Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

μια εικονα και απο τον κηπο του Γιαννη

dracula3.jpg
Ολα θα τα βγάλεις στην φόρα εσύ;:slapface:

Γιαννη, καλη δυναμη.
Πιστευω οτι θα γινει super δουλεια.

Πες μας περισσοτερα.

Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνο μου....ελπίζω η υπομονή μου εδω και ενάμισυ περίπου χρόνο να πιάσει τόπο!!!!

Γιά πάρτε μάτι...(εαν μπορέσετε φυσικά!!!) πως είναι ολοκληρωμένη σε βαφή ο οροφή εσωτερικά.Υπ'όψιν οι foto είναι τραβηγμένες με φλάς λίγο πριν, σήμερα το μεσημέρι σε μιά ηλιόλουστη ημέρα και χωρίς ακόμη στο δωμάτιο να έχει μπεί πόρτα!!!!!
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα δω...(...θα δω;) όταν θα βάψω και τους τοίχους μαύρους!!!
DSCF1514.jpg

DSCF1515.jpg

Πίσσα!!!! Αυτό είναι χρώμα :grinning-smiley-043

Γιάννη, με το καλό φίλε να ολοκληρώσεις το έργο σου. Είμαι σίγουρος ότι στο θέμα που θα ανοίξεις θα μας καθηλώσεις όλους :worshippy:

Σκέφτεσαι και για αξεσουάρ, στυλ αγαλματίδια από γνωστές ταινίες και πίνακες στους τοίχους?

μπραβο Γιαννη ποτε με το καλο τα εγκαινια?

Tι να σου πω ρε φίλε...μακάρι να'ξερα...πιστεύω πάντως ότι κανά 2μηνο θα το φάω ακόμη....Ωστόσο γιά ετοιμαστείτε εσείς γιά κάθοδο στον κάμπο!!!

Πίσσα!!!! Αυτό είναι χρώμα :grinning-smiley-043

Γιάννη, με το καλό φίλε να ολοκληρώσεις το έργο σου. Είμαι σίγουρος ότι στο θέμα που θα ανοίξεις θα μας καθηλώσεις όλους :worshippy:

Σκέφτεσαι και για αξεσουάρ, στυλ αγαλματίδια από γνωστές ταινίες και πίνακες στους τοίχους?

Σε ευχαριστώ πολύ Πάνο μου....όσο για αυτά που ρωτάς, σίγουρα θα μπούν κάποια πράγματα...(ευτυχώς διαθέτω πάρα πολλά...)αλά θα δωθεί μεγάλη προσοχή ποιά-που και πως θα τοποθετηθούν γιατί δεν θέλω να μου χαλάσουν την καταχνιά!!!!
Σκέψου ότι και το χρώμα όλων των νέων ηχείων που αγόρασα ήταν με γνώμονα ακριβώς αυτη την μαυρίλα που θα έφτειαχνα...δηλαδή μαύρα!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Tι να σου πω ρε φίλε...μακάρι να'ξερα...πιστεύω πάντως ότι κανά 2μηνο θα το φάω ακόμη....Ωστόσο γιά ετοιμαστείτε εσείς γιά κάθοδο στον κάμπο!!!
Κάμπος;

Πολύ χαρωπό μέρος για βαμπίρ / Φρανκεσταιν κλπ μου κάνει.

Μούφα μου φαίνεσαι Γιάννη εσύ και η εγκατάστασή σου - Δεν θα πάρω.

:p

Ο ανθρωπος εχει concept!:SFGSFGSF::beatnik2:
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...εεε στους καμπους!
Πρεπει να σου βγηκε το λαδι βαφοντας ορθιος με σφουγγαρι!!!
Μπρος στα καλη ομως τι ειναι ο πονος!
Τεχνικα παντως και σε περιπτωση οπου αλλαξεις τροπο χρησης,
πως θα μπορεσεις να επαναφερεις τα ξυλα στην αρχικη τους μορφη? Ανθρωπινα!:devil-smiley-029:
Η δεν υπαρχει περιπτωση...

Γιάννη μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η ηχομόνωση ώς προς το αν ακούγεται στους έξω, αλλά θα πρέπει να μεριμνήσεις σίγουρα για το μέσα. Μην αφήσεις 4 τοίχους άδειους. Με το πρώτο σκάσιμο των sub θα νομίζεις ότι είσαι σε καράβι στο κατάστρωμα δίπλα στα φουγάρα, από το μπουμάρισμα.

Αντε τελειωνε για να κανουμε εφοδο. Εγω καπαρωνω απο τωρα πολυθρονα.:a0210:

Πλακα πλακα οταν θα τελειωσεις θα πρεπει να αρχισεις αναζητηση μηχανηματων γιατι μεχρι τοτε θα εχουν γινει αντικες αυτα που ηδη εχεις.:flipout:

ΥΓ. Μην ξεχασεις να αφησεις χωρο και για την ...........
800px-Pietro_Metastasio_coffin.jpg

σεζλονγκ σου :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη..

Κάμπος;

Πολύ χαρωπό μέρος για βαμπίρ / Φρανκεσταιν κλπ μου κάνει.

Μούφα μου φαίνεσαι Γιάννη εσύ και η εγκατάστασή σου - Δεν θα πάρω.

:p

....είμαι βαμπίρ του κάμπου!!!:grinning-smiley-043

Τα εγκαίνια ελπίζω να γίνουν μεσημεριανές ώρες !

Γιατί εγώ εκεί βράδυ δεν ...... !

Τι πρωί τι βράδυ τι μεσημέρι τι απόγευμα...εκεί μέσα όλα την ίδια μαύρη μαυρίλα θα έχουν!!!

Ο ανθρωπος εχει concept!:SFGSFGSF::beatnik2:
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...εεε στους καμπους!
Πρεπει να σου βγηκε το λαδι βαφοντας ορθιος με σφουγγαρι!!!
Μπρος στα καλη ομως τι ειναι ο πονος!
Τεχνικα παντως και σε περιπτωση οπου αλλαξεις τροπο χρησης,
πως θα μπορεσεις να επαναφερεις τα ξυλα στην αρχικη τους μορφη? Ανθρωπινα!:devil-smiley-029:
Η δεν υπαρχει περιπτωση...

Τα χεράκια μου και η μεσούλα μου ξέρουν τι τράβηξα, γιατί δεν ήταν μόνο η βαφή αλά και το τρίψιμο στα ξύλα.
Σε ότι αφορά τώρα την επαναφορά στα ξύλλα δεν υπάρχει περίπτωση......άλλωστε εαν κάποτε θελήσω να αλλάξω χόρο´και να χρησιμοποιήσω αυτόν γιά κάτι άλο τα ξύλα οροφής πάνε γιά πέταμα...έτσι και αλλοιώς θα γινόταν κάτι τέτοιο σε περίπτωση που τώρα χρησιμοποιούσα αυτο τον χώρο γιά κάτι διαφορετικό.
Το θέμα αυτο δεν με απασχολεί καθόλου γιατί απο χώρους δεν έχω κανένα πρόβλημα στο σπίτι και αυτον δεν θα τον χρειαστώ ποτέ, ούτε γιά αποθήκη.

Γιάννη μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η ηχομόνωση ώς προς το αν ακούγεται στους έξω, αλλά θα πρέπει να μεριμνήσεις σίγουρα για το μέσα. Μην αφήσεις 4 τοίχους άδειους. Με το πρώτο σκάσιμο των sub θα νομίζεις ότι είσαι σε καράβι στο κατάστρωμα δίπλα στα φουγάρα, από το μπουμάρισμα.

Τάσο μου, ξέχασα να σου πω ότι οι τοίχοι δεν είναι απο τσιμέντο, ούτε απο τούβλα...είναι απο πλίθρες(ωμόπλινθρος) που σημαίνει μεγάλη αντισισμεικότητα και πολύ μεγάλη ηχομόνωση σε σχέση με τα υπόλοιπα συνήθη γνωστά υλικά κατασκευών.Εκτός αυτού σε πολλά σημεία εσωτερικά θα τοποθετηθούν μπασοπαγίδες και μονωτικά studio εκεί που χρειάζεται.Ολα αυτά σε συνδιασμό με χοντρή μοκέτα δαπέδου και χοντρές κουρτίνες στην αυλαία οθόνης, νομίζω ότι θα έχουν καλό αποτέλεσμα.Θα μπορούσα πριν το σοβάτισμα να περάσω ηχομονώσεις στις πλύθρες εξωτερικά, αλά κάτι τέτοιο θα μου ήταν δισβάσταχτο οικονομικά πλέον, συν του ότι θα μείωνα σε διαστάσεις το φάρδος του δωματίου ,κάτι που δεν το ήθελα καθόλου.

Last edited:
Αντε τελειωνε για να κανουμε εφοδο. Εγω καπαρωνω απο τωρα πολυθρονα.:a0210:

Πλακα πλακα οταν θα τελειωσεις θα πρεπει να αρχισεις αναζητηση μηχανηματων γιατι μεχρι τοτε θα εχουν γινει αντικες αυτα που ηδη εχεις.:flipout:

ΥΓ. Μην ξεχασεις να αφησεις χωρο και για την ...........
800px-Pietro_Metastasio_coffin.jpg

σεζλονγκ σου :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εσυ εαν δεν πεις την καλή σου την κουβέντα γιά εμένα θα σκάσεις!!!!!:argue:
Οσο γιά τα μηχανήματα μην ανησυχείς καθόλου...έχω φροντήσει διαχρονικά γιά αυτά!!!!

Ααα, σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο σου project λοιπον!
Μην ξεχασεις οι κουρτινες να ειναι Black out!:grinning-smiley-043