρησιμοποιήσω τα νερά. Υπάρχει η σκέψη να βάλω 2-3 λεπτές λωρίδες κολλημένες μεταξύ τους για αντοχή, η να κόψω κατευθείαν την καμπύλη του τόξου. Βέβαια όταν φτιάξω το κανονικό, δεν θα είναι το τόξο (αναφέρομαι στην καμπύλη) μονοκόμματο, αλλά δύο κομμάτια.

Για να καταλάβετε τι εννοώ δύο κομμάτια.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γιάννη ετοιμάσου για σπάσιμο νεύρων..Αν είχε πάρει το μάτι σου προ δυο τριων εβδομάδων κάτι καντήλια μου στο καφενείο, αφορούσαν...τόξο! Παιδεύτηκα πολύ, τελικά το τελείωσα αφού έσπασε 3 φορές, βασικά και τώρα έχει θέματα, θα το παρουσιάσω κάποια στιγμή.. Είναι εξαιρετικά απαιτητικό project και έχει μυστικά που δεν τα βρίσκεις πουθενά.. Και δε συγχωρεί λάθη.