Εαν θες περάσεις βερνίκι εμποτισμου δυστυχώς πρέπει να βρεις όρφανο ξύλο όπως σωστά λέει και ο Κυριάκος...Δουλειά για φυλακισμένους πάντως παιδιά.. Μην το επιχειρήσει κανείς..
Κωστή θέλω να περάσω βερνίκι εμποτισμου σκούρο στο μισό (σκελετός και πόδια) και στο άλλο μισό που θα περάσω βελατουρα και ριπολινη (νερού βασικά, γιατι να βάλω νεφτιού?), δεν με νοιάζει να δω ξύλο από το τρίψιμο νταξει..
Αλλά στα πόδια, για να μην έχω διαφορετική απόχρωση στο τέλος, θέλω να βγει όλο όσο γίνεται
Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το ασετάλ, αλλά για πλέξι αλουμίνιο και ότι άλλο, τρίβω στο χέρι με γυαλόχαρτο που έχω κολλήσει σε ένα πηχάκι ξύλο. Αν βάλεις το πλαστικό και το πηχάκι πάνω σε πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια βοηθάει να μην σου φεύγει το πηχάκι καθώς τρίβεις ώστε να μην χαλάσουν οι ακμές του πλαστικού.Έκοψα ένα κομμάτι βιομηχανικού πλαστικού (Acetal) στο παγκοπρίονο αλλά άφησε γρέζι.
Δεν έχω δίσκο multi material που ίσως είναι ο ιδανικός.
Πως μπορώ να το καθαρίσω, με τρίψιμο στο χέρι, με τρίψιμο με τριβείο ή κάπως αλλιώς;
Σκέφτηκα ότι ίσως καλή λύση θα ήταν ο απογρεζωτής αλλά δεν διαθέτω.
Οταν λεμε οτι η βαση ειναι μεγαλυτερη υπαρχει λογως που γινεται αυτο...ετσι ξερω οτι κανουν ολοι ακομη και σημερα..εκτος και εννοεις κατι αλλο...Αυτό με τις σούβλες δεν το κατάλαβα! Σούβλα έχω δίπλα στην ψησταριά.
Για μόνωση εννοώ να γίνει κουτί γύρω απο τον θόλο και να μπεί κάποιο μονωτικό. Ανάλογα το πάχος του τούβλου μπορεί να μπεί και κάποιο υλικό με θερμοχωρητικότητα (άμμος) και απο πάνω η μόνωση.
Έτσι σκέτο με ~<10εκ πάχος χάνει θερμοκρασία πολύ γρήγορα.
Είναι ανάλογα τι θέλουμε και πώς χρησιμοποιούμε τον φούρνο.
Καλημέρα. Για πρίζα 3 × 2.5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, Από εκεί και έπειτα το πολύκλωνο είναι καλύτερη ή αν προτιμάς ορθότερη και ευκολότερη επιλογή.Παιδιά Καλημέρα θέλω να βάλω μία εξωτερική πρίζα μέσα στο μπάνιο για να δώσω ρεύμα στο πλυντήριο.
Ρεύμα θα πάρω από τη γραμμή που πάει στο θερμοσίφωνα ο οποίος δεν χρησιμοποιείται.
Τι καλώδιο ρεύματος είναι σωστό να βάλω
3 × 1.5 ή 3 × 2.5
Μονοκλωνο η πολυκλωνο
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.