Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!

στο ενα χερι το πινελο
στο αλλο χερι το διαζυγιοοοοο

η Αννουλα τι λεει για ολα αυτα?
Είναι τρελλή η γυναίκα...αν και το περίμενα απο αυτήν μόλις τα είδε όλα μαύρα ξετρελλάθηκε!!!!:party:
....αλά και να μην της άρεσε, το δωμάτιο αυτό είναι αποκλειστικά στην δικαιοδοσία μου!!!!:a0210:

Διάβαζα τις προάλες στο διαδύκτιο οτι όπου νάναι θα εφαρμοστεί και στο Home Cinema η Νανοτεχνολογία αλλά δεν είχα καταλάβει τότε τι ακριβώς εννοούσε... :chinscratch:

Un-πιστεύαμπλ..... :grinning-smiley-043

Α ρε Μπαμπίνο...έχω σκάσει στο γέλιο!!!:flipout::flipout::flipout:

Γεια χαρά, είμαι το πιο καινούργιο μέλος στο forum, αν και παρακολουθώ εδώ και πολυ καιρό τα threads σας, και αυτο ειναι το πρώτο μου post εδώ απο πολλά που προκειται να το ακολουθήσουν :D :D :D

Πρώτα διάβασα αναλυτικά το thread που έκανες Γιάννη, για τα καθήσματα που μετα εξελίχθηκε σε Οδύσσεια - Πλιάτσικο του village (Ζώη σε λόγου μας),οπότε με οσα διάβασα εκει σε σχέση με όσα πράγματα πήρες, το μαύρο δε θα ειναι τοσο πρόβλημα, αλλά για την παρουσα εικόνα δειχνει αισχρο!!!

Επείσης αυτός ο πίνακας που λες οτι πήρες απο το Village, ειναι αυτος με τον τσαπλιν την μεριλιν κτλ σωστα? το θυμαμαι καλα οπως πολλοι απο μας...

καπου ανεφερες οτι θα το βαλεις στον εναν τοιχο. αν οντως ισχυει τοτε λυπαμαι αλλα αδικα το κανες τοσο μπουντρουμι βρε γιαννη γιατι αυτος ο ογκώδης πινακας εχει πολλα χρώματα και αρκετο ΑΣΠΡΟ ΜΕΣΑ!!! θα σου δημιουργει πολλες ανακλάσεις!!!

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Γεια χαρά, είμαι το πιο καινούργιο μέλος στο forum, αν και παρακολουθώ εδώ και πολυ καιρό τα threads σας, και αυτο ειναι το πρώτο μου post εδώ απο πολλά που προκειται να το ακολουθήσουν :D :D :D

Πρώτα διάβασα αναλυτικά το thread που έκανες Γιάννη, για τα καθήσματα που μετα εξελίχθηκε σε Οδύσσεια - Πλιάτσικο του village (Ζώη σε λόγου μας),οπότε με οσα διάβασα εκει σε σχέση με όσα πράγματα πήρες, το μαύρο δε θα ειναι τοσο πρόβλημα, αλλά για την παρουσα εικόνα δειχνει αισχρο!!!

Επείσης αυτός ο πίνακας που λες οτι πήρες απο το Village, ειναι αυτος με τον τσαπλιν την μεριλιν κτλ σωστα? το θυμαμαι καλα οπως πολλοι απο μας...

καπου ανεφερες οτι θα το βαλεις στον εναν τοιχο. αν οντως ισχυει τοτε λυπαμαι αλλα αδικα το κανες τοσο μπουντρουμι βρε γιαννη γιατι αυτος ο ογκώδης πινακας εχει πολλα χρώματα και αρκετο ΑΣΠΡΟ ΜΕΣΑ!!! θα σου δημιουργει πολλες ανακλάσεις!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θέμα με τις καρέκλες σε έφερε κοντά μας και επίσης χαίρομαι πολύ που το συγκεκριμένο θέμα σου έδωσε την αφορμή γιά το πρώτο σου μύνημα και την σοβαρή σου υπόσχεση!!!
Πράγματι έχεις δίκιο...τώρα ο χώρος δείχνει αισχρός, αλά πολύ καλά τον φαντάζεσαι στην συνέχεια πως θα αλλάξει με τις πρασινομπλέ μπασοπαγίδες.
Επίσης θα ήθελα να πω με την ευκαιρία ότι η πλευρά του τοίχου που θα μπεί η οθόνη θα αλλάξει εντελώς αφού θα φτειαχτεί με γυψοσανίδες θεατρική σκηνή με κουρτίνες σε μπορντώ σκούρο χρώμα που όταν θα μαζεύουν γιά προβολή και δεν θα φαίνονται.
Ακόμη σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο πίνακα που λες ...ναι αυτός είναι, αλά γιά του λόγους που αναφέρεις και εσυ δεν θα μπεί τελικά στον συγκεκριμένο χώρο, αλά κάπου αλλού.
Τέλος θα ήθελα να διευκρινήσω ότι απο την στιγμή που ο συγκεκεριμένος χώρος θα είναι αποκλειστικά γιά προβολές είμαι αποφασισμένος να μην κάνω απολύτως καμία παραχώρηση προς όφελος της αισθητικής και σε βάρος της ουσίας που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εικόνα, ιδιαίτερα δε σε όσα πράγματα περνάνε απο το χέρι μου.Στον χώρο αυτό ούτε τον πρωινό καφέ μας θα πίνουμε ότι το απογευματινό μας τσάι!!!!

Ε οπως το εξηγεις για τοσο hardcore θεαση, τοτε οκ αλλα καλου κακου παιρνε μαζι σου και κανενα λουτρινο αρκουδακι να χαιδευεις για να μην αγριευεσαι σε τοσο πισσα κατραμι :D (πλακα κανω, μην παρεξηγηθω).
αντε περιμενω εξελιξεις !!!

Ε οπως το εξηγεις για τοσο hardcore θεαση, τοτε οκ αλλα καλου κακου παιρνε μαζι σου και κανενα λουτρινο αρκουδακι να χαιδευεις για να μην αγριευεσαι σε τοσο πισσα κατραμι :D (πλακα κανω, μην παρεξηγηθω).
αντε περιμενω εξελιξεις !!!

Ισα-ίσα που τα θρίλερ εκεί θα είνα απόλυαση!!!

Και αντε και πες ότι βγαίνουμε ζωντάνοι, τι να την κάνεις την ρημάδα την ζωή αν σε έχει δαγκάσει ο κόμης Νανόπουλος και πρεπει μετα να κυκλοφορεις μόνο νύχτα και να πίνεις μόνο Bloody Mary;

:flipout::flipout::flipout:

τι εγινε ρε Γιαννη τιποτα νεοτερο απ' το ''μετωπο''?

Εχουν μπεί και οι μπρίζες...φυσικά μαύρες...και επίσης αυτές τις ημέρες τοποθετήθηκε και το κλιματιστικό, το οποίο πάει και αυτό γιά βάψιμο...μη ρωτάτε τι χρώμα!!!

Κοίτα να δείς....πάνω που έλεγα ότι η πόρτα δεν έχει ακόμη μπεί, πριν απο λίγο με ενημέρωσε ο μαραγκός μου, ότι σε καμιά ώρα έρχεται γιά να την βάλει!!!
Δεν πιστεύω να θέλετε φωτογραφίες μέσα απο το δωμάτιο με κλειστή την πόρτα και τα φώτα!!!

Υπάρχει κίνδυνος απορρόφησης του περιβάλλοντος φωτός, δημιουργίας αυτόνομου βαρυτικού πεδίου, μαύρης τρύπας και επακόλουθης καταστροφής του κόσμου από το πρότζεκτ του Γιάννη;
Μήπως δεν πρέπει να ανησυχούμε μόνο για το CERN αλλά να δούμε και δίπλα στην πόρτα μας;
Δείτε και εδώ : www.mavrimavrilaplakose.gr/mavrisankarakaksa.html

Υπάρχει κίνδυνος απορρόφησης του περιβάλλοντος φωτός, δημιουργίας αυτόνομου βαρυτικού πεδίου, μαύρης τρύπας και επακόλουθης καταστροφής του κόσμου από το πρότζεκτ του Γιάννη;
Μήπως δεν πρέπει να ανησυχούμε μόνο για το CERN αλλά να δούμε και δίπλα στην πόρτα μας;
Δείτε και εδώ : www.mavrimavrilaplakose.gr/mavrisankarakaksa.html

:flipout::flipout::flipout:

Σημ...και το κλιματιστικό μαύρο!!!!

Σήμερα τοποθέτησα την ηλεκτρική κουρτινόβεργα, μιά όχι και τόσο εύκολη υπόθεση αφού δεν ακουμπάει στον τοίχο αλά με κόντρες απο την οροφή....μέσα στην μαύρη μαυρίλα το μόνο που μπορείτε να διακρίνεται είναι ότι είναι άσπρο προς το παρών αφού σε λίγο με την τοποθέτηση της σκηνής απο γυψοσανίδα δεν θα φαίνονται ούτε αυτά....δηλαδή η ράγα και ο ηλεκτρικός μηχανισμός δεξιά.
HomeCinema6-12-20081.jpg

HomeCinema6-12-20082.jpg