Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Όλα καλά Γιάννη μου,όμως ξέχασες έναν πολύ σημαντικό παράγοντα αντανακλάσεων του φωτός.
Το πρόσωπο των θεατών!!!
Προτείνω λοιπόν πριν την είσοδο στον χώρο,οι θεατές να αλείφονται με φούμο.

Όλα καλά Γιάννη μου,όμως ξέχασες έναν πολύ σημαντικό παράγοντα αντανακλάσεων του φωτός.
Το πρόσωπο των θεατών!!!
Προτείνω λοιπόν πριν την είσοδο στον χώρο,οι θεατές να αλείφονται με φούμο.

Τι θα έλεγες λοιπόν, εσυ να είσαι ο πρώτος καλεσμένος θεατής εφαρμόζοντας αυτη την μέθοδο!!!:flipout:

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

" this theatre has been designed for use from african-people with rotten or no teeth"

.......

4954605.gif

Last edited:

:hmmmm::hmmmm:Πες μας και το προβολι που θα πυροβολει τις 135 ιντζες????????????

JVC HD1.....σε λίγο θα τον δείτε και αυτον κρεμασμένο!!!

Υπάρχουν πάρα πολλά νέα....γενικά η πρεμιέρα δεν θα αργήσει γιά πολύ ακόμη.Αύριο τελειώνει και το θέμα κατασκευής και τοποθέτησης γυψοσανίδας γιά την σκηνή αυλαίας.
Μπήκαν οι θέσεις...μπήκε η μοκέττα...μπήκαν τα πίσω και εμπρός ηχεία...τοποθετήθηκε η οθόνη και ο προβολέας και μάλιστα δοκιμάστηκε γιά να εξακριβώσω ότι όλα πάνε καλά με την απόσταση σε σήμα 1080 γιά να μην τραβιέμε μετά με το κανάλι.......το μόνο που μπορώ να σας πω προς το παρών είναι 2 πράγματα....πρόκειται γιά έναν πραγματικό μικρό οικογενειακό(;) κινηματογράφο που μπορεί να φιλοξενήσει 16 φίλους καθιστούς και αρκετούς ξάπλα στην μοκέττα...και το δεύτερο ότι η απόδοση του προβολέα έστω και αρύθμιστου μέσα στο μάυρο δωμάτιο είναι κάτι που δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου ποτέ ειδικά σε υλικό υψηλής ευκρίνειας!!!έχω πάθει σόκ και ελπίζω να συνέλθω σύντομα γιά να συνεχίσω και τις υπόλοιπες δουλειές που πρέπει να κάνω...

Last edited:
Συγχαρητηρια Γιαννη, καλη δυναμη για την ολοκληρωση.

Μην ξεχνας τις φωτος ομως !!

Συγχαρητηρια Γιαννη, καλη δυναμη για την ολοκληρωση.

Μην ξεχνας τις φωτος ομως !!

Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνο μου.....οι foto θα έρθουν σε θέμα που θα ανοίξω σύντομα σχετικά με την παρουσίαση του δικού μου κινηματογραφικού χώρου.

Σήμερα πράγματι ξεκινήσαμε την μεγάλη ιστορία με την γυψοσανίδα της αυλαίας, και θα την τελειώσουμε αύριο.Επίσης σήμερα μπήκαν και τα πρώτα διακοσμητικά στον χώρο, με αρκετή δόση απο Ελληνικό παλιό κινηματογράφο μεταξύ των άλων!!!
Στην τελευταία φωτογραφία μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς έχω κάνει με την γυψοσανίδα στην οροφή και στο διάκενο μεταξύ ράγας ηλεκτρική κουρτίνας και γυψοσανίδας αυλαίας.
HomeCinema15-12-20081.jpg

HomeCinema15-12-20082.jpg

HomeCinema15-12-20083.jpg

HomeCinema15-12-20084.jpg

Έχω πάθει πλάκα μιλάμε! (Και ζηλεύω λιγουλάκι... :p - με την καλή έννοια)

Τρέμετε Village και Ster Cinemas! Έρχεται ο Γιάννης!

Απίστευτη δουλειά και μεράκι φίλε Γιάννη! Keep Walking! ;)

Έχω πάθει πλάκα μιλάμε! (Και ζηλεύω λιγουλάκι... :p - με την καλή έννοια)

Τρέμετε Village και Ster Cinemas! Έρχεται ο Γιάννης!

Απίστευτη δουλειά και μεράκι φίλε Γιάννη! Keep Walking! ;)

Να´σαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ-πολύ....εύχομαι και γιά εσένα ότι καλύτερο στις κινηματογραφικές σπιτικές προβολές σου...-bye-

Γιαννη συγνωμη αλλα εισαι σοβαρος? Εβαλες μπασοπαγίδες και διαχυτές ήχου σε........ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ μεσα στο μαυρο δωματιο?????????:slapface:
Αμεσως ξηλωμα και αλλαγη τους σε μαυρα.
Α και με την ευκαιρια κανε κατι και με τα ηχεια. Αυτο το χρυσο χτυπαει ασχημα. Βαψε το ή αλλαξε μοναδες με κατι σε ....... μαυρο :flipout::flipout::flipout:

Γιαννη συγνωμη αλλα εισαι σοβαρος? Εβαλες μπασοπαγίδες και διαχυτές ήχου σε........ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ μεσα στο μαυρο δωματιο?????????:slapface:
Αμεσως ξηλωμα και αλλαγη τους σε μαυρα.
Α και με την ευκαιρια κανε κατι και με τα ηχεια. Αυτο το χρυσο χτυπαει ασχημα. Βαψε το ή αλλαξε μοναδες με κατι σε ....... μαυρο :flipout::flipout::flipout:

Οχι μόνο σε μπλέ, αλά και σε πράσινο χρώμα στον πίσω τοίχο!!!
Βρε λες να βάψω μαύρα τα μεγάφωνα των ηχείων;:violent-smiley-030:

Πριν λίγο τελείωσα και με τις γυψοσανίδες...στην τοποθέτηση ενοώ, γιατί απο αύριο πέρνω γυαλόχαρτο γιά τρίψιμο και πινέλο βουτηγμένο σε μαύρη μπογιά!!!