Το σκέφτηκα και αυτό και έχω περάσει και μεβρανες σε αυτοκίνητα...το θέμα μου είναι αν θα μπορέσω να τις ενώσω καλά και αν μπορώ να τις τοποθετήσω από μέσα!!γιατί απέξω θα φαίνεται χαλια
Το σκέφτηκα και αυτό και έχω περάσει και μεβρανες σε αυτοκίνητα...το θέμα μου είναι αν θα μπορέσω να τις ενώσω καλά και αν μπορώ να τις τοποθετήσω από μέσα!!γιατί απέξω θα φαίνεται χαλια
Όσο περνάει η ώρα μου αρέσει η ιδέα ...έτσι και αλλιώς από μέσα θα ενώσω με κοιλοδοκο και μπαμπριζοκολλα αρα η ένωση αν έχει 2 και 3mm διαφορα μεβρανη με μεβρανη πιστευω θα χάνεστε στο ματιΘα τις βαλεις πριν βιδωσεις το πλεξι.
Για την τοποθετηση και ενωση με σαπουναδα μια χαρα θα τα πας.
Καλημέρα.. Ήδη αγόρασα κοιλοδοκο 100χ100χ3 και,ητον 5μμ για να τα γεμίσω...περιμενω να βρω πλακακι 1.20χ75 για να τα ντύσω...σήμερα θα ξεκινήσω τον σκελετό.. μπουκάλες εχει παντού 12v 24v ότι θες και το συγκρατούν αυτές.. δεν είναι υδραυλικες αλλά με ντίβα στο εσωτερικό...οπότε δεν παίζει να πεσουν...πριν 2 χρόνια τοποθέτησα με 340 ευρο στην εξωπορτα μου και ειλικρινά δεν κουνιέται τπτ...τώρα για το βάρος τις πορτας θα βάλω εσωτερικά 60χ40χ3μμ και ένα 5μμ πλεξιγκλάς..δλδ εδώ έχω καταλήξει...άρα πιστευω δεν θα ξεπεράσω τα 150 κιλά...για 2 μπουκάλες αυτά δεν είναι τπτ...έχει μέχρι και 600κιλα..ότι πληρώσεις θα πάρεις...Ωραία όλα αυτά, αλλά έχεις σκεφτεί πόσο θα ζυγίζουν 17 μέτρα στραντζαριστού βαρέως τύπου; (υπερβολή η κοιλοδοκός πιστεύω) + το βαρος του ακρυλικού;
Επίσης, στο video της εταιρείας έχουν κάτι πανάκριβα και πανίσχυρα ηλεκτρικά αμορτισέρ που ανεβάζουν - κατεβάζουν όλο αυτό το θηρίο. Έχεις σκεφτεί λύση; Πως θα το σταθεροποιείς στην πάνω θεση; Με κολόνες;
Μήπως μια τεντούλα (σαν αυτή που έχουν τα τροχόσπιτα) θα ήταν πιο απλή λύση;
Ενδιαφέρον πάντως το site της εταιρείας. Έχει διάφορες ιδέες![]()
Για την ευχαρίστηση του μάστορα γίνετε αυτό..Δημήτρη εγώ το θεωρώ υπερβολή αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κλειδώνει και να αποφύγετε η κλοπή ο βανδαλισμός σε δημόσια μέρη.
εννοείς να τρυπήσω το μπετό και να βάλω κάθετα μπετόβεργες για να πατήσει η μεταλλική βάση; αν έχεις κάποια φωτογραφία θα βοηθήσε να δω τι εννοείςΈτσι όπως το βλέπω μπορείς απευθείας να καρφώσεις νέα σίδερα στο μπετό και να τα κολλήσεις στη βάση που έχεις. Ούτε τσίμεντα ούτε τίποτα.
Σπίτι μου που έχουν βάλει ένα σίδερο ισόπλευρο Γ ώστε στην ακμή του να πατάνε οι ρόδες τις γκαραζόπορτας το έχουν στερεώσει με αυτόν τον τρόπο.
Και για να έρθει αλφαδιά στη μία πλευρά είναι μέχρι και για 1εκ στον αέρα.
Αυτό έχει αντέξει και βυτίο και φορτηγό με χώμα που έχω φέρει.
Η κόλληση έσπασε γιατί αυτή είναι οριζόντια στην.κατασκευη και όχι κάθετη...και μιλάμε για τσερκι 8αρη από.βλεπω...συν οτι όλη η βαση παιζει/τρανταζεται από την.διελευση των οχημάτων.
η βάση ήταν ηλεκτροκολλημένη πάνω σε αυτά τα σίδερα και η κόλληση έσπασε
View attachment 245460μπορείτε να κάνετε και το αλλά ένα πλαίσιο σε αυτήν την σχάρα από κάτω αλλά να χωράει μέσα στο φρεάτιο με ποδαρακια...δλδ σαν τραπέζι μέσα στο φρεάτιο στο ύψος που πατούσε η σχάρα...και μετά συγκόλληση της σχάρας πανω σε αυτό το τραπεζη και θα είναι για μια ζωή.. κοιλοδοκο 40χ40χ3 είναι μια χαρά συμφωνω
Θα σκουριάσει αλλά τι σε πειράζει.. και προσφατως πήρα χρώμα για κατασκευές εντός του νερού που δεν χρειαζετε και ασταρι...αλλά ο καιρος θα δειξειΝαι αυτό με το πλαίσιο σκέφτηκα και εγώ. Όμως αν πατάει μέσα στο φρεάτιο δε θα σκουριάσει από τα νερά η κοιλοδοκός;
Είχα σκεφτεί ότι πρώτα πρέπει να φτιαχτεί το τσιμέντο και μετά να κολληθούν τα σίδερα, αλλά τώρα θα φέρω σιδερά να μου πει λύση για καλύτερη στήριξη.
Δεν θα κολυμπάει στο νερό...θα έχει νερά.μονο από βρόχινα φαντάζομαι..Ναι αυτό με το πλαίσιο σκέφτηκα και εγώ. Όμως αν πατάει μέσα στο φρεάτιο δε θα σκουριάσει από τα νερά η κοιλοδοκός;
Είχα σκεφτεί ότι πρώτα πρέπει να φτιαχτεί το τσιμέντο και μετά να κολληθούν τα σίδερα, αλλά τώρα θα φέρω σιδερά να μου πει λύση για καλύτερη στήριξη.
εννοείς να τρυπήσω το μπετό και να βάλω κάθετα μπετόβεργες για να πατήσει η μεταλλική βάση; αν έχεις κάποια φωτογραφία θα βοηθήσε να δω τι εννοείς
Δεν μπορουν να τοποθετηθουν αυτο δυστυχως.λινκ που βρήκα. προφανώς εχει και αλλα ενδεχομένως καλύτερα
![]()
Σετ Επιδιόρθωσης Επίπλων Furniture Fix 6 Τεμαχίων Ιδανικά για Καναπέδες και Πολυθρόνες |
Σετ Επιδιόρθωσης Επίπλων Furniture Fix 6 Τεμαχίων Ιδανικά για Καναπέδες και Πολυθρόνεςsmartbuying24.comΠάνελ Επιδιόρθωσης & Ανύψωσης Επίπλων - OffersMania
Ανακαλύψτε το Πάνελ Επιδιόρθωσης & Ανύψωσης Επίπλων μια φθηνή και έξυπνη λύση για να βελτιώσετε την κατάσταση των επίπλων σας μετά το πέρασμα χρόνων!offersmania.gr
![]()
Επισκευή υποστήριξης καναπέ
Επισκευή υποστήριξης καναπέΕίναι προσαρμόσιμο για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πλάτος ή βάθος καρέκλας, έδρας αγάπης ή καναπέ, καθώς και κρεβάτια από δίδυμο έως king size, συνδέοντας πολλαπλά πάνελ για να ταιριάζουν σwww.gadgettime.gr
μπορεις να βαλεις και ξύλο αλλα θα ειναι πολυ σκληρός ο καναπές μετα. Αλλα μια δοκιμή δεν κοστίζει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.