Μαύρες σκιές δεξιά και αριστερά σε Samsung 75QN85D,τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής για αγορά από κατάστημα;

Mrvaggos9

New member
13 February 2022
90
Σήμερα βλέποντας ποδόσφαιρο έχω να πω πως στη δεξιά πλευρά της οθόνης είναι σαν να υπάρχει μια σκιά κάπως, όταν η λήψη είναι στο χόρτο.
Δεν το έχω παρατηρήσει αλλού, αλλά στο χόρτο ,επειδή είναι κάπως σαν αντίθεση και φωτεινό το χρώμα λόγω πράσινου φαίνεται καθαρά.
Και δεν είμαι σε πλάγια θέση ,αλλά στην ευθεία της αριστερής πλευράς.

Επίσης περιμένω να έρθουν για calibration κάποια στιγμή.
Δεν ξέρω αν θα διορθωθεί ή αν θα το παρατηρήσει και ο ίδιος.
Επισυνάπτω φωτογραφιες.
Σε βίντεο φαίνεται καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο εδώ

IMG_2068.jpeg

View attachment IMG_2069.jpeg

Attachments

• IMG_2067.jpeg
    IMG_2067.jpeg
    534 KB · Views: 30
  • IMG_2066.jpeg
    IMG_2066.jpeg
    535.4 KB · Views: 30
Περιμενουμε εντυπωσεις .Καλορυζικη
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω μαύρες σκιές δεξιά και αριστερά. Χθες που έβλεπα αγώνα το είδα.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής για αγορά από κατάστημα;
Γίνεται επιστροφή και αγορά νεας καλύτερου μοντέλου;

Επικοινώνησα με πλαίσιο τηλεφωνικώς και έστειλα email με βίντεο φωτογραφίες. Για να δούμε. Δεν μου έχει ξανατυχει ελαττωματικο προιον και δεν ξέρω τι γίνεται σαυτες τις περιτωσεις. Τους είπα επίσης πως λόγω DOA αν κριθεί ελαττωματικη να δω άλλο μοντέλο "πιο καλό" αλλά είπαν στο τηλέφωνο πρώτα πρέπει να έρθει άνθρωπος να τη δει από κοντά καθώς είναι μεγάλη. Μπήκα σε ταλαιπωρία δυστυχώς

Ψάξε κάποια χρώματα που φαίνεται εντονα για να είσαι έτοιμος πριν έρθει.
Αν αρχίσει να ψάχνει μπορεί στο τέλος να σου πει ότι έτσι είναι δεν έχει τίποτα.
Κράτα μας ενήμερους.

• Like
Reactions: Mrvaggos9
Από τις φωτο φαινεται για, οχι πολύ μεγαλη, ανομοιομορφία.

Δεν ειναι κατι ασυνηθιστο.

Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν αλλά αν σε ενοχλεί μπορεις να το παλέψεις (ειναι μαλλον στην ευχερεια του πωλητή και της αντιπροσωπείας αν θα το ''περάσουν''').

Με ρυθμιση δεν φτιάχει, πάντως.

Έβλεπα ποδόσφαιρο χθες και ήταν πολύ ενοχλητικό. Έχω βρει βίντεο με calibration σε διάφορα χρώματα που φαίνεται η ανομοιομορφια. Θα σας ενημερώσω με ότι προκύψει

Έβλεπα ποδόσφαιρο χθες και ήταν πολύ ενοχλητικό. Έχω βρει βίντεο με calibration σε διάφορα χρώματα που φαίνεται η ανομοιομορφια. Θα σας ενημερώσω με ότι προκύψει
Απλα δεν πρεπει να περασει τις ημερες του doa(αν καθηστερησησουν να ερθουν για ελενχο απο το μαγαζι) .
Μην πεταξεις κουτι κι οτιδηποτε υπηρχε μεσα σε αυτο.
Επειδη το dse(ανομιομορφια οθονης ) ειναι λιγο λοταρια κι αυξανεται οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη παντα ενεχει ρισκο.
Αφου δεν μπορεις να δεχθεις αυτη την ανομοιομορφια παλεψετο για αντικατασταση ή νεα τηλεοραση .
Ευχομαι να πανε ολα καλα .

• Like
Reactions: Mrvaggos9
Με κάλεσαν μόλις και έκανε εκείνη την ώρα τη φόρμα δήλωσης βλάβης στη Samsung για να έρθει να το δει τεχνικός της Samsung .
Με είπε ότι αυτή είναι η διαδικασία.
Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθουν γρήγορα.
Επίσης κοίταξε τις φώτο που έστειλα και λέει δεν βλδοω κάτι εγώ.
Εν τω μεταξυ ειδικά στην φώτο με το γκρι φόντο είναι εμφανές

Μόλις έφυγε ο τεχνικός του εξουσιοδοτημένου σέρβις της Samsung στη Θεσσαλονίκη.
Έβγαλε και αυτός φωτογραφίες σε κάθε χρώμα.
Έβαλε ειδικό Mode.
Από το κινητό του φαινόταν τα μαύρα, ενώ με γυμνό μάτι όχι από το κέντρο που ήμασταν.
Λέει έχω δει και χειρότερα είναι η αλήθεια.
Μου εξήγησε ότι η Samsung το αποδέχεται αυτό γενικά και άλλοι το έχουν περισσότερο άλλοι λιγότερο.
Και όσο ανεβαίνεις σε ιντσα μπορεί να φαίνεται παραπάνω.
Μου είπε πως λέγεται το φαινόμενο (δεν θυμάμαι την ονομασία του).
Τέλος πάντων αναμένω ενημέρωση μέχρι Δευτέρα γιατί είναι Σ/Κ αν θα γίνει DOA γιατί είμαι ακριβώς με τις μέρες.
Το πιο εμφανές είναι στο πράσινο φόντο και στο ποδόσφαιρο που μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.
Αναμένουμε αλλά δεν πιστεύω να αλλαχτει.
Θα δείξει.
Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετικος και ευγενικός

• Like
Reactions: lentozo
Πήγα σήμερα και τις είδα δίπλα δίπλα σε ίδιο περιεχόμενο και ήταν όντως καλύτερη η S90D..
Βέβαια ήταν λίγο πιο σκουρη και η B4 πιο φωτεινή σε κάποιες σκηνές.
Οπότε άλλαξα σε S90D...
τους είπα μήπως γίνεται να βάλω την C4 σε παραγγελία, γιστι θα έχουν διαθεσιμότητα τον Φεβρουάριο ,αλλά με είπαν δεν γίνεται.
Κανενα νεο απο την samsung ?

Κανενα νεο απο την samsung ?

Πήρα σήμερα το μεσημέρι και δεν είχαν απάντηση ακόμα.
Αλλά με είπαν εφόσον δηλωθηκε η βλάβη εντός DOA δεν υπάρχει θέμα με την προθεσμία.
Ο τεχνικός που ήρθε Παρασκευή με είπε από την εμπειρία του ότι Δευτέρα Τρίτη θα απαντήσουν από Αθήνα.
Να δούμε τώρα αν αύριο έχω απάντηση

Πήρα σήμερα το μεσημέρι και δεν είχαν απάντηση ακόμα.
Αλλά με είπαν εφόσον δηλωθηκε η βλάβη εντός DOA δεν υπάρχει θέμα με την προθεσμία.
Ο τεχνικός που ήρθε Παρασκευή με είπε από την εμπειρία του ότι Δευτέρα Τρίτη θα απαντήσουν από Αθήνα.
Να δούμε τώρα αν αύριο έχω απάντηση
Τεταρτη σημερα καννα νεο ?

Τίποτα. Κάθε μέρα μιλάω με το live chat και μου λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα. Μου λένε όταν είναι θα επικοινωνήσει ο προϊστάμενος μαζί μου. Χθες μου είπε η κοπέλα στο τσατ ότι την Δευτέρα καταχωρήθηκε το αίτημα σαυτους

Τεταρτη σημερα καννα νεο ?
Με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι δεν θεωρούν πως είναι ελαττωματικο και πως είναι το πάνελ έτσι των Led. Είναι ένα φαινόμενο. Επεμενα πόση ώρα ότι έχω δώσει ένα ποσό και δεν ανεχομαι να έχω αυτό το θέμα. Είχα παλιότερο neo qled και ήταν μια χαρά. Ήταν πολύ αρνητική σε ότι την έλεγα. Επίσης την λέω έχω όλη την καλή διάθεση να δώσω παραπάνω και να πάω σε άλλο μοντέλο της Samsung σε oled και λέει εμείς δεν εγκρινουμε το DOA. Μίλησε με το κατάστημα αν δεχτούν υπαναχωρηση... Και μου λέει το κορυφαίο ότι είναι θέμα ρυθμίσεων. Λέω πλάκα κάνεις τι ρυθμίσεων. Ήρθε ο τεχνικός και το είδε και φαινόταν . Συνέχιζε ότι εμείς δεν κάνουμε αντικατάσταση κλπ

Μίλησα με πλαίσιο και ανέφερα τι και πως. Μου είπε ο άνθρωπος ότι θα μιλήσει με τη Samsung να το δει και θα με καλέσει. Αν δεν γίνει τίποτα, μπορώ να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή (για τη Samsung όχι το πλαίσιο) ή δεν γίνεται;

Last edited:
Μίλησα με πλαίσιο και ανέφερα τι και πως. Μου είπε ο άνθρωπος ότι θα μιλήσει με τη Samsung να το δει και θα με καλέσει. Αν δεν γίνει τίποτα, μπορώ να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή (για τη Samsung όχι το πλαίσιο) ή δεν γίνεται;
Το Πλαίσιο αρνήθηκε το DOA? Την αγόρασες διαδικτυακά ή σε μαγαζί Πλαίσιο?

Το Πλαίσιο αρνήθηκε το DOA? Την αγόρασες διαδικτυακά ή σε μαγαζί Πλαίσιο?
Η αγορά έγινε από το κατάστημα. Και η παραλαβή 2 μέρες μετά στον χώρο μου. Όταν ανέφερα το πρόβλημα στο πλαίσιο για DOA ενημέρωσαν το εξουσιωδοτημενο service της Samsung στη Θεσσαλονίκη και ήρθε τεχνικός του συγκεκριμένου σέρβις να βγάλει φωτογραφίες για να τις στείλει στη Samsung στην Αθήνα. Και σήμερα είχα την αρνητική απάντηση από Samsung τηλεφωνικώς. Όλα αυτά εντός DOA. Έτσι πριν λίγο επικοινώνησα με το πλαίσιο ότι η Samsung δεν δέχεται το DOA και μου λέει αρχικά ότι αφού η Samsung απάντησε αρνητικά είναι δεμένα τα χέρια μου. Τον λέω είναι εντός DOA. Ή να γίνει επιστροφή υπαναχωρηση δεν ξέρω τι άλλο. Είπε θα επικοινωνήσει με τη Samsung και θα με καλέσει να ενημερώσει.
Η παραλαβή έγινε 20/1 και η δήλωση για βλάβη στο πλαίσιο έγινε στις 23/1. Και μου λέει ο τεχνικός της Samsung πως αφού δηλωθηκε εντός DOA δεν υπάρχει θέμα και να περάσουν οι 7 μέρες που δικαιουσαι για DOA. Δεν ξέρω αν έπρεπε να έρθει τεχνικός του πλαίσιο ή της Samsung

Απο την εμπειρια μου, η Samsung με κάποια πίεση (ευγενική) θα υποχωρησει....

Το Πλαισιο δεν ειναι αυτό που ήταν παλιά όσον αφορά την εξυπηρέτηση, γενικά....

Η αγορά έγινε από το κατάστημα. Και η παραλαβή 2 μέρες μετά στον χώρο μου. Όταν ανέφερα το πρόβλημα στο πλαίσιο για DOA ενημέρωσαν το εξουσιωδοτημενο service της Samsung στη Θεσσαλονίκη και ήρθε τεχνικός του συγκεκριμένου σέρβις να βγάλει φωτογραφίες για να τις στείλει στη Samsung στην Αθήνα. Και σήμερα είχα την αρνητική απάντηση από Samsung τηλεφωνικώς. Όλα αυτά εντός DOA. Έτσι πριν λίγο επικοινώνησα με το πλαίσιο ότι η Samsung δεν δέχεται το DOA και μου λέει αρχικά ότι αφού η Samsung απάντησε αρνητικά είναι δεμένα τα χέρια μου. Τον λέω είναι εντός DOA. Ή να γίνει επιστροφή υπαναχωρηση δεν ξέρω τι άλλο. Είπε θα επικοινωνήσει με τη Samsung και θα με καλέσει να ενημερώσει.
Η παραλαβή έγινε 20/1 και η δήλωση για βλάβη στο πλαίσιο έγινε στις 23/1. Και μου λέει ο τεχνικός της Samsung πως αφού δηλωθηκε εντός DOA δεν υπάρχει θέμα και να περάσουν οι 7 μέρες που δικαιουσαι για DOA. Δεν ξέρω αν έπρεπε να έρθει τεχνικός του πλαίσιο ή της Samsung
Απόδειξη της δήλωσης βλάβης στο Πλαίσιο έχεις? Η παραλαβή από Samsung έγινε εντός DOA, οπότε στην χειρότερη έχεις αυτό. Ανάλυση ότι έχει πρόβλημα αποδεκτό από την Samsung έχεις?