Δεν φεύγει από το εξωτερικών ούτε με σφαίρες.
Καλως ήρθες !
Δεν νομίζω οτι καθόμαστε "απαθείς" μπροστά σε αυτή τη φρίκη.
Το ίδιο είχαμε σοκαριστεί και εξαγριωθεί με το Βελιγράδι.Αλλά δεν νομίζω οτι οι "αντιδράσεις" μας θα ιδρώσουν κάποιο αυτί των υπευθύνων..
Δυστυχώς άλλοι έχουν τη δύναμη και κινούν τα νήματα..
Ναι μην το χάσουμε το κελεπούρι!!!
Καλως ήρθες !
Δεν νομίζω οτι καθόμαστε "απαθείς" μπροστά σε αυτή τη φρίκη.
Το ίδιο είχαμε σοκαριστεί και εξαγριωθεί με το Βελιγράδι.Αλλά δεν νομίζω οτι οι "αντιδράσεις" μας θα ιδρώσουν κάποιο αυτί των υπευθύνων..
Δυστυχώς άλλοι έχουν τη δύναμη και κινούν τα νήματα..
Η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον οι Ελληνες ´ξυπνάνε´πιό γρήγορα..
Και συμφωνώ πώς πλήν Ανδριανοπουλαίων και Σωμεριταίων και λοιπών τεθλιμένων συγγενών,η ελληνική Κοινή Γνώμη είχε αντιδράσει και στούς βομβαρδισμούς τής Γιουγκοσλαβίας ενώ η Ογρόπη ροχάλιζε ή πανηγύριζε..
Μετά που ξύπνησε ήταν αργά.
Όχι κάτι πιο εύκολο, να βγούμε ειρηνικά και να πούμε τι πιστεύουμε και δεν μιλάω μόνο για τους Έλληνες, αλλά για τους ανθρώπους που έχουν 5 δράμια μυαλό παραπάνω απο αυτούς που απάνθρωπα κυβερνούν και εξουσιάζουν.
Και δεν είμαι Αριστερός, αν σας πέρασε απο το μυαλό...
Υ.Γ ΤΑ μεγάλα πνεύματα.......Σπύρο!!!
Σόρρυ Αιμίλιε αλλά δεν "σταμπάρω" ανθρώπους πολιτικά..
Λυπάμαι αν σου έδωσα αυτή την εντύπωση.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν είσαι αριστερός ή καρα-δεξιός.
Νομίζω οτι όλοι μας αντιδρούμε το ίδιο μπροστά σε αυτή την φρίκη.
Η τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς.
αλλά το "φταίμε και όλοι εμείς" χτυπάει λίγο άσχημα..perator:
Καλή Χρονιά.!!!!!!!!!!
Οχι ρε σύ.
Δεν είναι το θέμα να πάρεις τά όπλα.
Αλλά οποιαδήποτε αντίδραση καλό κάνει.
Θέμα Κοινής Γνώμης τίθεται.
Με τους Γιουγκοσλάβους υπήρχαν δεσμοί. Γιαυτό και η αντίδραση.
Με τους Παλαιστίνιους τι δεσμούς έχουμε?
Εκτός από την Δήμητρα...:antlers:
Mα που ήσουν σήμερα ? Ποιός σου είπε οτι δεν υπήρξε αντίδραση ?
Από το in.gr :
"Συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας
Με φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών στην οδό Πανόρμου, ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική πορεία κατά των ισραηλινών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, φιλοπαλαιστινιακές και αντιπολεμικές οργανώσεις, οργανώσεις της Αριστεράς και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, καθώς επίσης και ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, από την πλατεία Ελευθερίας, με κατεύθυνση την ισραηλινή πρεσβεία.
Οι διαδηλωτές σταμάτησαν στην αμερικανική πρεσβεία, όπου φωνάζοντας συνθήματα για «λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «νίκη στην Ιντιφάντα», έκαψαν μια ισραηλινή και μια αμερικανική σημαία ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε στην ισραηλινή πρεσβεία, στον κόμβο της Κατεχάκη, όπου οι διαδηλωτές έκαψαν ισραηλινές σημαίες και πανό με ισραηλινά σύμβολα.
Λίγο αργότερα, οι διαδηλωτές πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα, στην κάθοδο της οδού Κηφισίας με κατεύθυνση προς την οδό Πανόρμου.
Ομάδα ατόμων, έφυγαν από την πορεία και έσπασαν τη τζαμαρία αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη συμβολή της Κηφισίας με την οδό Ερυθρού Σταυρού, στην προέκταση της Πανόρμου, και προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα εντός της αντιπροσωπείας.
Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να εισέλθουν στην οδό Πανόρμου, όπου κατά μήκος της οδού, και μέχρι να διαλυθεί η πορεία, προξένησαν φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών.
Mα που ήσουν σήμερα ? Ποιός σου είπε οτι δεν υπήρξε αντίδραση ?
Από το in.gr :
"Συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας
Με φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών στην οδό Πανόρμου, ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική πορεία κατά των ισραηλινών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, φιλοπαλαιστινιακές και αντιπολεμικές οργανώσεις, οργανώσεις της Αριστεράς και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, καθώς επίσης και ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, από την πλατεία Ελευθερίας, με κατεύθυνση την ισραηλινή πρεσβεία.
Οι διαδηλωτές σταμάτησαν στην αμερικανική πρεσβεία, όπου φωνάζοντας συνθήματα για «λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «νίκη στην Ιντιφάντα», έκαψαν μια ισραηλινή και μια αμερικανική σημαία ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε στην ισραηλινή πρεσβεία, στον κόμβο της Κατεχάκη, όπου οι διαδηλωτές έκαψαν ισραηλινές σημαίες και πανό με ισραηλινά σύμβολα.
Λίγο αργότερα, οι διαδηλωτές πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα, στην κάθοδο της οδού Κηφισίας με κατεύθυνση προς την οδό Πανόρμου.
Ομάδα ατόμων, έφυγαν από την πορεία και έσπασαν τη τζαμαρία αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη συμβολή της Κηφισίας με την οδό Ερυθρού Σταυρού, στην προέκταση της Πανόρμου, και προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα εντός της αντιπροσωπείας.
Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να εισέλθουν στην οδό Πανόρμου, όπου κατά μήκος της οδού, και μέχρι να διαλυθεί η πορεία, προξένησαν φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών.
Δεν ξέρω εάν έχουμε δεσμούς,αλλά είχαμε καλές σχέσεις μέ τις Αραβικές χώρες.
Τις ´ξεχάσαμε´απο το 1996 και ευτυχώς που ο Καρολος Παπούλιας τίς ξαναθυμήθηκε.
Και οι Πολίτες δεν εναντιώνονται μόνον λόγω δεσμών σέ τετοια ´δυσανάλογη χρήση βίας´-έκφραση ογροπαϊκή και in τώρα τελευταία-
Εδώ μιλάμε για προγραμματισμένη Γενοκτονία.
Πόσο στοίχημα οτι το καρρώ μαντήλι θα πάει σύννεφο από βδομάδα...
καλα, όλοι αναρωτιόμαστε γιατί οι ισραηλινοί κανουν αυτό, γιατί οι αμερικάνοι δεν κάνουν το άλλο, αλλά κανείς δεν είδα να αναρωτηθεί "γιατί η Χαμάς κάνει ότι κάνει, όταν ξέρει οτι το Ισραήλ θα αντιδράσει με τον τρόπο που αντιδρά συνήθως?" Κανείς δεν έχει την απορία δηλαδή ?
Τελικά ο Χίτλερ είχε -σ'αυτό έτσι? μη μου βγει και το όνομα- δίκιο: Οι λαοί πρέπει να διαπραγματεύονται την ειρήνη, όταν έχουν δίπλα τους ένα γεμάτο κανόνι.
Ουαί τοις ηττημένοις.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος
Φίλτατε, 2 μηνύματα πριν το δικό σου εξέφρασα αυτήν ακριβώς την απορία...
Ούτε βαλτοί να ήταν (δεν πιστεύω φυσικά ότι είναι).
Και ειλικρινά ξαναρωτώ: τι στο καλό συμβαίνει?? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι στ´αλήθεια τόσο ψυχανώμαλοι.
Τα περί "παρατηρητών" στις εκλογές τ' ακούω βερεσέ:
Όταν δεν υπάρχουν θεσμοί, η ζωή συνεχίζεται και αφού φύγουν οι παρατηρητές- βέβαια με παρατηρητές είναι πολύ καλύτερα από το καθόλου παρατηρητές -,
αλλά τα περί εκλεγμένων κυβερνήσεων σε συνθήκες Παλαιστίνης, Λιβάνου, Κοσόβου ή Σερβίας του "Σλόμπο" (θυμάστε?- δεν είναι μόνο ο Σωμερίτης νούμερο Σπύρο, είναι και ο μισός ελληνικός τύπος με τους "αδελφούς" Σέρβους) Μιλόσεβιτς, έστω και με παρουσία χιλιάδων παρατηρητών, μου προκαλούν κλαυσίγελο..
Τελικά ο Χίτλερ είχε -σ'αυτό έτσι? μη μου βγει και το όνομα- δίκιο: Οι λαοί πρέπει να διαπραγματεύονται την ειρήνη, όταν έχουν δίπλα τους ένα γεμάτο κανόνι.
Ουαί τοις ηττημένοις.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.