- 17 June 2006
- 10,627
Νομίζω πάντως ότι οι Κινέζοι πιάνουν το vibe των πολλών κατά κανόνα.Έλα ντε. Κάτι τέτοια βλέπουμε και θεωρούμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ τα πολλά χιλιάρικα τιμές που ζητάνε JVC και ΣΙΑ.....Τρελό καρτέλ. Με τίποτα δεν δικαιολογούνται τα 6 και 10 χιλιάρικα. Καραμπινάτη φούσκα. Πολύ γουσταρα να βγει ένας Κινέζος να τους ακισει τον πάτο όπως έγινε με τα ηλεκτρικά αμάξια.
Αλλά βλέπεις δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό. Όλοι πλύση εγκεφάλου με τις τηλεοράσεις.
Μεγειές και περιμένουμε επίσης εντυπώσεις.![]()
Έχω αρκετούς γνωστούς που έχουν αγοράσει προβολάκια πιο μικρά των 100-150 ευρώ και τα χρησιμοποιούν είτε για να βλέπουν βράδυ στο ταβάνι στο υπνοδωμάτιο είτε απλά οπουδήποτε με το κινητό τους. Η ποιότητα, χαμηλή, αλλά so what. Έχεις ίντσες παντού και φθηνά και πιο ποιοτικά από τα φθηνά 15-20 ετών πριν.
Οι τηλεοράσεις επίσης πιστεύω ότι για τους πολλούς πιάνουν ταβάνι. Τα σαλόνια των περισσοτέρων σπιτιών δεν χωράνε πάνω από 75 ίντσες τηλεόραση, ενώ ήδη οι 55 έχουν γίνει το baseline. Προσωπικά έχω μια android tv της sony του 2016 στις 55 ίντσες 1080p και δεν έχω καμία ανάγκη να αλλάξω τηλεόραση. Θα την αλλάξω όταν χαλάσει και πάλι η θέση που έχει τοποθετηθεί δεν παίρνει πάνω από 65 ίντσες.
Αυτοί που θέλουν προβολείς και οθόνες μπορεί να σκάσουν τα 3-5-8000 ευρώ, αλλά και πάλι υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι και καλά κολλημένοι με High-end καταστάσεις και λένε είμαι καλυμένος με αυτό που δίνουν τα 500 ευρώ.
Πολλοί επίσης χαίρονται με τα all-in-one και κυρίως με τα ηχεία. Ναι δεν θα έχει το μπάσο ενός 8ιντσου, αλλά το δικό μου δεν νομίζω ότι ποτέ θα ξαναβγει από την αποθήκη γιατί οι συνολικές ανάγκες και οι χώροι έχουν αλλάξει. Όταν μετακομίσαμε είχαμε το θέμα αν βάλουμε προβολέα τι ηχεία θα μπουν στο σαλόνι πόσο μεγάλα θα είναι κλπ. Τελικά απλά το μεταθέσαμε για το μέλλον. Ίσως αυτό το προβολάκι να είναι μια ενδιάμεση λύση και για μέσα το χειμώνα γιατί δεν θέλει τίποτε άλλο από 1 καλώδιο ρεύματος που δεν είναι δύσκολο να βγαίνει μόνο κατά τη χρήση. Οθόνη οκ, θα μπει μια ηλεκτρική που δεν ενοχλεί σε τίποτα και μάλλον θα είναι και ακριβότερη από τον προβολέα