supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Γιά τον Σταθάκη το είχα διαβάσει και εγώ.
Αλλά ο καημένος εισηγήθηκε, αλλά τα γατόνια τον φάγανε στη στροφή...
Αλλά ο καημένος εισηγήθηκε, αλλά τα γατόνια τον φάγανε στη στροφή...
αυτό ισχύει γιά τον τυπικό κύκλο εκτός πόλης των κατασκευαστών.
Όταν λειτουργεί ο κινητήρας των υβριδικών σε μεγάλη ισχύ πάει περίπατο ο ηλεκτρικός και η κατανάλωση είναι αυτή ενός 3.5αριού...
(εκτός αν θέλεις να πιστέψουμε ότι αυτοί που θέλουν να πάνε γρήγορα πάνε με 110-120...)
Με μπέρδεψες τώρα.
1. Παλιότερα έδιναν τρία νούμερα, πόλη, 90 και 120. Αυτό το μοναδικό που δίνουν τώρα είναι δυνατόν να μη συνυπολογίζει και τα τρία;
2. Δεν υποτίθεται ότι η μεγάλη διαφορά που κάνουν τα υβριδικά είναι μέσα στην πόλη; Άρα, δεν εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο κάθε βουλευτής, το αν το νούμερο θα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο; Προφανώς οι εκτός Αθηνών θα γράφουν πολλά χιλιόμετρα στην εθνική και η κατανάλωση θα είναι στα ύψη. Οι Αθηναίοι, όμως, θα έχουν σημαντικά μειωμένη.
Καλά να πάθουμε.......
Οποιος ειναι στο πανηγυρι χορευει... κανεις τους - και κυριως οι "αριστεροι" -δεν μενει στο απυροβλητο. Ολοι τους εχουν ευθυνη για την απαξιωση της πολιτικης στην χωρα.
Για τους Ελληνες πολιτικους εχει παψει απο καιρου να ισχυει το "αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου" και για αυτο φταινε οι ιδιοι. Δεν χρειαζεται λοιπον ΑΛΛΗ μια αποκαλυψη για να πειστουμε για το ποιον τους.
Κανεις πολιτης δεν πρεπει να υπερασπιζεται τις παρανομιες και τις καταχρησεις των πολιτικων. Κανουμε κριτικη σε ολους και σε ολα, δεν θα κανουμε σε αυτους που χειριζονται τις ζωες μας, αστειευομαστε τωρα?
Το αν ο ένας πήρε Prius και ο άλλος Lexus είναι αδιάφορο, ξέρουμε καλά πόσοι καβαλημένοι και βολεμένοι υπάρχουν εκεί μέσα, και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι τα λεφτά που θα εξοικονομούσαν αγοράζοντας όλοι Prius θα πήγαιναν σε κάποιον κοινωφελή σκοπό, μάλλον στην τσεπούλα τους θα κατέληγαν.
Δεν ξέρω πού θα κατέληγαν, πάντως θα εξοικονομούνταν τα παραπάνω χρήματα.
Και αν παραιτηθεί κάποιος, το αμάξι στον επόμενο.
αλλά τι λέμε τώρα...
δεν είμαι πολύ σίγουρος ...
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω...θα γίνονταν κι αυτά μια από τις πολλές "τρύπες" που ανακαλύπτουμε κάθε λιγο και λιγάκι και πέφτουμε απ'τα σύννεφα λες και δεν το'χουμε ξαναδεί το σκηνικό...
Εξάλλου θεωρώ ότι η σωστότερη φορολόγηση των 300 (και των λοιπών 300 χιλιάδων μεγαλομεσαίων της ελληνικής οικονομίας) θα απέφερε στα ταμεία του κράτους ποσά τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα, που θα έκαναν τα αυτοκίνητα των βουλευτών (που ξαναλέω σε όλες τις χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντας, είναι λιμουζίνοειδή, σαν έθιμο που διατηρείται) να φαίνονται ένα αμελητέο ποσό...
Δε διαφωνώ με το θέμα, απλά θεωρώ ότι είναι ένα μικρό φυτό μέσα στο δάσος...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.