Μάστορες τα φώτα σας!!

Ξεχαστε τα χρωματα, παντα κλιπαρεις βασει μεγεθους … με τα χρωματα εχω δει πολλα κουλά

Η δεξιά. Ιδανικά θέλει αυτές τις σιαγόνες

Ιδανικα ναι
Αλλά και αυτη που εχει ο Nik (αριστερη - parkside) τα κλεινει, αλλά η εφαρμογη πρεπει να γινει μια φορα, διαφορετικα, αν το παλεψεις για δευτερο κλεισιμο μπορει να καταστραφει η μονωση

Με στεγανοποιηση - υγρομόνωση υαλότουβλων έχει ασχοληθεί κάποιος κύριος?

Κώστα επιλογή καλή ο Καυκας από ποιότητα και να δεις τα χρώματα...

Η πένσα αν δεν πληρωθεί είναι ταλαιπωρία και χαμένα λεφτά...

θα βρουμε τους ακροδεκτες στα αγγλικα με διαφορες ονομασιες οπως crimp connectors, crimp terminals, ferrules, wire connectors κλπ...
...και τις πενσες σαν crimpers, crimping tools, crimper pliers κλπ.

Eπισης δεν νομιζω να χρειαζονται ολα αυτα τα διαφορα σετακια πρεσων για τους απλους ακροδεκτες που χρησιμοποιουμε.
Δυο καλες πενσουλες ειναι οκ.

Μια οταν χρειαζεται πρεσσαρισμα στη μεση/πισω μερος του ακροδεκτη (...η παρακατω ειναι και εξαιρετικος κοφτης βιδων και καλος απογυμνωτης)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...και μια οταν χρειαζεται πρεσσαρισμα στα ακρα
20170523105954_knipex_presa_akrodekton_180mm_9771180.jpeg

Με στεγανοποιηση - υγρομόνωση υαλότουβλων έχει ασχοληθεί κάποιος κύριος?.

Πάνο φαντάζομαι είναι κάθετη η επιφανεια...
Το οπτικό αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει...;πως ακριβώς είναι και σε ποιο σημείο...
Εάν το οπτικο δεν μας απασχολει και τόσο μπορείς να το περάσεις με Hyperdesmo T...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το υλικό θα τρέχει προς τα κάτω με αποτέλεσμα όταν στεγνώσει να έχει κάποια δάκρυα...Ότι θα γίνει στεγανωση δεν το συζητάμε...το έχω κάνει 2 φορές και όλα οκ...
Είδαλως εαν χάνει από τους αρμούς ασταρωμα με ασταρι νερού για σταθεροποίηση της κολλας εαν δεν έχει βαφτεί και πέρασμα όλους τους αρμούς με διάφανη σιλικόνη...
Υποθετικά τα παραπάνω καθώς δεν έχω εικόνα του προβλήματος...

νομίζω οτι πρέπει τα χρώματα να κάνουν ενα "shift" προς τα πάνω.
το κίτρινο στην θέση του μπλε
το μπλε στην θέση του κόκκινου
το κόκκινο στην θέση του κιτρινου
φιανομενικα, αλλα στην δικια μου οι κοκκινες και μπλε θεσεις, πργματικα κριμπαρουν κοκκινους και μπλε ακροδεκτες...Λες και υπαρχει και δυτερη σειρα κιτρινων, πιο λεπτα/μικρα απο τα κοκκινα

Πάνο φαντάζομαι είναι κάθετη η επιφανεια...
Το οπτικό αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει...;πως ακριβώς είναι και σε ποιο σημείο...
Εάν το οπτικο δεν μας απασχολει και τόσο μπορείς να το περάσεις με Hyperdesmo T...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το υλικό θα τρέχει προς τα κάτω με αποτέλεσμα όταν στεγνώσει να έχει κάποια δάκρυα...Ότι θα γίνει στεγανωση δεν το συζητάμε...το έχω κάνει 2 φορές και όλα οκ...
Είδαλως εαν χάνει από τους αρμούς ασταρωμα με ασταρι νερού για σταθεροποίηση της κολλας εαν δεν έχει βαφτεί και πέρασμα όλους τους αρμούς με διάφανη σιλικόνη...
Υποθετικά τα παραπάνω καθώς δεν έχω εικόνα του προβλήματος...
Καθετα ναι

Αυτό το ξέρει κανείς?

Εαν ειναι καθετα δυστυχως θα πρεπει να κανεις συμβιμβασμο ως την εμφανιση προκειμενου να στεγανοποίηθει...Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο...

Ειναι ακριβώς μα ακριβώς το με Hyperdesmo T...απλως ειναι πιο ακριβό...
Tα έχω δουλέψει και τα 2 κάι δεν υπάρχει διαφορά....

Χτιστα είναι,χωρίς κολα ,20ετιας
Θα κάνω μια γύρα αύριο, να δούμε τι θα ακούσουμε...

Το Τ αντέχει στον ήλιο από κιτρίνισμα?

Στην γειτονια σου να πας στον Μποζιο,...εκεινος θα σου πει....
Ο Καλλιακμανης θελει να πουλησει...οι υπολοιποι δεν ξερω εαν εχουν τιποτα τετοιο....
Αν και μεταξυ μας δεν ειναι πολλες οι επιλογες....

Ναι αντεχει εαν περασεις και τo Finish....οπως το Α500 στο Hyperdesmo LV...

Last edited:
Βακαλόπουλος για πέριξ εμου...

Στο Μποζιο για αμμοχάλικο, χρόνια πριν...

Αυτος ειναι Μεταμορφωση.
Εχει ποιοτικα υλικα και υπαρχει γνωση αλλα καπου το χανει με τις ποσοτητες...οποτε προσεχε..εκτος και εαν το εχεις ειδη αντιληφθει...!!!

Ο Μποζιος εχει παρα πολλα προιοντα, πολυ περισσοτερα και τον θεωρω πιο επαγγελματια απο τον Βακαλοπουλο....μαλλον εχεις καιρο να πας..;)!!!

Last edited:
Δυστυχώς όχι.

Στο πρώτο δεν πάω ........
Ο δεύτερος έχει πουληθεί χρόνια,μόνο η επωνυμία κρατήθηκε.

Χωρις πλάκα πάντως,έχω βολευτεί άπειρα στον Γαράφα στη Λύκοβρυση.
Η τεχνογνωσία ενός πωλητή παλιού,στα χρώματα με έσωσε από πάρα πολύ κοπο και από τότε κόλλησα!

Λίγο πιο πάνω είναι ο Κατσικερος που έχει ότι θες για κουζίνες αν ποτέ χρειαστείς τίποτα στην περιοχη.

Τα της Ερυθραίας δεν τα μνημονευω...

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV
Τον πρωτο τον εχω σταματησει πολλα χρονια τωρα....
Ο Μποζιος ποτε πουληθηκε...;
O Κωστας ειναι υιος που εχει αναλαβει τωρα...εκτος και εαν εχω χασει κατι....
Ο Νικολας(Γαραφας) ειναι αξιος επαγγελματιας και εχει πολυ καλες τιμες σε χρωματα.....τον γνωριζει ο πατερας απο τοτε που ειχε το μαγαζι στην Αθηνα και μεταφερομενος/ξεκινοντας απο την μικρη τρυπουλα στην Λυκοβρυση που η συνεχεια ηταν,ειναι και μαλλον θα ειναι λαμπρη....ο πωλητης που λες ηταν ενας ψηλος μαυρομαλης..;,,,εαν ναι το εχει ο ανθρωπος...βεβαια δεν ειναι πια εκει....
Τωρα περι μονωτικων και περι εξειδικευμενων προιοντων στην μονωση στεγανωση δεν εχει γκαμα υλικων...σφραγιστικα και τετοια ναι...

• Like
Reactions: panoss1
f2aa05e8227f3119ae39ced6cd.png@4e_360w_360h.src%7Cwatermark=2&text=Z3Iuc2VudWZtZXRhbHMuY29t&t=75&color=I0ZGRkZGRg%3D%3D&size=20&p=5%7C95Q.webp
Καλησπέρα σας που μπορώ να βρω βαμμένες σωλήνες νερού για διακόσμηση?
ευχαριστώ

Τον πρωτο τον εχω σταματησει πολλα χρονια τωρα....
Ο Μποζιος ποτε πουληθηκε...;
O Κωστας ειναι υιος που εχει αναλαβει τωρα...εκτος και εαν εχω χασει κατι....
Ο Νικολας(Γαραφας) ειναι αξιος επαγγελματιας και εχει πολυ καλες τιμες σε χρωματα.....τον γνωριζει ο πατερας απο τοτε που ειχε το μαγαζι στην Αθηνα και μεταφερομενος/ξεκινοντας απο την μικρη τρυπουλα στην Λυκοβρυση που η συνεχεια ηταν,ειναι και μαλλον θα ειναι λαμπρη....ο πωλητης που λες ηταν ενας ψηλος μαυρομαλης..;,,,εαν ναι το εχει ο ανθρωπος...βεβαια δεν ειναι πια εκει....
Τωρα περι μονωτικων και περι εξειδικευμενων προιοντων στην μονωση στεγανωση δεν εχει γκαμα υλικων...σφραγιστικα και τετοια ναι...
Ο Βακαλόπουλος πουλήθηκε .

Χωρίς μαλλιά...

• Like
Reactions: KOSSTV
Βαμμένες αποκλείεται να βρεις...
Περνεις τα ανάλογα σπρευ και τις περνάς...
φοβάμαι μην ξεφλουδίσει
αυτος είναι ο λογος που ψαχνω έτοιμο βαμμένο
Ευχαριστώ