- 29 September 2006
- 3,138
Σ΄ευχαριστώ πολύ!Αυτό που δείχνεις στις φώτο είμαι ντεκ περιψραξης με γαλβανιζέ, η ανοξείδωτες,η σιδερένιες κολωνες/βάσεις...
Στο 1.5 μετρο θα θες 3 κολωνες..Όχι παραπάνω...το ντεκ μια χαρά θα κρατάει..
Ειναι μια ιδεα αλλά δεν το θες να περνάει φως..;.
Εγώ θα έβαζα κάτι σε πολυκαρβουνικο η plexiglass..εκεί θες 5 κολωνες γιατί ειναξ ελαφρύ το υλικο και θέλει πιο σταθετοποιηση...
Στο Practiker έχει κάτι έτοιμες διαστάσεις που μπορεις μα χρησιμοποιήσεις...
![]()
Φύλλο Πολυκαρβονικό Pc 10mm Μ210xΠ100cm Διάφανο | Praktiker
Βρείτε Φύλλο Πολυκαρβονικό Pc 10mm Μ210xΠ100cm Διάφανο και άλλες προτάσεις για Πλεξιγκλάς & Πολυκαρβονικά στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς μόνο στο Praktikerwww.praktiker.gr
Εάν πάρεις του ενός ποντου πάχος εχει καρε πλέγματος 1Χ1..οπότε.μπορεις εκεί να υπολογίσεις να τρυπησεις...Σ΄ευχαριστώ πολύ!
Πως θα στερεωθεί όμως πάνω στις σιδερένιες κολόνες;Τρυπώντας το για να το βιδώσεις,δεν θα ανοίξει/ραίσει/σπάσει;
Αυτά έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις,οπότε...πως/με τι εργαλείο τα κόβεις στα μέτρα σου;
Με τον ίδιο τρόπο...αλλά τσ 3μμ ειναι πολυ λίγα...Μήπως γνωρίζεις αν αυτό (φύλλο plexiglass) μπορεί με κάποιο τρόπο να στερεωθεί στα γαλαβανιζέ κολωνάκια;
![]()
ΦΥΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV 3mm BY DECOMAT - DECOMAT.GR
Φύλλα τύπου ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ με προστασία UV 3mm. Μεγάλη ποικιλία. Ασυναγώνιστες τιμές. ΦράΝ.Πλαστήρα 14, Τέρμα Πόντου, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, 2310529559decomat.gr
Κωστα, να υποθεσω οτι αν θελει κανεις να το κοψει με χειροριονο, καλυτερα θα ητανε με σιδηροπριονο? (πολυ περισσοτερα δοντια)Εγώ έχω κόψει με γωνιακό τροχό με δίσκο πολλαπλων χρήσεων..
Σαν.αυτον.
Ναι με σιδεροπριονο θα ήταν καλύτερα....αλλά δυστυχώς θα σου σπάσει τα νεύρα καθώς συνέχεια θα μαγκωνει...Κωστα, να υποθεσω οτι αν θελει κανεις να το κοψει με χειροριονο, καλυτερα θα ητανε με σιδηροπριονο? (πολυ περισσοτερα δοντια)
Αυτο εγινε λογω βαριας οξειδωσης του μπρουτζου. Εαν σε τακτικα διαστηματα γινεται ενα ελαφρυ περασμα με brasso+ σκουπισμα δεν θα χρειαστουνε φοβερα τριψιματα. Υπαρχει βεβαια και η εναλλακτικη λυση σφραγισης του γυαλισματος με καποιο βερνικι μεταλου (πχ αυτο). Μου ακουγεται παρα πολυ καλο, αλλα για να ειμαι εικλικρινης δεν εχω δοκιμασει.Απλώς να εχετε υπόψη σας ότι χρειάστηκε πολύ τρίψιμο (μου έφυγε το χέρι), για να πετύχεις ένα ικανοποιητικό γυάλισμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.