Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Μπραβο ρε Γιαννο. Αντε να το δουμε ολοκληρωμενο.... Καλη συνεχεια.

attachment.php

:grinning-smiley-043 :flipout::flipout::flipout:

Να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου ; γιατί απλά δεν κρέμασες.κάρφωσες μαύρο πανί ; πιστεύω καλύτερο αποτέλεσμα θα είχες ...

Τον δικηγόρο του διαβόλου;Οχιιιιιιιιιιι!!!!!!:devil-smiley-029:

Μαύρο πανί σε 30 τ.μ;......και ποιός-πως θα το καθαρίζει βρε;

Ρε τρελλέ επιστήμονα :joker: ,το NO MERCY που έγραψε ο Τάσος είναι Αγγλικά όχι Γαλλικά.Χωρίς έλεος σου γράφει,όχι "ευχαριστώ δεν θα πάρω" :flipout: :flipout: :flipout:

Ασε...καλύτερα λειτουργώ μετά τα μεσάνυχτα!!!!:goodnight:

Πιό μαύρος απο την κόλαση;...όχι δεν θα πάρεις;...δεν το περίμενα απο εσένα αυτό, η μήπως ζηλεύεις λιγάκι;

:bang::bang::bang:

Γιάννη έγραψες! -bye-

mr. Bavio βλέπω τρελή κόντρα με Kokar.....Θέλουμε κι άλλες :a0210::SFGSFGSF:

Γιαννη, καλη δυναμη.
Πιστευω οτι θα γινει super δουλεια.

Πες μας περισσοτερα.

Πέρα από την πλάκα τώρα, Γιάννη για ρίξε καμιά φωτό του χώρου γενικότερα.

O χώρος ακόμη Τάσο δεν είναι γιά φωτογράφηση γενικότερα γιατί δεν πρόκειται να καταλάβετε τίποτα,ότι και να σας εξηγήσω.Με λίγα λόγια όμως μπορώ να σας πω ότι φυσικά δεν υπάρχει κανένα παράθυρο,θα υπάρξει μία μόνο πόρτα και ότι έχει διαμορφωθεί ανισόπεδο τμήμα στις θέσεις θεάσεων γιά την πίσω σειρά.Συνολικά θα υπάρχουν 2 σειρές καθισμάτων με συνολικά 14 καρέκλες κινηματογράφου και 2 πολυθρόνες..δηλαδή σύνολο 16 θέσεις.
Θέμα ηχομόνωσης δεν με απασχολεί...πως να με απασχολεί άλλωστε όταν είμαι μόνος μου μέσα σε 6 στρέμματα κτήμα;
Aυτές τις ημέρες ολοκληρώνω τα ηλεκτρολογικά και ακολουθεί κατά σειρά βαφή στους τοίχους,τοποθέτηση κλιματιστικού,κρέμασμα οθόνης,τοποθέτηση με κόλημα μοκέτας στο δάπεδο σε χρώμα σκούρο λαδί,βίδωμα καθισμάτων στο δάπεδο,διάφορες κατασκευές με γυψοσανίδα γύρω απο την οθόνη έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση κινηματογραφικής σκηνής,και τέλος η τοποθέτηση και σύνδεση των μηχανημάτων.
Πάντως να είσαι σίγουρος πως όταν είναι η στιγμή γιά να περάσω κάποιες φωτογραφίες του χώρου θα το κάνω σε ξεχωριστό θέμα που θα ανοίξω.