Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Είμαι σίγουρος πως ο χώρος θα γίνει καταπληκτικός σε απόδοση!

Μόνη "ένσταση" ίσως τα πολλά χρώματα. Μέτρησα μαύρο, μπορντώ, μπλε, λαδί, πράσινο + τα πιθανά διακοσμητικά + φωτισμό. Βέβαια με κλειστά τα φώτα δεν θα φαίνεται τίποτα, αλλά ίσως να γίνει λίγο "πολύχρωμο" με ανοιχτά. Μήπως να περιόριζες τις διαφορετικές αποχρώσεις;

Κατά τα άλλα, μακάρι να τα καταφέρουμε και άλλοι να αποκτήσουμε τέτοιους χώρους! Μπράβο και να το χαίρεστε το Σινεμά στο σπίτι με υγεία!
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ...
Αυτο που θα ήθελα να πω, ότι όσο ευχαρίστηση πέρνω αυτο το διάστημα που φτειάχνω αυτο τον χώρο, δεν την έχω πάρει φτειάχνοντας ολόκληρο σπίτι εδω και ενάμισυ χρόνο....μπορώ να πω ότι ονειρευόμουν και ποθούσα αλύπητα αυτη την στιγμή!!!
Οι ενστάσεις σου γιά τα χρώματα είναι δικαιολογημένες για αυτό και εγω πριν είπα στον Τάσο, ότι ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω.Πάντως τα όποια διαφορετικά χρώματα εαν μπούν θα είνα πολύ σκούρα και κυρίως σε σημεία πίσω απο τις θέσεις θεατών.Ετσι και αλλοιώς αυτό εκτός του ότι εύκολα αλλάζει, είναι κάτι που θα το δω όταν όλα τα άλα θα είναι έτοιμα και για αυτό δεν αγχώνομαι καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα.

Αύριο θα σας περάσω κάποια foto γιά να δείτε το πάχος των τοίχων...δεν θα το πιστεύετε!!!
Οι εσωτερικοί τοίχοι δεν λένε να στεγνώσουν με τίποτε μετά το σοφάτισμα γιά να προχωρήσω σε τρίψιμο και βαφή.Για αυτο τον λόγο απόψε έβαλα να δουλεύουν συνεχώς και με κίνηση 5 ανεμηστήρες προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Last edited:
Aνναααααααααα, ελα να δεις τι ωραια που βαφει το πινελλο μου.

brideoffrank.jpg

μπα δεν παω....τελευταια φορα μου αδειασε ενα κουβα πλαστικο στο κεφαλι, ακομα να βγει το χρωμα...

Copy_of_BrideofF.jpg

μα πηγαινε ντε.....τοση ωρα σε φωναζει το παιδι, μπορει να θελει καμια βρυκολακαδα να ξεδιψασει...

bride.gif

Αντε να παω.......ας το παιξω διπλωματικα

DSCF1515.jpg

Για να δω βρε Γιαννη τι εκανες παλι ?

brideoffrankenstein.jpg

( Πολυ σκουρο το εκανε)

attachment.php

Σου αρεσει Αννα μου ?? για να απολαμβανουμε τα θριλερ καλυτερα.....\

Bride%2Bof%2BFrankenstein.jpg

................

Aνναααααααααα, ελα να δεις τι ωραια που βαφει το πινελλο μου.

brideoffrank.jpg

μπα δεν παω....τελευταια φορα μου αδειασε ενα κουβα πλαστικο στο κεφαλι, ακομα να βγει το χρωμα...

Copy_of_BrideofF.jpg

μα πηγαινε ντε.....τοση ωρα σε φωναζει το παιδι, μπορει να θελει καμια βρυκολακαδα να ξεδιψασει...

bride.gif

Αντε να παω.......ας το παιξω διπλωματικα

DSCF1515.jpg

Για να δω βρε Γιαννη τι εκανες παλι ?

brideoffrankenstein.jpg

( Πολυ σκουρο το εκανε)

attachment.php

Σου αρεσει Αννα μου ?? για να απολαμβανουμε τα θριλερ καλυτερα.....\

Bride%2Bof%2BFrankenstein.jpg

................

Βρε τρελλέ τι έφτειαξες εκεί;δεν παίζεσαι με τίποτε εσύ!!!:flipout::flipout:

Γιάννη, απίστευτη δουλειά φίλε. Κράτα μας ενήμερους με φωτογραφικό υλικό για τις όποιες προόδους :a0210:

@Νίκος Σχ.: Ζήλεψες το κάστρο του Δράκουλα και είπες να φτιάξεις αίθουσα σε πυρηνικό καταφύγιο ? :BDGBGDB55:

Καλα?....δεν ηξερα οτι ο Σπεαρ (εμπιστος αρχιτεκτων του Αδολφου Χιτλερ)
ηταν λατρης του Home Εntertainment!
Ακου 80cm...προφανως για να γλυτωσουν οι γειτονες απο το Ωστικο κυμα των Sub!

Πιασαμε 11 σελίδες και ουτε μια φωτο απο το δωματιο. Ολα ταβανια βλεπω και μαυρα κορακια:D

Γιάννη, απίστευτη δουλειά φίλε. Κράτα μας ενήμερους με φωτογραφικό υλικό για τις όποιες προόδους :a0210:

@Νίκος Σχ.: Ζήλεψες το κάστρο του Δράκουλα και είπες να φτιάξεις αίθουσα σε πυρηνικό καταφύγιο ? :BDGBGDB55:

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργή....φωτογραφικό υλικό, στην ώρα του.

Πιασαμε 11 σελίδες και ουτε μια φωτο απο το δωματιο. Ολα ταβανια βλεπω και μαυρα κορακια:D

Μα περι ταβανιού και μαύρων τοίχων γίνεται λόγος σε αυτο το θέμα!!!!
Οσο για τα μαύρα κοράκια και να ήθελαν που να φανούν μέσα σε τόση μαυρίλα!!!!-bye-

Re: Απάντηση: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Πριν απο λίγο παρήγγειλα όλες τις μπρίζες και τους διακόπτες....μαντέψτε σε τι χρώμα!!!

στο χρωμαααααα που μισουσεεεεεεεεςςςςςςς:flipout::flipout::flipout: