Μάστορες τα φώτα σας!!

Κατανοητο...αλλα πες ποσο θες να ειναι 5Χ5 ,6Χ6...ποσo..;
Mαλλον δεν υπαρχει τοσο μεγαλη στοι στυλ που θες εσυ...
Πας σε hand made μεταλλικη...

Ψάχνω για τα σελοφάν (νάυλον ή όπως λέγεται) που χρησιμοποιούνται για να καλύψεις ένα χώρο να μη σκονιστεί.
Αυτά που τα κολλάς στο ταβάνι και φτάνουν μέχρι κάτω.
Ξέρετε πώς τα ζητάω και πού τα βρίσκω;

Ψάχνω για τα σελοφάν (νάυλον ή όπως λέγεται) που χρησιμοποιούνται για να καλύψεις ένα χώρο να μη σκονιστεί.

Αυτά εννοείς μάλλον

• Like
Reactions: aetosa
Υπάρχουν νάιλον κάλυψης 4Χ5 απο 6micron (ψιλο)μέχρι 35micron(πολύ χοντρο)..
Στην ουσία η διαβάθμιση έχει να κάνει με το πάχος του νάιλον...
Σε οποιοδήποτε χρωματοπωλειο και να πας βρίσκεις...
Κατά την γνώμη μου θες ενα μεσαίο νάιλον,έτσι θα το ζητησεις,ωστε να μην σχιστει ευκολα για την δουλειά που αναφέρεις...

• Like
Νίκο προσωπικά προμηθεύομαι αυτά από τα leroy. Η συσκευασία έχει 3 τεμάχια

• Like
Νάιλον από το leroy σε δουλειά μου έχουν φέρει 2-3 φορές....
Όσο φτηνά είναι άλλο τόσο σχιζονται για πλάκα...Δεν θα τα προτιμούσα.

• Like
Reactions: nikfor
Τετοια ναυλον εχουν ολα τα χρωματοπωλεια και υπαρχουν και ποιοτητες. Ειναι το πολυ λεπτο που σχιζεται με το παραμικρο και υπάρχει και ενα λιγο πιο χοντρο που κραταει καλα

Ακούω ιδέες για αναπαλαίωση /φρεσκαρισμα
2 κομμάτια, μας τα χάρισαν και θα τα βάλω κρεβατοκάμαρα..
Έχω σαν ιδέα το μπλε σκούρο με τα πόδια να μείνουν απόχρωση καφέ (καρυδιά πχ)

Καμία ιδέα δεν δόθηκε και έχω ξεκινήσει τα τριψιματα και μου έχει φύγει ο πάτος..
Αν είχα μια αμμοβολη θα είχα τελειώσει τώρα...

Στα πόδια αν βάλω διαβρωτικο με ποιο τρόπο μπορώ να το "διώξω" το χρώμα; Συρματοβουρτσα θα κάνει ζημιά;

Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο? Αυτό εμένα με εξυπηρετεί πολύ καλά. Βγαίνει και σε διάφορα μήκη ανάλογα με το τι θες να καλύψεις

• Like
Καμία ιδέα δεν δόθηκε και έχω ξεκινήσει τα τριψιματα και μου έχει φύγει ο πάτος..
Αν είχα μια αμμοβολη θα είχα τελειώσει τώρα...

Στα πόδια αν βάλω διαβρωτικο με ποιο τρόπο μπορώ να το "διώξω" το χρώμα; Συρματοβουρτσα θα κάνει ζημιά;
Εγώ θα το κρατούσα στο χρώμα που είναι και απλώς θα το πέρναγα ένα γυαλιστερό βερνίκι. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Διαβρωτικό, καλό ξέπλυμα με πλυστικό και τρίψιμο ότι μείνει. Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να επαναλάβεις.
Όχι σε οτιδήποτε συρμάτινο. Καλύτερα να το τρίψεις κι ας μείνει και κάτι (αν μείνει), παρά συρματόβουρτσα που θα κάνει γρατζουνιές.

Δοκιμασα διαβρωτικο σε ενα σημειο για δοκιμη, 2 φορες, και τριψιμο με συρμα κουζινας, καλο εγινε.. Θελει δουλεια βεβαια.
Θα προμηθευτω και ατσαλομαλλο καλυτερα

Εγώ θα το κρατούσα στο χρώμα που είναι και απλώς θα το πέρναγα ένα γυαλιστερό βερνίκι. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Διαβρωτικό, καλό ξέπλυμα με πλυστικό και τρίψιμο ότι μείνει. Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να επαναλάβεις.
Όχι σε οτιδήποτε συρμάτινο. Καλύτερα να το τρίψεις κι ας μείνει και κάτι (αν μείνει), παρά συρματόβουρτσα που θα κάνει γρατζουνιές.
Αν το βάλει να το πλυνει με το πιεστικο το έχασε.
Θα γίνει φυλο και φτερο καθώς αυτά τα έπιπλα είναι με καπλαμαδες.

Αντωνακη διαβρωτικο και βουρτσα πλαστικη με σκληρή τρίχα.
Ιδανικά βρες καμια που μπαίνει σε δραπανοκατσαβιδο και θα γίνει τζετ.

Με το πλυστικό είπαμε ρε συ, όχι με αύρα αντιμέτωπη με διαδηλωτές :p
Μπορεί να το κάνει από απόσταση αν είναι τόσο δυνατό το πλυστικό.
Πάντως όχι συρματόβουρτσα κατά τη γνώμη μου.

Δοκιμασα διαβρωτικο σε ενα σημειο για δοκιμη, 2 φορες, και τριψιμο με συρμα κουζινας, καλο εγινε.. Θελει δουλεια βεβαια.
Θα προμηθευτω και ατσαλομαλλο καλυτερα
Γιατί θες να βγάλεις εντελώς το βερνίκι...;
Το θεωρώ τσάμπα κόπο να βάζεις διαυρωτικα ταν υπάρχουν τόσα ασταρια για να γίνει η δουλειά....
Θα τριψεις πολυ καλά με 120 grid και θα βάλεις ατσαλοσυρμα Νο1 όπου χρειάζεται για να "θαμπωσει" το βερνίκι..
Μετά περνάς βελατουρα νευτιου στην απόχρωση που θες και εποιτα ριπολινη νευτιου 2 χερια...

Δουλειά για φυλακισμένους πάντως παιδιά.. Μην το επιχειρήσει κανείς..
Κωστή θέλω να περάσω βερνίκι εμποτισμου σκούρο στο μισό (σκελετός και πόδια) και στο άλλο μισό που θα περάσω βελατουρα και ριπολινη (νερού βασικά, γιατι να βάλω νεφτιού?), δεν με νοιάζει να δω ξύλο από το τρίψιμο νταξει..
Αλλά στα πόδια, για να μην έχω διαφορετική απόχρωση στο τέλος, θέλω να βγει όλο όσο γίνεται