Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Τι εγινε ρε παιδια? στο ποιο πολυσυζητημενο νημα του Home Cinema παραρτηματος δεν υπαρχει post εδω και 10 μερες!!! πως ειναι δυνατον? απαιτω τωρα ενημερωση του τι γινεται με το project,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΑΣ Καυ...λ....νετε και μετα να μας αφηνετε.. με το Dedicated sto χερι....!!! πειτε μας νεα!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Τι εγινε ρε παιδια? στο ποιο πολυσυζητημενο νημα του Home Cinema παραρτηματος δεν υπαρχει post εδω και 10 μερες!!! πως ειναι δυνατον? απαιτω τωρα ενημερωση του τι γινεται με το project,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΑΣ Καυ...λ....νετε και μετα να μας αφηνετε.. με το Dedicated sto χερι....!!! πειτε μας νεα!!!

:flipout::flipout::flipout:

Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!!

Προς το παρών έχω να πω ότι......η πρόβα της πρεμιέρας έγινε και στέφθηκε με απόλυτη μαυρίλα....χμ....επιτυχία ήθελα να πω!!!!Εικόνα και ήχος απο άλον πλανήτη!!!
Επίσης ο διάκοσμος σχεδόν ολοκληρώθηκε, με τα μουσικά και κινηματιογραφικά δισκάκια να έχουν μπεί στα ράφια τους, και τα υπόλοιπα ,που δεν λέω ποιά και τι ακόμη να έχουν βρεί τις θέσεις τους σε διάφορα μέρη ακόμη και στην οροφή!!!Δεν έχει ολοκληρωθεί όμως ακόμη ο εξωτερικός διάκοσμος στον εξωτερικό τοίχο, που θα είναι μιά μεγάλη έκπληξη.Επίσης τοποθετήθηκε στην εξώπορτα και το κουδούνι που γράφει...<Σινεμά ο Παράδεισος>Αυτο επίσης που μένει είναι η ολοκλήρωση κατασκευής του rack μηχανημάτων και η παραλαβή-τοποθέτηση της βελούδινης κουρτίνας η οποία τελικά θα είναι σε μπορντώ χρώμα.......

μπορντω? Μμμ γουσταρω...αυτοι ειναι χρωματισμοι!
Δεν βλεπω την ωρα να το δω τελειωμενο.
Και παλι εδωσες ρεστα, Κυριε Νανοπουλε!:grinning-smiley-043

μπορντω? Μμμ γουσταρω...αυτοι ειναι χρωματισμοι!
Δεν βλεπω την ωρα να το δω τελειωμενο.
Και παλι εδωσες ρεστα, Κυριε Νανοπουλε!:grinning-smiley-043

Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και τελικά δεν μπόρεσα να πάω σε άλο χρώμα εκτός απο μπορντώ βελούδο...σήμα κατατεθέν μιάς κινηματογραφικής αυλαίας που θέλει να σέβεται το ονομά της!!!
Α...και ξέχασα να σας πω πως βαφτίστηκε ο κινηματογράφος και φυσικά το όνομά του γράφτηκε με μαύρα γράμματα στο κουδούνι της εξώπορτας......τι άλο;...μα φυσικά <Σινεμά ο Παράδεισος>.....

γιαννη και "ψητοπωλειο το ψοφιο κουναβι" να το oνομαζες το cinema παλι φανταστικο θα ηταν... :P :guitarist::guitarist:

γιαννη και "ψητοπωλειο το ψοφιο κουναβι" να το oνομαζες το cinema παλι φανταστικο θα ηταν... :P :guitarist::guitarist:

:flipout::flipout::flipout:

Κάτσε ρε συ...αφού ακόμη δεν έχεις δεί τίποτε απο foto...
Οσο γιά την ονομασία δεν είναι τυχαία...έχει μεγάλη ιστορία για εμένα και δεν θα μπορούσα αλλοιώς...
1) Μεγάλωσα στον κινηματογράφο που είχε ο παππούς μου, γυρνώντας τα καρούλια στο καμαράκι προβολής, απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μέχρι τα 27 μου χρόνια περίπου ,και η τελευταία ταινία που προβάλαμε την τελευταία ημέρα πριν κλείσει γιά πάντα ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ ήταν η ταινία <Σινεμα ο Παράδεισος!!!>
2) Την ίδια ακριβώς ονομασία είχα δώσει στον θερινό κινηματογράφο που είχα στήσει στην αυλή του πατρικού μου σπιτιού που τώρα πλέον μένω μόνιμα, γιά 3 συνεχή καλοκαίρια.Μετά σταμάτησα λόγω θανάτου της μητέρας μου και μεγάλων εργασιών στο σπίτι και στον κήπο ,προκειμένου να γίνει η μόνιμη κατοικία μας...ελπίζω φέτος να συνεχίσω την παράδοση!!!

...1) Μεγάλωσα στον κινηματογράφο που είχε ο παππούς μου, γυρνώντας τα καρούλια στο καμαράκι προβολής, απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μέχρι τα 27 μου χρόνια περίπου ,και η τελευταία ταινία που προβάλαμε την τελευταία ημέρα πριν κλείσει γιά πάντα ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ ήταν η ταινία <Σινεμα ο Παράδεισος!!!>
2) Την ίδια ακριβώς ονομασία είχα δώσει στον θερινό κινηματογράφο που είχα στήσει στην αυλή του πατρικού μου σπιτιού που τώρα πλέον μένω μόνιμα, γιά 3 συνεχή καλοκαίρια.Μετά σταμάτησα λόγω θανάτου της μητέρας μου και μεγάλων εργασιών στο σπίτι και στον κήπο ,προκειμένου να γίνει η μόνιμη κατοικία μας...ελπίζω φέτος να συνεχίσω την παράδοση!!!

:grinning-smiley-043

We can do magic in these times
be what we want to be
We'll all be rock 'n' roll stars
immortal on TV
And if you see me looking tired
I've just been sleeping thought the day
But I got something to keep me wired
So we can dance the night away
Wouldn't it be a drag to be like them
They're gonna sell out everything
But I won't get fooled again
Cause I'm gonna be . . .19 forever
You better believe it - you know my dream's still alive
You can love it or leave it
But I'm never gonna be 35

Στον δημιουργο του Σκοτεινου Παραδεισου
Στον τρελλο ιπποτη της Πυργελας
χαρα
δυναμη
ενεργεια
υγεια

ΧΡΟΝΙΑ ΠοΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ
!!

.

Χρόνια πολλά Γιάννη!!!!!!!

negro-smiling.jpg

Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και τελικά δεν μπόρεσα να πάω σε άλο χρώμα εκτός απο μπορντώ βελούδο...σήμα κατατεθέν μιάς κινηματογραφικής αυλαίας που θέλει να σέβεται το ονομά της!!!
..

Έτσι... Ακριβώς έτσι... Δεν υπάρχει άλλο χρώμα γι' αυτή τη χρήση λέμε... :a0210:

Γιάννη, πολύχρονος, σιδερένιος κι ανοξείδωτος... Καλές απολάυσεις... -bye-

Μόλις πριν λίγο και μετά απο αρκετές ημέρες πεδέματος τελείωσα με την τοποθέτηση και την αρχειοθέτηση στα ράφια των cd και dvd....γιά εκείνο που πάω να σκάσω είναι ότι δεν μπορώ να βρώ χώρο γιά να τοποθετήσω τα πολλά βινύλια που έχω......

Last edited:
Μόλις πριν λίγο και μετά παο αρκετές ημέρες πεδέματος τελείωσα με την τοποθέτηση και την αρχειοθέτηση στα ράφια των cd και dvd....γιά εκείνο που πάω να σκάσω είναι ότι δεν μπορώ να βρώ χώρο γιά να τοποθετήσω τα πολλά βινύλια που έχω......

Ελα ρε Γιαννη:slapface:. Σοβαρος λογος για να σκας. Αν θες μπορω να σε απαλλαξω απο αυτους και να στουν προσεχω εγω στην δικη μου δισκοθηκη:a0210:. Γι αυτο ειναι οι φιλοι :BDGBGDB55:

Ελα ρε Γιαννη:slapface:. Σοβαρος λογος για να σκας. Αν θες μπορω να σε απαλλαξω απο αυτους και να στουν προσεχω εγω στην δικη μου δισκοθηκη:a0210:. Γι αυτο ειναι οι φιλοι :BDGBGDB55:

Να'σαι καλά ρε συ....πως και δεν το σκέφτηκα μέχρι τώρα;:a0210: