Μάστορες τα φώτα σας!!

Μη σου τυχει κακος γειτονας και τσιπικη κοινοτητα, ελεγε η συγχωρεμενη γιαγια μου :)
Γενικά αρχικα λεγανε να γίνουν μονο οι ανηφόρες αλλα μετα λεγανε οι αλλοι και εγω γιατι να πληρώσω για κομμάτι του δρόμου που δε χρησιμοποιω. Μετα ηθελαν όλοι να γινει και στο σπιτι τους μπροστά.
Εγινε ενα μπέρδεμα μεγαλο επι 1-2 εβδομάδες και καταληξανε να γινει ολο.
Επίσης αρχικά μου ελεγε ενας το Σάββατο ότι θα έρθουν να πάρουν τα λεφτα και ειμαι υποχρεωμένος απο νομο να πληρώσω.( Για υο μερος του δρόμου που δε παω ποτέ και καταλήγει σε αδιέξοδο). Εκει ακουσε χριστοπαναγιες.
Επεσε πολυ σπασμενο τηλέφωνο κτλ

Δε ξέρω μονο σε εμενα συμβαίνουν τέτοια; Δε μπορει.

• Like
Reactions: enduras1
Και δε θα το καλουπωσει στα πλάγια να μη ξεχυθεί ασυστολα το τσιμέντο?
Πολύ προχειρότητα Πάρη και στο χωριό μου λέμε "Ύστερη κλιωνε" δλδ μετά κλαίνε.
Το νου σας φίλε.
Υποθέτω θα καλουπωσει ωπου πρέπει. Με όσα έχω δει ούτε αυτό είναι αυτονόητο.βεβαια σε ένα σημείο πριν τη διασταύρωση έχει άπλωμα 10 μέτρα οπότε λογικά θα βάλει κάτι να παει στα 5.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ίσως να είναι πολλά τα 90€ κυβικό και όχι ευκαιρία όπως λένε. Βέβαια έχουν παρά πολλα λεφτά οι γείτονες οπότε δεν έχουν θεμα

Ναι φιλε λεφτα εχουν και με αυτο δεδομενο ισως πρεπει να δειτε κατι πιο σωστο και "δομημενο".
Και αυτο με το δωρο παγιδα ειναι σου κανω δωρο τα 30 μετρα αλλα με την τιμη των 170 τα εχεις ηδη πληρωσει.
Τουλαχιστον να γινει σωστα η δουλεια.

Άσχετο αλλά, μηχανικός δεν θα μπεί, ο εργολάβος θα βάλει ότι και όσα υλικά του καπνίσει και τα υπόλοιπα θα τα βάλετε εσείς, ο δήμος δεν ανακατεύεται, αν - χτύπα ξύλο - ξηλωθεί κανένα κομμάτι και σαβουρδιαστεί κανένα μηχανάκι ή μπεί κανένα αυτοκίνητο σε αυλή ποιός θα έχει την ευθύνη;

Άσχετο αλλά, μηχανικός δεν θα μπεί, ο εργολάβος θα βάλει ότι και όσα υλικά του καπνίσει και τα υπόλοιπα θα τα βάλετε εσείς, ο δήμος δεν ανακατεύεται, αν - χτύπα ξύλο - ξηλωθεί κανένα κομμάτι και σαβουρδιαστεί κανένα μηχανάκι ή μπεί κανένα αυτοκίνητο σε αυλή ποιός θα έχει την ευθύνη;
Εχει πολυ αλχημεία αλλά δε μπορώ να γράψω πολλά για ευνόητους λόγους και λογω προεκλογικής....

Παντως οκ δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα... μπετο θα ριξει σε ενα δρομο... τι μπορει να παει τοσο στραβα... ποσο μαλλον οταν εχει γινει πολλες φορες κατι αντιστοιχο.
Αν γινει failure θα το γραψω για μελλοντικη γνωση

• Like
Καλησπέρα ομάδα, έχω κάνει μια βλακεία θα το έλεγα, στα λάστιχα πόρτας από το αυτοκίνητο έχω βάλει σπρέι γρασου αντί για σπρέι σιλικόνης, νόμιζα ήταν σιλικόνης αλλά δεν, το θέμα είναι ότι έχει μια απαίσια μυρωδιά στην καμπίνα και αυτό είναι που ενοχλεί, τα έχω κάνει με σφουγγάρι και νερό, δεν λερώνει αλλά μυρίζει, τι κάνουμε τώρα;

• Like
Μπορεί να πάει στραβά ό,τι μπορείς να φανταστείς και ακόμα πολλά που δεν μπορείς να φανταστείς. Και έχει πάει πολλές φορές.

Εν πάση περιπτώσει, εσείς ξέρετε.

• Like
Reactions: KOSSTV
Μπορεί να πάει στραβά ό,τι μπορείς να φανταστείς και ακόμα πολλά που δεν μπορείς να φανταστείς. Και έχει πάει πολλές φορές.

Εν πάση περιπτώσει, εσείς ξέρετε.
Δε ξερω εγω δε μπορω να κανω κατι. Ο εργολαβος ριχνει πολλα μπετα πανω κατω κατι θα ξερει.

Καλησπέρα ομάδα, έχω κάνει μια βλακεία θα το έλεγα, στα λάστιχα πόρτας από το αυτοκίνητο έχω βάλει σπρέι γρασου αντί για σπρέι σιλικόνης, νόμιζα ήταν σιλικόνης αλλά δεν, το θέμα είναι ότι έχει μια απαίσια μυρωδιά στην καμπίνα και αυτό είναι που ενοχλεί, τα έχω κάνει με σφουγγάρι και νερό, δεν λερώνει αλλά μυρίζει, τι κάνουμε τώρα;
Στα βελούδα στα τζάμια ε?
Τώρα στην περίπτωση σου τι να πω? Πλύσιμο με υγρό πιάτων και οδοντόβουρτσα και βλέπεις.

• Like
Reactions: arma
Όχι στα βελουδα φίλε, στα λάστιχα που σφραγίζουν οι πόρτες, σαπουνάδα λες;

Όχι στα βελουδα φίλε, στα λάστιχα που σφραγίζουν οι πόρτες, σαπουνάδα λες;
για δοκιμασε σε ενα σημειο καθαρη βενζινη. αυτη απο τα ΣΜ που βγαζουν λεκεδες απο λαδι (θα κανει δουελια, αλλα φοβαμαι για τα ιδια τα λαστιχα)

• Like
Reactions: arma
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , όντως η βενζίνη θα μου έκανε ζημιά, τελικά το έκανα με λιποκαθαριστη το οποίο δεν είναι καυστικό, έβγαλε αρκετή μαυρίλα, σε μερικά σημεία όμως όσο επιμένεις άλλο τόσο βγάζει , πιστεύω ότι είχε να βγήκε, τελικά να ρίξω σιλικόνης σπρέι ή να το αφήσω ως έχει; Μπήκα σε αυτή την διαδικασία διότι όταν άνοιγα τις πόρτες κολλούσαν ελάχιστα τα λάστιχα μεταξύ τους

Πάρις-δρόμος-μπετό-οπλισμός....!!!!
Ως συνήθως το κάνετε επιστημονικό το θέμα ......
Μπετό θα ρίξει εκεί που τώρα είναι χώμα και λάσπη .....χειρότερα αποκλείεται να γίνει .... μακάρι και στον δικό μου πίσω δρόμο να έβαζε ο δήμος ένα χεράκι και τα υπόλοιπα εμείς και ας έριχνε και χαλίκι σκέτο ή μάλλον καλύτερα ας καθάριζε τα χόρτα πρώτα ..... 🤣 :cool:

• Like
Reactions: Parhs
Αν του το κάνουν δώρο μαζί σου, να τους πεί κι «ευχαριστώ»!
Όταν όμως σου ζητάνε 90€ το κυβικό απλά για να αδειάσει η βαρέλα το μπετό στο χώμα είναι λίγο διαφορετικό

Πάρις-δρόμος-μπετό-οπλισμός....!!!!
Ως συνήθως το κάνετε επιστημονικό το θέμα ......
Μπετό θα ρίξει εκεί που τώρα είναι χώμα και λάσπη .....χειρότερα αποκλείεται να γίνει .... μακάρι και στον δικό μου πίσω δρόμο να έβαζε ο δήμος ένα χεράκι και τα υπόλοιπα εμείς και ας έριχνε και χαλίκι σκέτο ή μάλλον καλύτερα ας καθάριζε τα χόρτα πρώτα ..... 🤣 :cool:
Ε κάπως ετσι. Βέβαια αν ήμασταν καμια χωρα με παγετό δε νομίζω να αντεχε πολυ. Θα δείξει. Πάντως το πρόβλημα που εχω με το μπετό τωρα που είχε πεσει οταν ειχε γίνει επιστημονικό το μόνο θεμα που εχει ειναι πως επειδή τρίβεται μαζεύει αμμο εκει που λιμνάζει νερο και πως κανει νεροφαγομα στο δρομο επειδη δεν αποροφιεται απο το έδαφος

^ πριν 10+ χρονια εριξαν(ο δημος) σε μενα σκετο μπετο. Καλούπι οπου χρειαζόταν. Πλεγμα οχι. Επειδη ειμαι εκτος οικισμού και θα έριχναν περιπου 200 μετρα δρομο για δυο σπιτια τι να ελεγα βαλτε και οπλισμό! Οπως και εσυ αυτο σκέφτηκα χειρότερο να γινει απο οτι είναι δύσκολο!ε μετα απο τοσα χρονια μια χαρά ειναι!

• Like
Reactions: Parhs
Βήματα προόδου είναι Μπάμπη ...έστω και κουτσά ....άλλωστε δεν πληρώνει ένας και αν οι άλλοι συμφωνούν....
---------------
Πατριώτη κάθε πέρσι και καλύτερα που λένε ....τώρα ....βράσε ρύζι ο δήμος ...ειδικά στα τοπικά βόρεια προάστεια....

• Like
Reactions: elninioz