Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

αλλη μια λυση στο βωμο του μαυρου!!!!!!

ναι Κύριοι !!!! ιδού

http://www.valleypopcorn.com/Store.cfm?Info=1&ProductID=9

Το χτύπησα κι'όλλας λέμε...πήρα ένα κιβώτιο έτσι γιά να υπάρχει!!!:flipout:

:flipout::flipout::flipout:

1) Μεγάλωσα στον κινηματογράφο που είχε ο παππούς μου, γυρνώντας τα καρούλια στο καμαράκι προβολής, απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μέχρι τα 27 μου χρόνια περίπου ,και η τελευταία ταινία που προβάλαμε την τελευταία ημέρα πριν κλείσει γιά πάντα ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ ήταν η ταινία <Σινεμα ο Παράδεισος!!!>

Ώπα! Ποιόν ΟΡΦΕΑ Γιάννη, της Αρτέμωνος στο Νέο Κόσμο;;;:chinscratch:

Παναθεμα σε ρε συνονόματε, κανα πιο κοντινό μέρος δε βρήκες; :)
Πως θα δώ εγω τώρα τον D-ILA σε 135"; απο τον αη-βασίλη εφαγα Χ. :(
Α! Μετά απο τέτοια καθυστέρηση στην ανανέωση του θρέντ, δε θέλω αλλο ποια εικόνες. Video + 3d Virtual Tour. (Σε night vision παντα- μην προσπαθείς να μου γλυτώσεις με μαυρα καρέ), Η λίστα επίσης λέει: time-lapse video της κατασκευής του χώρου, interactive menus (java enabled), και φυσικά στάμπα μαυρίλας.

Αρκετά είπα, τελευταία με πιάνουν εμπνεύσεις. Ειλικρινά απίστευτη δουλεία, δε κουράστικα να σε επαινώ μια απο εδώ μια απο εκεί....!

Παναθεμα σε ρε συνονόματε, κανα πιο κοντινό μέρος δε βρήκες; :)
Πως θα δώ εγω τώρα τον D-ILA σε 135"; απο τον αη-βασίλη εφαγα Χ. :(
Α! Μετά απο τέτοια καθυστέρηση στην ανανέωση του θρέντ, δε θέλω αλλο ποια εικόνες. Video + 3d Virtual Tour. (Σε night vision παντα- μην προσπαθείς να μου γλυτώσεις με μαυρα καρέ), Η λίστα επίσης λέει: time-lapse video της κατασκευής του χώρου, interactive menus (java enabled), και φυσικά στάμπα μαυρίλας.

Αρκετά είπα, τελευταία με πιάνουν εμπνεύσεις. Ειλικρινά απίστευτη δουλεία, δε κουράστικα να σε επαινώ μια απο εδώ μια απο εκεί....!

Το να δείς τον Dila σε 135 ίντζες φίλε μου Γιάννη, δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο.Εαν ψάξεις κάπου κοντά σου μπορεί και να το βρείς αυτό....το δύσκολο είναι να τον δείς να παίζει έτσι ,σε ξεχωριστό δωμάτιο βαμένο κατράμι σε όλα του!!!
Επειδή όμως εδω το θέμα μας είναι η σκεπή κυρίως και επειδή πράγματι το θέμα έκατσε λίγο πίσω, λέω το απόγευμα να σας περάσω εδω κάποιες φωτογραφίες στις οποίες θα μπορείτε να δείτε ΜΟΝΟ κομάτια της κατάμαυρης σκεπής πως διακοσμήθηκαν χωρίς να εμποδίζουν την θέαση η να χαλάνε την εικόνα με οποιονδήποτε τρόπο, ενω παράλληλα ξεκουράζουν κα το μάτι όταν δεν υπάρχει προβολή....ολοκληρωμένα λοιπόν κάποια μέρη της κατάμαυρης σκεπής σε λίγο...σχετικά κοντινά πλάνα γιά να μην ξεφύγουμε απο το θέμα και να μην προδώσουμε ακόμη τα υπόλοιπα τα οποία θα ενταχθούν στο άλο θέμα "Σινεμά ο Παράδεισος".

Η μαύρη σκεπή λοιπόν στην οριστική της μορφή, μαζί με τα καλούδια της,τα οποία είναι κρεμασμένα με πετονιά γιά να μην φαίνεται κάποιο σχοινί η αλυσίδα και χαλάει την όλη εικόνα του χώρου.
Να διευκρινήσω ότι δεν φημίζομαι γιά τις φωτογραφικές μου ικανότητες,αλά έτσι και αλλοιώς οι συνθήκες φωτογράφισης στο μαύρο δωμάτιο είναι απίστευτα δύσκολες συν το γεγονός ότι προσπάθησα να μην προδώσω άλα στοιχεία του χώρου τα οποία δεν είναι η σειρά τους να βγούν ακόμη και φυσικά όταν βγούν(..έρχονται άμεσα...) θα ενταχθούν στο άλλο θέμα...Σινεμά ο Παράδεισος, στην κατηγορία παρουσιάσεις συστημάτων εικόνας και ήχου.

Last edited:
Δεν σχολιάζω. Τέλειο... και τώρα μια ματιά στα σχέδια του Γιάννη!

image50fc49917053copyjx1.jpg

Last edited:

Δεν σχολιάζω. Τέλειο... και τώρα μια ματιά στα σχέδια του Γιάννη!

image50fc49917053copyjx1.jpg

Καλά εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα!!!

1) Δεν ξαναβάφω στη σκεπή τίποτα που να με κάνεις μαύρο!!!.....(τελικά με το φλάς και με φόντο όλα μαύρα κοίτα να δείς τι φαίνεται.....κανονικά δεν φαίνεται τίποτα!!!)
2) Εδω μπορεί να έχεις δίκιο με το σπαθί..μάλλον πάμε γιά μαύρη βαφή!!!
3) Το κόκκινο φωτάκι που έπιασε το αετένιο μάτι σου, είναι το φωτάκι απο το κουδούνι το οποίο αναβοσβύνει όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας.Το έχω τοποθετήσει ακριβώς πάνω απο το air condition,(παίρνει απο εκείνη την πρίζα ρεύμα) και είναι απέναντι και δεξιά απο τις θέσεις θέασης-ακρόασης.Να διευκρινήσω ότι το κουδούνι που έχει αυτο το φωτάκι βάφτηκε μαύρο καθώς επίσης και το κλιματιστικό και για αυτό δεν φαίνεται τίποτε απο αυτά στην foto ενω κανονικά είναι και τα δύο μέσα στο κάδρο!!!-bye-

Η πετονιά βγάζει μάτι !

Δυσκολεύτικες να βρείς κάτι σε πιό ...μαύρο?
Στα είδη αλιείας στη Μαύρη Θάλασσα έψαξες :flipout:

Ρε συ..μέχρι και τα γαντζάκια στο ταβάνι που στηρίζεται η πετονιά μαύρα τα έβαψα!!!

Θεός! Τι να πω;
Γιάννη τα σέβη μου! :grinning-smiley-043
Απίστευτος χώρος και πάνω από όλα χαίρεσαι ακόμη και κατά την κατασκευή του!

Θεός! Τι να πω;
Γιάννη τα σέβη μου! :grinning-smiley-043
Απίστευτος χώρος και πάνω από όλα χαίρεσαι ακόμη και κατά την κατασκευή του!

Να´σαι καλά...σε ευχαριστώ πολύ..
Το έχω πεί το ξαναλέω και θα το λέω συνέχεια....εδω και 2 περίπου χρόνια ασχοληθήκαμε φτειάχνοντας ολόκληρο σπίτι και όσο έχω ευχαριστηθεί την διαμόρφωση και κατασκευή σημείων σε αυτο το μικρό extra σπιτάκι του σινεμά δεν έχω ευχαριστηθεί τίποτε άλλο.Οσο μάλιστα σκέφτομαι ότι εκεί μέσα ο παππού Γιάννης κάποτε έβαζε τα άλογά του και τα εργαλεία του κάτι με πιάνει!!!

Αγαπητέ έχεις ρίξει πολύ δουλειά και σέβομαι το μεράκι σου αλλά τα home theaters έχουν και μια αίσθηση χλίδας που δεν τίμησες και τόσο. Είναι καθαρά hard core δωμάτιο με στόχο την απόδοση (όχι ότι με χάλαγε...!) Εύγε και από εμένα.

ΥΓ: οι ήρωες δεν ζαλίζονται εκεί πάνω;

Αγαπητέ έχεις ρίξει πολύ δουλειά και σέβομαι το μεράκι σου αλλά τα home theaters έχουν και μια αίσθηση χλίδας που δεν τίμησες και τόσο. Είναι καθαρά hard core δωμάτιο με στόχο την απόδοση (όχι ότι με χάλαγε...!) Εύγε και από εμένα.

ΥΓ: οι ήρωες δεν ζαλίζονται εκεί πάνω;

Είχα δυό επιλογές...την χλίδα που λες και εσύ και αυτό που επέλεξα εγω.Συνδιασμός και των δύο δεν γινόταν.Η επιλογή μου βασίστηκε στην χλίδα της απόδοσης, με το όποιο αισθητικό κόστος.Χλίδα έχουν και τα Vilage,μόνο που δεν ακούγεται και δεν βλέπεται ταινία με τίποτα!!!
Απο την άλη η ξύλινη σκεπή με ώθισε ακόμη περισσότερο προς αυτη την επιλογή και φυσικά η περιοχή που βρίσκεται το δωματιάκι αυτό.
Οταν θα έρθει η στιγμή γιά ολοκληρωμένες φωτογραφίες του χώρου μαζί με video ίσως και εσύ ,όπως και οι υπόλοιποι φίλοι να έχουν μιά καλύτερη εικόνα του χώρου, γιατί προς το παρών μόνο η σκεπή φαίνεται...
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.....όσο γιά τους ήρωες εκεί ψηλά...καλά κρατούν!!!

Ρε Γιάννη, τι έφτιαξες βρε φίλε??!!!

Χίλια μπράβο σου αξίζουν :SFGSFGSF::worshippy:

Μακάρι να με αξιώσει κάποτε ο Θεός να έρθω προς τα μαύρα μέρη σου να το δω από κοντά :ernaehrung004:

ΥΓ.: Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις έναρξη τώρα τις απόκριες και να ντυθείτε όλοι ΜΑΥΡΟΙ και να έχεις πρώτη προβολή το "10 μικροί νέγροι" της Αγκάθα Κρίστι !! :flipout::flipout:

Ρε Γιάννη, τι έφτιαξες βρε φίλε??!!!

Χίλια μπράβο σου αξίζουν :SFGSFGSF::worshippy:

Μακάρι να με αξιώσει κάποτε ο Θεός να έρθω προς τα μαύρα μέρη σου να το δω από κοντά :ernaehrung004:

ΥΓ.: Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις έναρξη τώρα τις απόκριες και να ντυθείτε όλοι ΜΑΥΡΟΙ και να έχεις πρώτη προβολή το "10 μικροί νέγροι" της Αγκάθα Κρίστι !! :flipout::flipout:

Σε ευχαριστώ πολύ ρε Πανούλη.....
Το είχα βάλει σκοπό ζωής κάποια στιγμή να τα καταφέρω, και φαίνεται ότι η στιγμή αυτη ήρθε πό γρήγορα απο ότι περίμενα...εντάξει δεν είναι το τέλειο,αλά εμένα μου φτάνει και μου περισεύει...στο κάτω-κάτω αυτο μπορούσα αυτο έκανα, και μάλιστα με δουλειά προσωπική σε όλα κατά 80%.-bye-

Ότι καλύτερο έχω δεί !!!:worshippy:
Να'στε καλά να το απολαύσετε.

(Psss. Άγαλμα πρέπει να κάνεις)

Σκέφτομαι προς το Μάιο (να χει μεγαλώσει λίγο κι ο Γιώργος), να κατέβω Άργος στους γονείς του κουμπάρου.

Επισκέψεις δέχεστε;

Ότι καλύτερο έχω δεί !!!:worshippy:
Να'στε καλά να το απολαύσετε.

(Psss. Άγαλμα πρέπει να κάνεις)

Σκέφτομαι προς το Μάιο (να χει μεγαλώσει λίγο κι ο Γιώργος), να κατέβω Άργος στους γονείς του κουμπάρου.

Επισκέψεις δέχεστε;

Οχι μόνο δεχόμαστε επισκέψεις, αλά μην τολμήσεις να έρθεις προς τα εδω και δεν περάσεις απο τον Παράδεισο!!!
Οσο για το άγαλμα....περιμένω να τελειώσει πρώτα, εκείνη το δικό μου!!!:flipout: