Παρήγγειλα τελικά από temu αυτά τα 2:
Μάπα το καρπούζι τελικά αφού το μεγάλο κλειδί έχει εσωτερικό 34mm,οπότε το έκοψα με το Dremel στα 44mm.
Mπήκε μέσα το παξιμάδι,το έσφιξα όσο πήγαινε,αλλά ο τρόπος βιδώματος είναι τελικά χάλια,αφού όταν γυρίζεις την βρύση αριστερά-δεξιά,ταυτόχρονα βιδώνει ή ξεβιδώνει και το παξιμάδι.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Προς το παρόν παρήγγειλα το κλειδί για νιπτήρες της Stanley που έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω ότι "ανοίγει" έως 50mm.Αν δεν γίνει τίποτα και με αυτό,η επόμενη κίνηση θα είναι η πρότασή σου και αν αποτύχει και αυτό,θα αλλάξω βρύση προσέχοντας η επόμενη να μην έχει αυτό το κωλοσύστημα βιδώματος στον πάγκο.Δεν ξέρω εάν σε βοηθήσει τι έκανε σε εμένα ο υδραυλικός για παρόμοιο πρόβλημα. 'Ελυσε τη βρύση το επάνω μέρος και το αφαίρεσε αφήνοντας μόνο τη βάση της. Έπειτα έσφιξε την βάση γυρνώντας την και επανασυναρμολόγησε τη βρύση. Αυτό δεν μπορούσε να το κάνει νωρίτερα γιατί έβρισκε ο επάνω μηχανισμός της βρύσης στην πλάτη του πάγκου και δεν μπορούσε να περιστραφεί. Το πρόβλημα προέκυψε όταν τοποθετήθηκε η γούρνα στον πάγκο (τεχνογρανίτης) χωρίς να τοποθετηθεί πρώτα η βρύση. Η εναλλακτική ήταν να ξηλωθεί ο πάγκος. Στην πρώτη προσπάθεια δεν τερμάτισε σωστά, ξεβίδωσε λίγο και περίστρεψε το παξιμάδι τόσο ώστε στη δεύτερη να τερματίσει σωστά.
Συνάδελφοι, καμιά ιδέα πως επισκευάζουμε αυτό; (καλώδιο τσακισμένο ακριβώς μετά τον στυπιοθλίπτη). Ο φορτιστής (λαπτοπ) είναι πρεσσαριστός και δεν έχει βίδες για να ανοίξει και ο στυπιοθλίπτης είναι ένα με το καλώδιο. Σκεφτόμουνα κάτι σε ανοιχτό θερμοσυστελλόμενο αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Όπως είναι τώρα το καλώδιο είναι ζήτημα χρόνου να κοπεί.
View attachment 242014
Με ένα κομμάτι ξύλο πίσω από το χερούλι ίσως...;Καλησπέρα παιδες...
Πριν από κάτι μέρες αγόρασα έναν κουβα τις Durostick 32l...
View attachment 242564
Το πρόβλημα μου όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτο ειναι οτι δεν έχει κάποιο είδος πλαστικο χερουλι ωστε να το πιάνεις πάρα μόνο "χούφτες" για το χερι..
View attachment 242565
Οπότε σκέφτομαι λύση για κάποιο χερουλι..που ναι μεν να είναι στιβαρο αλλά.και.απο την άλλη να κρατάει..
Έχω στο μυαλό μου αλυσίδα και στο κέντρο να σταθεροποιησω κομμάτι από λάστιχο...
Το ζήτημα είναι εάν από το βάρος σπάσει το πλαστικό χερουλι...
Οπότε ζητάω να βρω και καμιά αλλη μια πατέντα που να εξυπηρετεί τη κατάσταση..
Στο συνυπολογισμο της σκέψης μου θα πρέπει να βάλω οτι εάν φτιαχτεί κάποιο υλικο(κόλλα.κυριος) στα 2/3 το βάρος θα ειναι συγουρα 20 κιλά...οπότε και αυτό θα πρέπει να προσμετράται..
Δεκτή οποιαδήποτε πρόταση..
Το.κομματι ξύλου ακούγεται καλή ιδέα καθώς θα σταθεροποιησει το κενό και το χερουλι δεν θα "παιζει" καθόλου αμα το.παχος του ξύλου πάει και σφηνωνει..Με ένα κομμάτι ξύλο πίσω από το χερούλι ίσως...;
Και 2 βίδες με ροδέλα πιάνεις την αλυσίδα.
ή με το παρακάτω..
Το συρματοσχοινο πως θα σταθεροποιηθει σε ένα σημείο.ψιλα στο χερουλι..;Για να μην σπάσουν τα χερούλια απο το βαρος, χρειάζεται πιστεύω κάτι άλλο που να ´´αγκαλιάζει´ κυκλικά τον κουβά ακριβώς κάτω από την προεξοχή, κάτι σαν στεφάνι θα έλεγα. Πάνω σε αυτό
(ισως συρματόσχοινο) θα μπορούσες να προσαρμόσεις την λαβή για να το σηκώνεις...
Μιχάλη αυτό όντως,εχω πολλους τετοιους κουβαδες,γίνεται αλλά νομίζω ότι δεν θα κρατήσει για πολυ..άσε δε που η διάμετρος του κουβα είναι πόλη μεγάλη και δεν ξέρω εάν θα φτάνει να κάνει καλό "στεφανι" ώστε να το πιάνεις...Δεν μπορεις να βρεις μια σιδερενια χειρολαβη που εχουν καποιοι κουβαδες και να το προσαρμοσεις στον κουβα της Duro?
Τετοιους κουβαδες βρισκεις και καινουριους με λιγοτερο απο 2 ευρω αν δεν εχεις καποιο μεταχειρισμενο απο τον οποιο μπορεις να αφαιρεσεις την λαβη.
Τρυπες στον πλαστικο κουβα μπορεις να κανεις με πυρωμενο καρφι.
Εάν της περάσω λάστιχο παντού σχεδον. ;Η αλυσιδα θα λυγιζει, θα διπλωνει σα φιδι και θα πεφτει στον κουβα. Δεν νομιζω οτι βολευει.
...και έτσι και έγινε...Εάν της περάσω λάστιχο παντού σχεδον. ;
Εννοείς μέσα από την πατουρα της χουφτας η περιμετρικά του κουβα εάν κατάλαβα σωστα..Θέλει 2 λάμες να αγκαλιάσουνε γύρω - γύρω μέσα από την πατούρα του κουβά και εκεί επάνω να βιδωθούν οι βίδες. Έτσι όπως είναι το βάρος πέφτει στα 2 χερούλια και κάποια στιγμή ο κουβάς θα τσακίσει στην περιφέρεια ανάμεσα στα 2 χερούλια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.