Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Θέλοντας να βελτιώσω το δικό μου χώρο, προσπάθησα να ακολουθήσω το παράδειγμα του Νανόπουλου και έβαψα το δωμάτιο που έχω για ΗΤ.
Η αρχική ιδέα ήταν να το βάψω και εγώ κατάμαυρο, αλλά επειδή ήθελα ο χώρος να είναι και λίγο λειτουργικός (και όμορφος όσο γίνεται), επέλεξα να βάψω το ταβάνι και το σκελετό της οθόνης σκούρο γκρι ανθρακί και τους τοίχους σκούρο πράσινο κυπαρισσί. Βάφτηκαν επίσης όλες οι βιβλιοθήκες, ράφια και πόρτες σε καφέ σκούρο χρώμα διότι πολλά από αυτά ήταν λευκά ή ανοικτό καφέ/μπεζ.
Το αποτέλεσμα πέρα από το ότι είναι όμορφο, δικαίωσε τις προσδοκίες μου για καλύτερη εικόνα του προβολέα στο χώρο.
Ο Panasonic PT-AE2000 μου έχει πλέον αρκετά καλύτερο μάυρο, καλύτερο κορεσμό και αφήνει την εντύπωση ότι είναι πιο φωτεινός και με πιο λαμπερό λευκό διότι ο χώρος πλέον δεν φωτίζεται όπως πριν από το φως που πέφτει το πανί.
Συστήνω πραγματικά ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, σε όποιον έχει προβολέα, να βάψει το χώρο του σε σκούρα χρώματα (όχι κατ´ ανάγκη μαύρο!!!) διότι η βελτίωση στην εικόνα του προβολέα είναι δραματική!!!!!!!!!!!!! :)

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Θέλοντας να βελτιώσω το δικό μου χώρο, προσπάθησα να ακολουθήσω το παράδειγμα του Νανόπουλου και έβαψα το δωμάτιο που έχω για ΗΤ.
Η αρχική ιδέα ήταν να το βάψω και εγώ κατάμαυρο, αλλά επειδή ήθελα ο χώρος να είναι και λίγο λειτουργικός (και όμορφος όσο γίνεται), επέλεξα να βάψω το ταβάνι και το σκελετό της οθόνης σκούρο γκρι ανθρακί και τους τοίχους σκούρο πράσινο κυπαρισσί. Βάφτηκαν επίσης όλες οι βιβλιοθήκες, ράφια και πόρτες σε καφέ σκούρο χρώμα διότι πολλά από αυτά ήταν λευκά ή ανοικτό καφέ/μπεζ.
Το αποτέλεσμα πέρα από το ότι είναι όμορφο, δικαίωσε τις προσδοκίες μου για καλύτερη εικόνα του προβολέα στο χώρο.
Ο Panasonic PT-AE2000 μου έχει πλέον αρκετά καλύτερο μάυρο, καλύτερο κορεσμό και αφήνει την εντύπωση ότι είναι πιο φωτεινός και με πιο λαμπερό λευκό διότι ο χώρος πλέον δεν φωτίζεται όπως πριν από το φως που πέφτει το πανί.
Συστήνω πραγματικά ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, σε όποιον έχει προβολέα, να βάψει το χώρο του σε σκούρα χρώματα (όχι κατ´ ανάγκη μαύρο!!!) διότι η βελτίωση στην εικόνα του προβολέα είναι δραματική!!!!!!!!!!!!! :)
Στα αλήθεια μετά απο 1+ χρόνο είχα ξεχάσει το θέμα!!!
Η αλήθεια είναι ότι γιά να τα βάψει κάποιος όλα μαύρα θέλει μεγάλη τόλμη και φυσικά εαν και ο δικός μου χώρος δεν ήταν τόσο ιδιαίτερος και εκτός σπιτιού, θα ακολουθούσα μάλον τον δικό σου δρόμο.
Αυτό πάντως που θέλω να πω και όχι μόνο εγω αλά και πολλοί που είδαν τον χώρο μου, είναι ότι τελικά όταν είναι όλα μαύρα δεν είναι και τόσο άσχημα αισθητικά όσο νομίζουμε στην αρχή!!!μάλιστα μερικοί μου έχουν πεί...ρε συ είναι όμορφα έτσι που είναι μαύρα τα πάντα!!!
Υπάρχουν τρόποι να "διασκεδάσεις"το μαύρο χρώμα στον χώρο ,χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις αρνητικές στην εικόνα....φαντασία θέλει.
Οφείλω να σου βγάλω το καπέλο που κατάφερες να ξεπεράσεις διάφορες αναστολές και προβλήματα και να τα βάψεις όλα σε σκούρα χρώματα.Είμαι σίγουρος ότι άξιζε και με το παραπάνω ο κόπος σου όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι η βελτίωση που έχεις στην εικόνα είναι τεράστια.
Κανένας άλος τρόπος εκτός απο αυτόν δεν φέρνει τόσο απίθανα αποτελέσματα στην εικόνα και το φωνάζω εδω και χρόνια τώρα.
Ο προβολέας σου φίλε μου πλέον έχει απογειωθεί και δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές του.Σκέψου εγω ντυμένος στα μαύρα τι βλέπω.....έφτασες λίγο πριν το τέλειο που θα μπορούσες να κάνεις.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!:Banane0::Banane0::Banane0:

Προσπάθησε να μας περάσεις μερικές φωτογραφίες απο τον χώρο σου...θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

Σημ......Rebelos.....ότι και να κάνεις στο θέμα αυτό δεν μας φτάνεις...θα τρως τη σκόνη μας!!!:award::award:

Last edited:
Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Μα γιατί δεν ανεβαίνουν οι φώτο????!!!:FSGSFGS4:

Θα τις ανεβάσεις πρώτα στο imageshack και μετά θα πάρεις το λινκ της φωτο που ανέβασες και θα το βάλεις εδώ (insert image).

Να και οι φώτο....
dscf7700.jpg

dscf7697h.jpg

dscf7698m.jpg