O Λουλι ήταν και δάσκαλος χορου... αν θυμάμαι καλα αυτοτραυματίστηκε με το μπαστουνι που χρησιμοποιουσε στην διδασκαλία χορου!ο λουλι που πεθανε χτυπωντας το ποδι του με το μπαστουνι του ηταν ο πρωτος που το ξεκινησε, τουλαχιστον ετσι θελει ο μυθος.
Εξαιρετικός δίσκος. Λ.Σ.ο britten μουσικος εχει αφησει μια υπεροχη arpeggione sonata μαζι με τον ροστροποβιτς. υπεροχη μουσικη, καλη ηχογραφηση
![]()
Με τους Άγγλους συνθέτες δεν τα πάω καλά.
Δεν γεννήθηκα στο νησί, αλλά έζησα εκεί για τέσσερα χρόνια κάνοντας μεταπτυχιακά σε δυο πανεπιστήμια και παρότι έχω δικαιώματα πλην του εκλέγειν-εσθαι ποτέ δεν μου άρεσε να ζω εκεί, ούτε και στην Κάθριν που είναι Αγγλίδα. Όμως η μουσική των Βρετανών συνθετών τουΔεν είσαι ο μόνος γιατρέ μου. Όσες φορές θέλησα να εξερευνήσω το έργο Άγγλων συνθετών απογοητεύτηκα. Κανένας τους δε φαίνεται να έχει πάνω από ένα ή δύο έργα που να τραβάνε τον ακροατή που δεν γεννήθηκε στο νησί. πάρτε για παράδειγμα τον Holst.
![]()
Πόσοι από εμάς έχουν στη συλλογή τους κάτι άλλο πέρα από τους πανταχού παρόντες Πλανήτες; και ακόμα και αν κάποιος από εμάς έχει την Perfect Fool Suite ή τον Hymn of Jesus, πόσο συχνά τα ακούει; Αλλά η ώρα είναι προχωρημένη και θα επανέλθω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.