Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Ααα, σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο σου project λοιπον!
Μην ξεχασεις οι κουρτινες να ειναι Black out!:grinning-smiley-043

Σε ευχαριστώ πολύ....
Α....κουρτίνες θα υπάρχουν μόνο στην αυλαία οθόνης γιά να υπάρχει αίσθηση κινηματογράφου και εκεί ,όταν θα ανοίγουν γιά να ξεκινήσει η προβολή και γιά να μην σκονίζεται φυσικά η οθόνη όταν θα είναι κλειστές.Εκεί λοιπόν λέω να κάνω μιά εξαίρεση...θα είναι μπορντώ σκούρο!!!

Last edited:
Γιαννη τι να σου πω,μπραβο φιλε που κανεις ενα ονειρο σου πραγματικοτητα.Αντι να βαψεις δεν μπορουσες να καρφωσεις ενα μαυρο υφασμα η χαρτονι η κατι τετοιο?

Γιαννη τι να σου πω,μπραβο φιλε που κανεις ενα ονειρο σου πραγματικοτητα.Αντι να βαψεις δεν μπορουσες να καρφωσεις ενα μαυρο υφασμα η χαρτονι η κατι τετοιο?

Δημήτρη μου σε ευχαριστώ πολύ φίλε...
Στο ερωτημά σου ,έχω απαντήσει στην σελίδα 3.
Εκτός εκείνης της απάντησης, μπορώ να σου πω ότι προτιμώ την αίσθηση της μαύρης οροφής με τα ξύλα....είναι περισσότερο θεατρικό το όλο σκηνικό.

Σκεφτηκες απο που θα περασεις καλωδιωσεις κλπ?
Υπερυψωση δαπεδου σαν παραδειγμα η
θα μπορουσες ξερεις να κανεις διαβαθμιση θεσεων
και να τα περασεις απο κατω!
Φυσικα η ηχομονωση ειναι πρωτευον θεμα για τους απο κατω.
ps.(Δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου)!

Σκεφτηκες απο που θα περασεις καλωδιωσεις κλπ?
Υπερυψωση δαπεδου σαν παραδειγμα η
θα μπορουσες ξερεις να κανεις διαβαθμιση θεσεων
και να τα περασεις απο κατω!
Φυσικα η ηχομονωση ειναι πρωτευον θεμα για τους απο κατω.
ps.(Δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου)!

Εχουν μπεί παντού κανάλια μέσα σπο τους τοίχους γιά όλα τα καλώδια ήχου και εικόνας, μέχρι και στο gong του σινεμά!!!πουθενά δεν θα υπάρχει εξωτερικό κανάλι .Τα ρεύματα φτειάχθηκαν απο την αρχή όλα και έχουν προβλεφθεί τα πάντα, μέχρι και ρεύματα ψηλά γιά ηλετρικό άνοιγμα στις κουρτίνες της σκηνής, καθώς επίσης και ο κρυφός φωτισμός της, με σποτάκια απο επάνω της.
Στο υπερύψωμα των πίσω θέσεων επίσης έχει υπολογιστεί ρεύμα κάτω απο το δάπεδο γιά φωτεισμό στα νούμερα των θέσεων καθώς επίσης και απαλός φωτεισμός σε σποτάκι στο κράσπεδο της επάνω σειράς,,καθώς ανεβαίνουμε το σκαλοπάτι δηλαδή, όχι τίποτε άλο αλά μέσα στην μαυρίλα μην σκοντάψει κανείς ανεβαίνοντας το διάζωμα.

Last edited:
Γιαννη να μεριμνησεις για φωσφοριζε γιλεκακια για τους καλεσμενους σου.
Θα χαθουν εκει μεσα.

Καλο κουραγιο και καλα τελειωματα:a0210:

Γιαννη να μεριμνησεις για φωσφοριζε γιλεκακια για τους καλεσμενους σου.
Θα χαθουν εκει μεσα.

Καλο κουραγιο και καλα τελειωματα:a0210:
Ναι θα το έχω υπ'όψιν μου!!!
Να'σαι καλά...τώρα που φάγαμε την ουρά έμεινε το γαιδούρι!!!:grinning-smiley-043

Γιάννη, εκτός από τις κουρτίνες , πέτα μέσα και κανά σκουρόχρωμο υλικό, κανά πανελάκι, κάνα τοίχο άλλο χρώμα, να σπάει η μονοτονία του μαύρου. Δεν θα χαλάσει η εικόνα αν έχεις κάπου ένα σκούρο μπλε, καφέ, κόκκινο κλπ. Εντάξει μην τρελαθούμε τώρα....

Βέβαια είναι θέμα αισθητικής του καθενός, αλλά τουλάχιστον με τα δικά μου γούστα θα επεδίωκα να έδινα και μια νότα αισθητικής/πολυτέλειας όπως θες πέστο.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ: Το θυμάσαι το ΡΟΔΟΝ που σ' έπιανε η ψυχή σου από την μαυρίλα όταν έμπαινες; Και καλά εκεί, γιατί ο σκοπός ήταν άλλος. Αλλά όταν ένας χώρος προορίζεται για κινηματογράφο και όχι για "καφρίλες" πιστεύω ότι πρέπει να έχει και μια πιό ανάλαφρη νότα.

Το μπορντώ θα πρεπε να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού και όχι στις κουρτίνες που θα είναι δεξιά-αριστερά από την οθόνη (εκτός αν κρύβονται κάπου μέσα όταν ανοίγουν). Γύρω από την οθόνη (δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω) πρέπει να υπάρχει αυστηρά μαύρο και κατά προτίμηση βελούδο που απορροφάει το σύμπαν...

Γιάννη, εκτός από τις κουρτίνες , πέτα μέσα και κανά σκουρόχρωμο υλικό, κανά πανελάκι, κάνα τοίχο άλλο χρώμα, να σπάει η μονοτονία του μαύρου. Δεν θα χαλάσει η εικόνα αν έχεις κάπου ένα σκούρο μπλε, καφέ, κόκκινο κλπ. Εντάξει μην τρελαθούμε τώρα....

Βέβαια είναι θέμα αισθητικής του καθενός, αλλά τουλάχιστον με τα δικά μου γούστα θα επεδίωκα να έδινα και μια νότα αισθητικής/πολυτέλειας όπως θες πέστο.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ: Το θυμάσαι το ΡΟΔΟΝ που σ' έπιανε η ψυχή σου από την μαυρίλα όταν έμπαινες; Και καλά εκεί, γιατί ο σκοπός ήταν άλλος. Αλλά όταν ένας χώρος προορίζεται για κινηματογράφο και όχι για "καφρίλες" πιστεύω ότι πρέπει να έχει και μια πιό ανάλαφρη νότα.

Το μπορντώ θα πρεπε να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού και όχι στις κουρτίνες που θα είναι δεξιά-αριστερά από την οθόνη (εκτός αν κρύβονται κάπου μέσα όταν ανοίγουν). Γύρω από την οθόνη (δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω) πρέπει να υπάρχει αυστηρά μαύρο και κατά προτίμηση βελούδο που απορροφάει το σύμπαν...

Πολύτιμες οι συμβουλές σου Τάσο...
Ηδη έχω πάνελ ηχοαποροφητικά σε σκούρο μπλέ και μπασοπαγίδες σε σκούρο πράσινο απο τα Vilage που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του τοίχου.Επίσης υπάρχει και ένα καταπληκτικό κάδρο ζωγραφικής με την ιστορία του κινηματογράφου τεράστιο που και αυτό το πήρα απο τα Vilage σε σκούρα χρώματα και θα γεμίσει μεγάλο μέρος τοίχου.Επίσης η μοκέτα κάτω θα είναι σε σκούρό λαδί χρώμα, και εαν υπολογίσω και το σκούρο μπλέ στα καθίσματα του Vilage, νομίζω ότι θα σπάσει κάπως η μαυρίλα χωρίς να επιβαρύνει αυτο την εικόνα.
Σκεφτόμουν ίσως τον πίσω τοίχο απο τις θέσεις θεάσεων να τον βάψω σκούρο μπορντώ, αλά και πάλι δεν ξέρω.....η οθόνη επίσης θα είναι σε σκούρο μπορντώ βελούδο ,αλά θα κρύβεται μέσα στο μαύρο σκηνικό της γυψοσανίδας όταν είναι διπλωμένη, ωπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Last edited:
Ωραίος λοιπόν. :a0210:
Ο προβολέας θα είναι κρεμασμένος από την οροφή ή τέρμα πίσω στον τοίχο σε ράφι;
Οταν προχωρήσεις με το καλό ρίξε και καμιά νέα φωτό.

Ωραίος λοιπόν. :a0210:
Ο προβολέας θα είναι κρεμασμένος από την οροφή ή τέρμα πίσω στον τοίχο σε ράφι;
Οταν προχωρήσεις με το καλό ρίξε και καμιά νέα φωτό.

Ο προβολέας θα είναι κρεμασμένος στο κεντρικό δοκάρι της σκεπής.Εχω υπολογήσει γιά αυτο την βάση οροφής που έχω αγοράσει.Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα να τον τραβήξω η να τον απομακρύνω απο την οθόνη όσο θέλω, αφού το περιθώριο απο τοίχο σε τοίχο είναι είναι 6 μέτρα, όσο και το οριζόντιο κεντρικό δοκάρι.

Last edited:
επειδη προβλεπετε SOLD OUT
στην παγκοσμια πρωτη !
ΚΛΕΙΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .

θελω σειρα Α θεση 5

ευχαριστω !

.

Επειδή είσαι ο πρώτος που κάνει κράτηση και επίσης επειδή σε συμπαθώ ιδιαίτερα, θα σου αλλάξω θέση και σειρά...λοιπόν θα σου κρατήσω σειρά Β και θέση 3η η 4η, όποια εσύ θελεις....ξέρω τι σου λέω!!!-bye-

Last edited:
Επειδή είσαι ο πρώτος που κάνει κράτηση και επίσης επειδή σε συμπαθώ ιδιαίτερα, θα σου αλλάξω θέση και σειρά...λοιπόν θα σου κρατήσω σειρά Β και θέση 3η η 4η, όποια εσύ θελεις....ξέρω τι σου λέω!!!-bye-

Γιατι βρε αλητηριε:slapface:? Δεν σου εχω κανει ηδη κρατηση και μαλιστα πολυθρονα?
Κανεις την παπια για να μην ερθω ε?:BDGBDGB53:

Είμαι σίγουρος πως ο χώρος θα γίνει καταπληκτικός σε απόδοση!

Μόνη "ένσταση" ίσως τα πολλά χρώματα. Μέτρησα μαύρο, μπορντώ, μπλε, λαδί, πράσινο + τα πιθανά διακοσμητικά + φωτισμό. Βέβαια με κλειστά τα φώτα δεν θα φαίνεται τίποτα, αλλά ίσως να γίνει λίγο "πολύχρωμο" με ανοιχτά. Μήπως να περιόριζες τις διαφορετικές αποχρώσεις;

Κατά τα άλλα, μακάρι να τα καταφέρουμε και άλλοι να αποκτήσουμε τέτοιους χώρους! Μπράβο και να το χαίρεστε το Σινεμά στο σπίτι με υγεία!