δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι Porsche και Audi ειναι ζημιαρικα ??????
Εμείς, στα μέρη μας, τις πολύ ωραίες γκόμενες τις λέμε "ζημιάρες"...
Δεν ξέρω αν σε καλύβω...![]()
Εμείς, στα μέρη μας, τις πολύ ωραίες γκόμενες τις λέμε "ζημιάρες"...
Δεν ξέρω αν σε καλύβω...![]()
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι Porsche και Audi ειναι ζημιαρικα ??????
Ναι. Που το ξερεις;![]()
Παντως, για να ειμαστε δικαιοι, το ιδιο ειχε παθει και Toyota Avensis θειου μου.
Είχα την εντύπωση οτι είναι αποκλειστικό προνόμιο των VAG γι αυτό το ανέφερα, δεν ήξερα οτι συμβαίνει και σε άλλες μάρκες.
Τότε που το συζητάγαμε πριν απο κανα χρόνο όλοι μου ανέφεραν οτι πρόκειται για γνωστό πρόβλημα των group VAG αυτοκινήτων.
Οφείλετε στις υψηλές θερμοκρασίες της χώρας μας σε συνδυασμό με τις κόλλες που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο.
Η ζημιά διορθώθηκε στο Νέο Κόσμο κοντά στη Φραντζή με κόστος γύρω στα 100-120.
Η ζημιά παρουσιάστηκε στην 10ετία
Φαντάζομαι οτι γράφτηκε σε στυλ "γενικά μιλάμε".
Αλλά κι εσύ γιατί τα πήρες στο κρανίο; :smile:
...
Οφείλετε στις υψηλές θερμοκρασίες της χώρας μας σε συνδυασμό με τις κόλλες που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο.
...
Μηπως θυμασαι ονομα συνεργειου να ρωτησω;
Τι τα πουλάνε τότε στην Ελλάδα???
Αν θέλουμε να δούμε προβλήματα VAG,φτιάχνουμε ποπ κορν και μπαίνουμε σε αντίστοιχο forum....
Με καλή διάθεση πάντα....
Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης, κουβέντα κάνουμε. Άλλωστε δεν διαθέτω πια τέτοιο αυτοκίνητο, τρία πέρασαν από τα χέρια μου σε μια 10ετια και έμεινα ευχαριστημένος.
Κατα τα άλλα μαζί σου σε όλα αλλά έχω ένα καλύτερο ερώτημα.
Αφού είναι ζημιάρικα, ακριβότερα, γερμανικά (μνημόνια κλπ) κοκ, γιατί τα αγοράζουμε;;; :hmmmm2: :hmmmm2:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.