Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

επισης για τους πολυ πολυ ασπρουδερους ο Γιαννης εχει φροντιζει πριν την εισοδο τους στο κατραμοδωματιο ενα 3 ωρο σολαριο για να σπασει η ασπριλα

leisure_sport_solarium.jpg

Και αντε και πες ότι βγαίνουμε ζωντάνοι, τι να την κάνεις την ρημάδα την ζωή αν σε έχει δαγκάσει ο κόμης Νανόπουλος και πρεπει μετα να κυκλοφορεις μόνο νύχτα και να πίνεις μόνο Bloody Mary;

λαχανί;;; -bye--bye--bye-

αν θες δώσε μας στοιχεια γιατι ψαχνω μονο Legrand εχω βρε σε σκουρα χρώματα

Αλο σκούρο και άλο μαύρο....πές μου τι ψάχνεις και θα σου πω.Εγω βρήκα όλες τις μπρίζες και τους διακόπτες σε μαύρο και σε πολύ καλή τιμή....όχι Legrand

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

επισης για τους πολυ πολυ ασπρουδερους ο Γιαννης εχει φροντιζει πριν την εισοδο τους στο κατραμοδωματιο ενα 3 ωρο σολαριο για να σπασει η ασπριλα

leisure_sport_solarium.jpg

...και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σας υποδεχθεί εκεί μιά αραπίνα κατράμι!!!:grinning-smiley-043
Τελικά η μόνη παραφωνία θα είναι η Αννα καθ'ότι ασπρόδερμη!!!

Last edited:

να κάνω μια 'ρωτηση?
ακόμα φωτό περιμένετε? Αφου ειναι αδυνατο να φωτογραφήσεις κάτι τοσο
μαυρο.

αν δεν πάτ απο κει δε θα δειτε περι τίνος.

Αυτο σκέφτομαι και εγω...πως δηλαδή θα μπορέσω να φωτογραφίσω σε λίγο!!!

Και αντε και πες ότι βγαίνουμε ζωντάνοι, τι να την κάνεις την ρημάδα την ζωή αν σε έχει δαγκάσει ο κόμης Νανόπουλος και πρεπει μετα να κυκλοφορεις μόνο νύχτα και να πίνεις μόνο Bloody Mary;

Και σου ζητάω να γυρίσεις...στο αγάπημένο σου βαμπίρ!!!:flipout:

Αλο σκούρο και άλο μαύρο....πές μου τι ψάχνεις και θα σου πω.Εγω βρήκα όλες τις μπρίζες και τους διακόπτες σε μαύρο και σε πολύ καλή τιμή....όχι Legrand

ΧΜμμ κατράμι τα πήρες και αυτα!!! βασικά δε ξέρω τι χρωμα θελω απλα ψάχνομαι μέχρι να τελειώσουν οι τοιχοι και να εχω ολες τις επιλογές έτοιμες αργότερα.

Γιαννη βγαζε τις φωτογραφιες καθαρες σε παρακαλω....

μας δυσκολευεις τις φωτοσυνθεσεις για τα επομενα φωτορομαντζα.....

Re: Απάντηση: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Και τώρα κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω το τελευταίο κομμάτι φυσιολογικού τοίχου, λίγο πριν την ολική καταστροφή!!!
Ο τοίχος είχε την δική του ιστορία....
HomeCinema18-11-20081.jpg

HomeCinema18-11-20082.jpg

HomeCinema18-11-20083.jpg

στο ενα χερι το πινελο
στο αλλο χερι το διαζυγιοοοοο

η Αννουλα τι λεει για ολα αυτα?

Διάβαζα τις προάλες στο διαδύκτιο οτι όπου νάναι θα εφαρμοστεί και στο Home Cinema η Νανοτεχνολογία αλλά δεν είχα καταλάβει τότε τι ακριβώς εννοούσε... :chinscratch:

Un-πιστεύαμπλ..... :grinning-smiley-043

Αυτο το δωματιο μου μοιαζει με το νεο γραφειο του Μπαρακ :flipout::flipout::flipout:

Μονο αν βλεπεις κομωδια θα ξερεις αν καθετε κανενας διπλα σου.............απο την οδοντοστοιχια που θα ξεχωριζει:flipout::flipout::flipout:

Πολυ μαυριλα αδερφε!
Αλλα αξιζει τον κοπο!
Ανυπομονω να δω τα επομενα σταδια:grinning-smiley-043

Το θέμα είναι πως θα τα δείς αφού θα υπάρχει σοβαρό θέμα φωτογράφισης!!!
Σκέψου ότι σήμερα μεσημέρι και χωρίς να έχει μπεί ακόμα η πόρτα, πέρναγα δεύτερο χέρι τους τοίχους κα στα περισσότερα σημεία δεν έβλεπα τι έκανα...φυσικά αναγκάστηκα και άνοιξα προβολέα .....όχι αυτον γιά τις ταινίες, τον άλον!!!

Γιαννη βγαζε τις φωτογραφιες καθαρες σε παρακαλω....

μας δυσκολευεις τις φωτοσυνθεσεις για τα επομενα φωτορομαντζα.....

Στην Αννα να τα πείς αυτά!!!:grinning-smiley-043