Νίκο, όπως θα κατάλαβες προφανως από τα συμφραζόμενα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είμαι της γενιάς του ελλενίτ, οπότε σιγά μην φοβηθώ τα μαύρα o-rings (τα οποία ηδη έχω βάλει). Δυστυχώς όμως, όταν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από ......αυτό είναι καρκινογόνο, αυτό προκαλεί καρκίνο κτλ.... και όταν έχεις παιδί, κάπου συμβιβάζεσαι. Βέβαια μπορεί αύριο να βγει μια νόρμα και να λέει οτι η σιλικόνη είναι καρκινογόνος.Καλά, αν δεις την διαδρομή του νερού μέχρι να έρθει στην βρύση σου, οι φλάντζες θα ήταν το λιγότερο που θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Αν πάλι έχεις φίλτρο, κανένα θέμα. Συμπέρασμα από εμένα, μη δίνεις σημασία, μια φλάντζα είναι.
Όχι ταλιμπανιές τύπου ελλενίτ, Παναγία μου... Και εγώ της ίδιας γεννιάς είμαι, θυμάσαι που πίναμε νερό από τα λάστιχα στις αλάνες υποθέτω.. Εγώ πάντως είμαι σε φάση να βάλω φίλτρο, αφένός επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα εμφιαλωμένα, εφ΄εταίρου επειδή κουράστικα να τα κουβαλάω στις σκάλες. Όπως είπα και πριν, μια φλάντζα είναι, μη φορτώνεις με επι πλέον ανησυχίες το μυαλό σου.
Δεν το εχω επειχηρηση αλλα μου το ειχαν καθαρισει ετσι πριν απο 6-7 χρονια....νομιζω 4 η 5 μαζι ειχε βαλει για το καθαρισει..το αποτελεσμα αρκετα ικανοποιητικο...Καλημέρα. Για καθαρισμό καμινάδας τζακιού η ερώτηση:
Η καμινάδα είναι περίπου 6 μέτρα και στην σκεπή μετράω εσωτερική διάμετρο 24Χ24εκ (τετράγωνη καμινάδα).
-Να πάρω τετράγωνη βούρτσα 25Χ25εκ ή στρογγυλή Φ30εκ ?
-Τα κοντάρια αυτά (όλοι παρόμοια φαίνεται να πουλάνε), μπορείς να ενώσεις όσα θες? Πχ παίρνεις 3 σετ τα ενώνεις και φτάνεις τα 6 μέτρα?
Γενικά, αν κάποιος το έχει επιχειρήσει, κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.
Τετράγωνη είναι η καμινάδα, άρα να πάρω την τετράγωνη βούρτσα. Αυτό για το νάυλον το θυμάμαι που το είχε γράψει παλιά κάποιος στο φόρουμ - θα γίνει.Δεν το εχω επειχηρηση αλλα μου το ειχαν καθαρισει ετσι πριν απο 6-7 χρονια....νομιζω 4 η 5 μαζι ειχε βαλει για το καθαρισει..το αποτελεσμα αρκετα ικανοποιητικο...
Οσο αφορα τις βουρτσες εξαρταται πως ειναι η καμιναδα σου...Θελει και καλη μονωση με ναιλον ο τρυγυρω χωρος στο σαλονι γιατι ολο και κατι θα βγει...
Δεν μαρεσει το γυαλιστερό..θέλω να έχει κάτι σαν σχέδιο για εφέ..δεν παιρνεις ενα κομματι γυαλιστερο απο βιομηχανια ειππλων τροφιμων? Μετα 4 βυσματα με καπακι για τα κεφαλια των βιδων
Με έχουν πει κάνα 2 άτομα οτι απο τα λιπη που καίνε όταν πιτσιλαει κανει λεκέ σαν να οξυδωνετε και την φοβάμαι.. έχεις αντιστοιχη εμπειρία?όλη μέρα εκεί έχω καταλήξει το πολύ πολύ να χάσω 150 ευρο..και σκέφτηκα να το βερνικαρω με κάτι πυρίμαχο διαφανες..αλλα θελω να το ρωτησωΜπορεις να βαλεις αλουμινιο σε οτι σχεδιο θες απο 1.5μμ
![]()
DAMIER 1000x2000x1,5mm
Φύλλο αλουμινίου Damier Διαστάσεων 1x2 μέτρα και πάχος 1,5 χιλιοστά.zalonis.eu
Κωστή αυτά ειναι μαυρα...εγω έχω υπολογίσει οτι μου χρειαζετε ένα φύλλο 1250 επί 2500..αν και απο αυτό θα χρησιμοποιήσω το 1250χ1500..πρεπει να το πάρεις όλο γιατι δεν παιρνεις ρεταλι σε όσους ρώτησα αθηνα..τωρα βρήκα έναν σε νέα Ιωνία που το 2mm 1250 επι 2500 μου το αφήνει 174ευρο χωρίς στραντζες κοψίματα.. αν και θα ήθελα 3 mm όπως λες..Εάν θα εφάπτεται με την ψησταρια εντελώς όπως ούτε το φύλλο αλουμινίου που είναι πολύ καλή λύση σαν αναλογία τιμής απόδοσης θα σου κάνει δουλειά σε βάθος χρόνου...
Να ξέρει ότι όσο πάχος προσθέτεις τόσο θα σου αντέξει περισσοτερο...
Τα 3χιλ είναι μια χαρά για μένα.. απλώς από την ζέστη δεν θα ακουμπιεται καν..
Πάντως δεν ξέρω που εχει ψάξει αλλά δεν πάει τόσο ψηλά σε τιμη που λες .
![]()
Κριθαρακι- μπακλαβωτη φυ
www.matrakas.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.