Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά Μιχάλη. Ότι επιθυμείς σου εύχομαι καθώς και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά και στην πολεμική αεροπορία.
Σε όλους τους Αρχάγγελους που αλωνίζουν το Αιγαίο, καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις.

Xρονια πολλα στους Αγγελους και Μιχαληδες!

Oi Μιχαληδες απο την Κρητη, ο ΓΔ μας o Τzimisce, ο Aγγελος ο Μαστροχαλαστης και ολοι οι εορταζοντες μελη και αναγνωστες μας, παντα γεροί και δυνατοι ευχομαι!

Χρονια σου πολλα, Μιχαλη, παντα με υγεια να χαιρεσαι τα εργαλεια σου :)
Εγω δεν γιορταζω μεν (αφου τα 'χουμε πει αυτα), δεχομαι τις ευχες ευχαριστως, δε :)

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρονια σου πολλα, Μιχαλη, παντα με υγεια να χαιρεσαι τα εργαλεια σου :)
Εγω δεν γιορταζω μεν (αφου τα 'χουμε πει αυτα), δεχομαι τις ευχες ευχαριστως, δε :)

Μα επειδη τα εχουμε πει και επειδη δεχεσαι τις ευχες ευχαριστα, σου ευχηθηκα και σημερα :))

Συναδελφοι, ευχαριστω για τις ευχες! Να ειστε ολοι καλα!

Xρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα...!!!
Εύχομαι πάντα υγεία σε εσάς και τους οικείους σας...

Χρόνια πολλά καί καλά μέ υγεία καί ότι καλύτερο γιά τούς σημερινούς εορτάζοντες.
Ειδικά γιά τήν "ψυχή" τού forum στόν γνωστό κατά κόσμο Χιώτη τού εύχομαι καλά μαστορέματα,καλές επισκευές,καλό φωτορεπορτάζ (εργαλείων-reviews κ.τ.λ),καί καλές αφίξεις νέων εργαλείων,αναλώσιμων κ.τ.λ

Επίσης χρόνια πολλά στήν περήφανη πολεμική αεροπορία μας πού τήν υπηρετήσαμε 23 μήνες,στούς αετούς τών αιθέρων μας,νά έχουν πάντα καλές πτήσεις καί καλές καί ασφαλείς προσγειώσεις.Επίσης στά πληρώματα εδάφους τής πολεμικής μας αεροπορίας νά συνδράμουν πάντα μέ ετοιμότητα καί να έχουν τα αεροσκάφη μας έτοιμα καί ασφαλή,γιά τίς δύσκολες πτήσεις.

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ιδιαιτερα στο φιλο μου Χιωτη ,υγεια και καλα μαστορεματα !!!

Πολυχρονοσ Νεκτάριε πάντα με υγεία μάστορα μου

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να μας ζησεις Νεκταριε, εναν σε εχουμε στο φορουμ και σου ευχομαστε τα καλυτερα και τα πιο ποιοτικα χρονια (..και εργαλειακια:)