Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Η διαφορά φίλε μου Χρήστο στα δικά μου μάτια είναι οτι όσον αφορά τα πλοία κ.λ.π μιλάμε για ιδιωτικές εταιρίες και για θάλασσα όπου το πρόβλημα αφορά καθαρά και μόνο τα πλοία την συντήρησή τους και την παλαιότητά τους ενώ για τα ατυχήματα με τα αυτοκίνητα λεωφορεία κ.λ.π μιλάμε για τους απίστευτα κακοφτιαγμένους και κακοσυντηρημένους δρόμους του κράτους !
Θα μου πεις οτι και τα δύο θέματα είναι στην βάση τους τα ίδια αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις...
Καλημέρα Μητσάκο και Χρόνια πΟλλά (και στους υπολοίπους επίσης)
Δυστυχώς ΔΕΝ είναι οι κακοφτιαγμένοι και κακοσυντηρημένοι δρόμοι η κύρια αιτία των τροχαίων στην χώρα μας..
Εμείς οι ίδιοι,οι έλληνες οδηγοί φταίμε για το καθημερινό ξεκλήρισμα στους δρόμους μας.
Οι προσπεράσεις γιατί "μας παίρνει",οι υπερβολικές (για τους δρόμους μας) ταχύτητες και οι "φτιαγμένοι" οδηγοί χανατακώνουν καθημερινά οικογένειες..
οσους καλούς δρόμους και να αποκτήσουμε,αν δεν υπάρξει οδική παιδεία και αγωγή στον ελληνα (που θα πάει στράφι καθότι ως γνωστόν "εμείς τα κάνουμε σωστά,οι άλλοι είναι οι μ....κες"!),μην περιμένετε να σταματήσει η σφαγή στους δρόμους.