Για να προστατεύσω μερικές γωνίες στους τοίχους.Τώρα μας έδωσες να καταλάβουμε..
Πόσο πιο μεγαλύτερη θες και για πιο λόγω...;
Για να προστατεύσω μερικές γωνίες στους τοίχους.Τώρα μας έδωσες να καταλάβουμε..
Πόσο πιο μεγαλύτερη θες και για πιο λόγω...;
Ψάχνω για τα σελοφάν (νάυλον ή όπως λέγεται) που χρησιμοποιούνται για να καλύψεις ένα χώρο να μη σκονιστεί.
Αυτά που τα κολλάς στο ταβάνι και φτάνουν μέχρι κάτω.
Ξέρετε πώς τα ζητάω και πού τα βρίσκω;
Νίκο προσωπικά προμηθεύομαι αυτά από τα leroy. Η συσκευασία έχει 3 τεμάχιαΨάχνω για τα σελοφάν (νάυλον ή όπως λέγεται) που χρησιμοποιούνται για να καλύψεις ένα χώρο να μη σκονιστεί.
Καμία ιδέα δεν δόθηκε και έχω ξεκινήσει τα τριψιματα και μου έχει φύγει ο πάτος..
Ψάχνω για τα σελοφάν (νάυλον ή όπως λέγεται) που χρησιμοποιούνται για να καλύψεις ένα χώρο να μη σκονιστεί.
Εγώ θα το κρατούσα στο χρώμα που είναι και απλώς θα το πέρναγα ένα γυαλιστερό βερνίκι. Γούστα είναι αυτά βέβαια.Καμία ιδέα δεν δόθηκε και έχω ξεκινήσει τα τριψιματα και μου έχει φύγει ο πάτος..
Αν είχα μια αμμοβολη θα είχα τελειώσει τώρα...
Στα πόδια αν βάλω διαβρωτικο με ποιο τρόπο μπορώ να το "διώξω" το χρώμα; Συρματοβουρτσα θα κάνει ζημιά;
Αν το βάλει να το πλυνει με το πιεστικο το έχασε.Εγώ θα το κρατούσα στο χρώμα που είναι και απλώς θα το πέρναγα ένα γυαλιστερό βερνίκι. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Διαβρωτικό, καλό ξέπλυμα με πλυστικό και τρίψιμο ότι μείνει. Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να επαναλάβεις.
Όχι σε οτιδήποτε συρμάτινο. Καλύτερα να το τρίψεις κι ας μείνει και κάτι (αν μείνει), παρά συρματόβουρτσα που θα κάνει γρατζουνιές.
Γιατί θες να βγάλεις εντελώς το βερνίκι...;Δοκιμασα διαβρωτικο σε ενα σημειο για δοκιμη, 2 φορες, και τριψιμο με συρμα κουζινας, καλο εγινε.. Θελει δουλεια βεβαια.
Θα προμηθευτω και ατσαλομαλλο καλυτερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.