Από την εμπειρία μου και σε όσες ανακατασκευες έχω μπει τοσα χρονια θέμα υγρασίας από το πλακάκι δεν έχω δει...
Σωστά σου λένε και οι 3...
Αρκεί ο πλάκας να κάνει τα προβλεπόμενα και να χρησιμοποιηθεί ανάλογης ποιοτητας κολλα...
Εάν παρόλα αυτά σε "τρωει" οπως λες τότε μπορεί να περαστεί 2-3 χέρια επαλειφομενο στεγανωτικο πρώτα στο πατωμα..
Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις αλλού το βάρος προσοχής...
Στο γυάλινο διαχωριστικό και στον τρόπο τοποθετήσεις του...
Τα 2 η 3 σημεία στηρίξεις που δίνουν για τον τοίχο δεν φτάνουν να κρατησουν σταθερό το τζαμί...καθώς από πάνω και από κάτω δεν βάζουν κάτι συνήθως..
Σε μια δουλειά στην Κηφισιά πριν από χρόνια κάποιος πλάκας είχε βάλει στο κάτω μέρος οδηγό,στην ουσία ήταν βυθισμένος στο πλακάκι που ήταν πιο πάνω από τα υπολοιπα, να μπει μεσα το τζαμί και η σταθερότητα ήταν τέτοια μαζί με τα πλαϊνά που ήταν σαν μπετό άρμε..επεισης Εάν θυμάμαι καλά είχε βάλει και σιλικόνη πριν το τοποθέτησε ώστε να σφίξει/σταθεροποιηθει περισσότερο...
Κάτι τέτοιο...
https://www.iordanidis-glass.gr/γυαλινες-κατασκευες/για-μπαλκονια-βεραντες-εξωστες/
Καθυστερεις μέχρι να φτάσεις εκεί βέβαια και δεν ξερω πως θα ειναι το σχεδιο αλλά το αναφέρω γιατί έχω δει όυκ ολίγες ατασταλίες,δηλαδη τα τζάμια έχουν χαλαρώσει και κουνιούνται σε βαθμό επικυνδινοτητας, όπου μετά δεν διορθώνονται εύκολα...