Ειναι ευκολο να βγει και να αλλαχτει; Κραταει ενα σιδερο που εχει στραβωσει.Τρουκς ειναι αυτα.
Καποια επενδυση αγκυρωνει εκει.
Tα πριτσινια αφαιρουνται ευκολα με τρυπανι (με τρυπανι λιγο μεγαλυτερο απο την τρυπα του πριτσινιου), με γωνιακο τροχο (αφαιρεις την κεφαλη του πριτσινιου) ειτε μπορεις να ταλαιπωρηθεις με σφυρια/ποντες κλπ αν δεν εχεις αλλα εργαλεια οπως το πατριωτακι μουΕιναι ευκολο να βγει και να αλλαχτει; Κραταει ενα σιδερο που εχει στραβωσει.
Το κολπο με το τρυπανι το ξερω αλλα δε ξερω πως να το ξαναβάλω στη θεση του και που θα βρω ανταλλακτικά. Ισως προσπαθησω να το φτιαξω το προβλημα χωρις να το βγαλω.Tα πριτσινια αφαιρουνται ευκολα με τρυπανι (με τρυπανι λιγο μεγαλυτερο απο την τρυπα του πριτσινιου), με γωνιακο τροχο (αφαιρεις την κεφαλη του πριτσινιου) ειτε μπορεις να ταλαιπωρηθεις με σφυρια/ποντες κλπ αν δεν εχεις αλλα εργαλεια οπως το πατριωτακι μου
Αν βλεπω καλα στην φωτο, μονο με τρυπανι θα κανεις σωστη δουλεια χωρις να καταστρεψεις τον περιγυρο.
Σημερα επεσε το πρωι στις 9 και δεν εριξα νερο καθολου. Δε ξερω αν ριξανε νερο , παιζει να το κανανε αλλα το θεωρω απιθανο.νομιζω το σκασιμο εγινε επειδη στεγνωσε το τσιμεντο. Το κατεβρεχες μετα τη κατασκευη του ωστε να μενει νωπο για μερικα 24 ωρα αναλογα το καιρο?
Και εγω λεω να το αφησω εως το σαββατο πρωι για αυτοκινητο αν και αυτος λεει οτι αυριο το πρωι θα μπορει να πατησει αυτοκινητο.Οι ρωγμες εγιναν γρηγορα γιατι μπορει να εχει πεσει περισσοτερη ποσοτητα απο του αναμενωμενου τσιμεντου στην βαρελα...!!!
Ειναι συχνο φαινομενο.....
Η διαβρωχη πρεπει να γινεται οπωσδηποτε 2-3 φορες μες την ημερα ανα 2ωρο ειδικα εαν εχει ζεστη..
Η διαβρωχη γινεται οταν ειναι νοπω προς στεγνο.....η σημερινη μερα μπορεις να πεις οτι ηταν ιδανικη γαι τετοιες εργασιες....
Μπορεις να το κανεις ακομη και τωρα οπως λενε σωστα τα παιδια απο πανω....
Παντως ιδιαιτερο προβλημα δεν υπαρχει και εποιτα απο 4-5 μερες,ωστε να γινει πληρη οριμανση,λογω τωρινων θερμοκρασιων μπορεις να το πατησεις με αυτοκινητο...
Με βάση το μέγεθος βρίσκεις χύμα ή σε σετ https://ligaapola.gr/shop/rapsimo/trouks-pritsinia/presarista-trouk-apla-15mm-prym/Το κολπο με το τρυπανι το ξερω αλλα δε ξερω πως να το ξαναβάλω στη θεση του και που θα βρω ανταλλακτικά. Ισως προσπαθησω να το φτιαξω το προβλημα χωρις να το βγαλω.
κατι μου λεει οτι θα πονεσει η ψυχοθλα σου, ειδικα στο τελος, αλλα τι να κανουμε... ειναι για το κοινο καλο.Και εγω λεω να το αφησω εως το σαββατο πρωι για αυτοκινητο αν και αυτος λεει οτι αυριο το πρωι θα μπορει να πατησει αυτοκινητο.
Παντως ηταν νωπο εως τωρα χωρις διαβροχη, νομιζω πως οι συνθηκες ηταν τετοιες. Το καλοκαιρι το νερο εξαφανιζοταν σε πολυ λιγο.
Ευτυχως λιμνάζει σε ενα σημειο μονο το νερο οπως το ειδα οπως ριχναμε με το λαστιχο.
Επισης μου ειπε πως δεν χρειάζονται αρμοι διαστολής και δε θα ραγισει.
Εξειδικευμένα συνεργεία τα κάνουν με παρομοιο τρόπο αλλά δε νομίζω να ασχολειθουν με μια αυλή. Έχοντας δει καμία 10 παρόμοιες δουλειές τριγύρω ήξερα τι θα κάνει και έπεσα μέσα 90%.κατι μου λεει οτι θα πονεσει η ψυχοθλα σου, ειδικα στο τελος, αλλα τι να κανουμε... ειναι για το κοινο καλο.
Αληθεια γινονται αυτα στην ελλαδα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.